Diskuse
Re: Diskuse
Poraďte mi nějaký levnější foťák,který by zvládl fotit modely bez mého velkého přispění,poněvadž jsem v tomto oboru kopyto...děkuji
RACING IS LIFE! ANYTHING THAT HAPPENS BEFORE OR AFTER IS JUST WAITING
turbo32 píše:chalani robi niekto dekaly na pilotov do evo VII? ze by som pouzil pajdrlakov z pezota alebo forda s inymi dekalmi
este tak, keby si z nich chcel urobit rytierov, alebo afganskych vysadkarov....

In Rust I Trust
dekon píše:Poraďte mi nějaký levnější foťák,který by zvládl fotit modely bez mého velkého přispění,poněvadž jsem v tomto oboru kopyto...děkuji
aky mas cenovy limit?
mimochodom velmi zaujimava ponuka
http://www.alza.cz/canon-powershot-s95- ... heureka.cz

In Rust I Trust
Ron díky,značkou si sa trefil,len sa obávám,že možnosti tohto fotiaka nedokažem využit.A cenovo je tiež nad mojim limitom,ktorý je tak max. 4 tisícky...
no ono pri dobrom svetle sa model da odfotit prakticky hocicim. lenze aby si ho odfotil dobre (neviem, ako dobre to chces), potrebujes manualny rezim (to jest nastavenie clony, casu, vyvazenie bielej a samospust). toto kompakt za 4K mat nebude. na druhej strane, v inzeratoch, bazaroch, ebay by sa nieco take v takej cene uz najst dalo, takze pripadne uvazuj touto cestou.

In Rust I Trust
dekon píše:Poraďte mi nějaký levnější foťák,který by zvládl fotit modely bez mého velkého přispění,poněvadž jsem v tomto oboru kopyto...děkuji
Mobil

Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
ron píše:ono sranda je, ze na model sa makro praveze vobec nehodi!

no budem asi musiet začnut sa o to zaujímat
lebo mám canon PS A590is
ten toho asi vie vela,len ja to dám vždy na automat a fertig,vonku to fotí dobre,ale na tie modely pri umelom osvetleni by to asi fakt chcelo sa pohrat s časom,clonou atd...

preco by makro na modely nemalo byt dobre? ako odfotis detail? ja pouzivam dokonca supermakro, inak samsung co mame do vody za dajakych 130€ ma aj makro aj vyvazenie bielej napriklad
dekon píše:lebo mám canon PS A590is
ten toho asi vie vela,len ja to dám vždy na automat a fertig,vonku to fotí dobre,ale na tie modely pri umelom osvetleni by to asi fakt chcelo sa pohrat s časom,clonou atd...
Ten Canon jsi si pořídil nyní nebo jej už máš ?
Mám dojem ,že přesně tento mají moji rodičové a fotí bez problémů a skoro srovnatelně co můj Nikon P5100.
Jen to ovládání a funkce je

pretoze makro ma malu hlbku ostrosti. s vhodnym fotakom a nastavenim je to dobre odfotit s malou clonou (velkym cislom) - maximalnou moznou pri kompaktoch, co ti da co najvacsiou dostupnu hlbku ostrosti. ak je to dostatocne nasvietene a dobre zamierene, tak detail tam bude. inak povedane, pri makre vidis nejaky detail, napr koleso, ale druhe uz je uplne rozmazane - makto na neho nezaostri.

In Rust I Trust
Koudy: Co to je " šuflík "
Radši mně vysvětlete ,proč mě baví dělat kastle a kolečka a ne to ostatní . Mám to i v životě , baví mě jezdit na mašině , autě , ale nebaví mě ,brát naftu a benzín . Pak nemůžu v noci spát

Radši mně vysvětlete ,proč mě baví dělat kastle a kolečka a ne to ostatní . Mám to i v životě , baví mě jezdit na mašině , autě , ale nebaví mě ,brát naftu a benzín . Pak nemůžu v noci spát