Babybox (aneb Pokyho latexový koutek)
Re: Babybox (aneb Pokyho latexový koutek)
Vy si koledujete o jednu přesdržku od umělce
Jakej Landa? Kouzelník Žito!
Před časem s ním byl rozhovor v příloze nějakejch novin. Tam se zmínil o tom že dojede čtvrtý celkově v mistrovství světa v rally, pak že všem ukáže své schopnosti a proplave Blue Hole na jeden nádech (kdo ví o co jde tak už mu je vše jasné) a pak že v Praze postaví chrám Zlatému drakovi co bude vidět až z Polska.
Já mám pocit že jak propadl tomu svému kultu o drakovi tak mu naprosto regulerně jeblo v řepě...

Před časem s ním byl rozhovor v příloze nějakejch novin. Tam se zmínil o tom že dojede čtvrtý celkově v mistrovství světa v rally, pak že všem ukáže své schopnosti a proplave Blue Hole na jeden nádech (kdo ví o co jde tak už mu je vše jasné) a pak že v Praze postaví chrám Zlatému drakovi co bude vidět až z Polska.

Chci louku na samotě v horách, stádo koz, zahodit mobil a všichni mi můžou...
též Pan Žito se nechal slyšet že by se chtěl dostat mezi 20 nejlepších akrobatických pilotů na světě.což mi příjde jeste větší úlet než to že bude do 4 místa na závodě WRC.
já to vidím tak že pokud opravdu sežene peníze na sezonu v rally tak Monte-rána,Śvédsko -rána,pak ho v portugalsku sežere ten jeho žralok tygří a bude klid
dle mě jen nějaké PR vyhnané do extrému k tomu filmu o kterém mluví.
já to vidím tak že pokud opravdu sežene peníze na sezonu v rally tak Monte-rána,Śvédsko -rána,pak ho v portugalsku sežere ten jeho žralok tygří a bude klid

dle mě jen nějaké PR vyhnané do extrému k tomu filmu o kterém mluví.
No úlet to bude, otázkou je kam a jak silný bude foukat vítr... 

Chci louku na samotě v horách, stádo koz, zahodit mobil a všichni mi můžou...
to streetview je dobrý

- Přílohy
-
V životě je potřeba se pro něco zapálit. V krematoriu už bude pozdě.
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
Tak jsem se podruhé nesmazatelně zapsal do "gůůůglestrítvjů", resp. moje předchozí Volvo. Akorát teda není nikdo pod volantem, jak je dneska moderní

- Přílohy
-
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
- Pedro
Možno to niektorí už videli, ak nie, stojí za zhliadnutie 
https://www.facebook.com/photo.php?v=101091279967117

https://www.facebook.com/photo.php?v=101091279967117
no zdá se že zatím se co jsme se všichni upínali k Volkswagenu a Hyundai a jejich speciálům v Madarsku zatím v zapomění vznikal Trabant WRC a dokonce již testuje na Monte

Tak jsem dostříkal.
Když už jsem pomalu končil, tak jsem slyšel křupnutí v oblasti kompresoru.
Po vyčištění pistole jsem se na to podíval, proč mě to potom nechtělo udržet tlak.
Na co jsem narazil mě hodně překvapilo, naprosto prorezlá pružina ventilu
Hledal jsem vhodné pružinky po celém domě, trochu by šla pružina z lehátka, ale ta má opačný směr pružení.
No nic jinýho nezbylo než jsem sednul k netu a našel tohle co se budu snažit zítra sehnat.....vlastně dneska.
http://www.airbrush-potreby.cz/store/go ... en-afr2000
no a jelikoš jsou svátky, tak to vidím až na konec příštího týdne
S plány na fiestách je konec.....asi si načnu něco nového.
A ještě to píšu jinak než jsem chtěl.....prosím o přesunutí do mého koutečku "pokusomylos" dík

Když už jsem pomalu končil, tak jsem slyšel křupnutí v oblasti kompresoru.
Po vyčištění pistole jsem se na to podíval, proč mě to potom nechtělo udržet tlak.
Na co jsem narazil mě hodně překvapilo, naprosto prorezlá pružina ventilu

Hledal jsem vhodné pružinky po celém domě, trochu by šla pružina z lehátka, ale ta má opačný směr pružení.
No nic jinýho nezbylo než jsem sednul k netu a našel tohle co se budu snažit zítra sehnat.....vlastně dneska.
http://www.airbrush-potreby.cz/store/go ... en-afr2000
no a jelikoš jsou svátky, tak to vidím až na konec příštího týdne

S plány na fiestách je konec.....asi si načnu něco nového.
A ještě to píšu jinak než jsem chtěl.....prosím o přesunutí do mého koutečku "pokusomylos" dík
No to je ta pověstná čínská šufánková ocel. Taky jsem si užil své 

Tak jsem objevil pružinku na které bývají imbusy....trochu jsem jí roztáhl a asi budu moci provizorně stříkat......tlak se mi teda stále neudrží a tak pojede kompík nonstop.
Zkoušel jsem tři obchody obvolat a všude mají dovolenou do sedmého.....tak nějak jsem s tím počítal
Zkoušel jsem tři obchody obvolat a všude mají dovolenou do sedmého.....tak nějak jsem s tím počítal