Babybox (aneb Pokyho latexový koutek)
Re: Babybox (aneb Pokyho latexový koutek)
No o co,že jsi přišel ? že se potvrdilo,že to je kok*t přečti si tady jeho reakce
Pánové,dovolím si malé zamyšlení a upozornění:Myslím že důvod k založení tohoto fora byl že nás již štvala atmosféra a manýry různých lidí na modelforu včetně různých provokací a ted se ta tomto foru dočtu: cituji příspěvěk Beavera 63 - Bazi,mrkni trochu jsme ho vycukali.
uznávám že tamější prodejce zvolil podivný způsob prodeje,ale měl jsem za to že dělat si z něj srandu(nemluvě o urážkách) a hecovat ho je pod úrověn členů tohoto fóra.Jak dlouho potrvá než se něco podobného začne dít tu mezi námi?
uznávám že tamější prodejce zvolil podivný způsob prodeje,ale měl jsem za to že dělat si z něj srandu(nemluvě o urážkách) a hecovat ho je pod úrověn členů tohoto fóra.Jak dlouho potrvá než se něco podobného začne dít tu mezi námi?

Na hrubej pytel hrubá záplata viz.odkaz na MF No myslím,že tady nejsou lidi podobní jemu 

ne, ale zdá se že tu jsou nepřiliš tolerantní lidé, co mají potřebu někoho vycukat a pak se tím jeste chlubit
o slovní urážce ani nemluvím
suhlas s beaverom. opakujem, je to dement (diky za odkaz, pamatal som si ten nick, ale uz nie suvislosti). toho sa akokolvek zastavat, tak to sorry!

In Rust I Trust
sete píše:ne, ale zdá se že tu jsou nepřiliš tolerantní lidé, co mají potřebu někoho vycukat a pak se tím jeste chlubit
Ano mám potřebu toho člověka vycukat protože mně už dlouho leží v žaludku a k jeho osobě nebudu nikdy tolerantní.Mám s ním osobní zkušenost.Stačí ti to takto?
Zajímala by mě blíž ta osobní zkušenost bevre, pokud to není moc intimní
Jinak mě mrzí o co jsem asi přišel, co se tam dělo, no dal jsem mu poslední nabídku a pak na něj prdim.
Podle dnešního odkazu na jeho reakce ohledně Slovenštiny.....No comment....

Jinak mě mrzí o co jsem asi přišel, co se tam dělo, no dal jsem mu poslední nabídku a pak na něj prdim.
Podle dnešního odkazu na jeho reakce ohledně Slovenštiny.....No comment....
Jo kdyby se panáček jako malej koukal na seriál Spadla z oblakov tak by slovenštině rozumněl líp, třeba jako já!
Páni to bude materiál!

Páni to bude materiál!

Chci louku na samotě v horách, stádo koz, zahodit mobil a všichni mi můžou...
- Marco
To je dobrej dement fakt ze jo...ono se staci podivat na jeho prispevky, to sou perly
- Michal Doskočil
-
sete, ještě jsi zapomněl, že bylo občas dost nepříjemné promazávání . Pak si ani nemůžeš udělat vlastní názor . To jsem zvědav, kdy se toho dočkáme tu .. ale jinak je to zcela bezvýznamná epizoda .
... bylo to fajn, příště to bude eště lepší ...
Zase to tam stojí za to.
Už jsem chtěl napsat neboj zejtra to bude nanovo....
Myslím, že je to nová, nejspíš brzo zakázaná hračka, jako tehdá s GordiniŠkodovka...
Počkat si u popelnice je taky dobrej nápad.
Není nic lepšího, než se po práci odreagovat takovým zábavným čtivem. 

Už jsem chtěl napsat neboj zejtra to bude nanovo....

Myslím, že je to nová, nejspíš brzo zakázaná hračka, jako tehdá s GordiniŠkodovka...

Počkat si u popelnice je taky dobrej nápad.

vyserte se už na to doprdele... jak malý parchanti

V životě je potřeba se pro něco zapálit. V krematoriu už bude pozdě.
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
Šumáku on je od vás? To je nějakej maskot nebo co?
Kupte mu česko - slovenskej slovník a´t neztratí orientaci! 

Chci louku na samotě v horách, stádo koz, zahodit mobil a všichni mi můžou...
- Michal Doskočil
-
no ty kokso, pravdo braň se .... to asi nemyslíš Vláďo vážně, že jsi mi tam zase smazal naprosto slušný a věcný příspěvek ? proč jako ? fakt síla .... no sete nevim .
... bylo to fajn, příště to bude eště lepší ...