Registrovat

Diskuse

Re: Diskuse

Příspěvekod ron » pát zář 28, 2012 7:27 am

akonahle by bolo na eurosporte rally namiesto snooker-u, tak budem penit, ale ze nechutne. nastastie, briti si snooker zobrat nenechaju, takze zatial som klidny..
Obrázek
In Rust I Trust

Příspěvekod sete » pát zář 28, 2012 6:33 pm

Koudy tak se omlouvám měl jsi pravdu-promotérem Mistrovství světa se stane Red Bull media house.Eurosport events se stane promotérem Mistrovství Evropy
http://www.autosport.cz/clanek.php?cl=14386

http://www.autosport.cz/clanek.php?cl=14387

a M.E a IRC se asi nakonec přeci jen sloučí

Příspěvekod sete » úte říj 09, 2012 12:59 pm

Jelikož jsem pěkná drbna, tak se chci pochlubit, že jsem dnes ráno v 7::00 viděl odlétat Martina Prokopa do anglického Bournemouthu. K tomu jiste všichní víte, že Fiesta je po sezoně na prodej s komentářem: první nezbytný krok k novému dlouhodobému projektu.
Můj tip (osobní názor): jelikož Sordo na 90 % půjde k Citroenu a u Prodrivu nemají moc peněz (které naopak u Prokopů jak se zdá jsou), jelo se vyjednávat o angažmá s Mini (Prodrive).

Edit (Koudy): opravil jsem gramatiku, čárky a tečky, abysme z té informace taky něco měli :D :D

Příspěvekod sete » pon říj 15, 2012 7:38 pm

tak to je pro mě jako zarytýho Fordistu pěknej šok a zklamání-Ford končí v Mistrovství světa v rally
http://www.ewrc.cz/ewrc/show.php?id=208 ... stvi-sveta

Příspěvekod Koudy » pon říj 15, 2012 9:11 pm

Sete: minulý týden oznámilo konec i MINI, čekám, že s něčím podobným přijde i Citroen :-k
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...

Příspěvekod PeťoWRC » pon říj 15, 2012 10:18 pm

nehnevajte sa na moju reakciu chlapy ale inak reagovať neviem... po prečítaní tejto správy sa mi natisli slzy do očí... :cry: ..... ta do piči skurvenej, čo sa robí v tom pojebanom svete... čo sa preboha stalo, že už na nič niet peňazí... kurva.. kde všetky sú... to už načisto stratili všetci rozum... načo kurva bolo toto všetko dobré, celá skurvená spoločná europa, vyjebaná amerika, ktorá nás má srdečne v piči... všetko vďaka nim a vďaka slávnemu bruselu na čele s tou nemeckou kurvou a spol. ideme všetci na pysk... a tak trpí aj náš nádherný šport... Môžme sa im poďakovať, že takto dojebali všetkých a všetko, čo zobrali do ruky... banda vykorisťovatelská.. :((( :((( :((( :((( :((( nie je to len môj názor ale aj názor môjho oca.. sorry ale inak už neviem reagovať.. a vidím, že Sibyla mala pravdu... celý svet sa rúti do záhuby..

Příspěvekod Koudy » pon říj 15, 2012 10:28 pm

Ty woe, klid, ať ti nerupne žilka :D
Včera jsem sledoval F1 v tom banánistánu před prázdnýma tribunama a když říkali, jak jim FIA na příští rok zvedla jakýsi poplatky a zavedla placení za získaný bod, tak si říkám, kam se pak všechny ty kačky dostanou. Mám pocit, že díky nenažranosti FIA půjde brzo doprdele úplně všechno... Rally je jen začátek. Jinak co jsem pochopil, tak končí Ford s placením, M-Sport pokračuje dál, jen ne na světové úrovni. Každopádně jsem rád, že jsem objel pár soutěží MS v době, kdy se na to dalo dívat.

Na druhou stranu jsem čuměl, že se F1 jede v Koreji, kde je v okolí jeden hotel, kde stojí noc €1000 a musíš vzít/zaplatit min. 5 nocí, aby ti dali pokoj. A kdo na to nemá, tak spí v pochybných hotýlcích v nějakým městě hříchu, který fungují jako bordel (novináři, technici atd). Tam prý nejsou ani prostěradla, ale ke klíčku od pokoje dostaneš lubrikant... Tohle nám bude muset Aress vysvětlit :D :D

Příspěvekod PeťoWRC » pon říj 15, 2012 10:37 pm

na to všetko Koudy sa už fakt nedá nič povedať... už ma to fakt všetko serie... :evil: ..dúfajme, že to ten m-sport podrží.. aaaa idem radšej robiť na Peugeote lebo ma trafí šľak... #-o

Příspěvekod Aress » pon říj 15, 2012 11:37 pm

Koudy píše:Na druhou stranu jsem čuměl, že se F1 jede v Koreji, kde je v okolí jeden hotel, kde stojí noc €1000 a musíš vzít/zaplatit min. 5 nocí, aby ti dali pokoj. A kdo na to nemá, tak spí v pochybných hotýlcích v nějakým městě hříchu, který fungují jako bordel (novináři, technici atd). Tam prý nejsou ani prostěradla, ale ke klíčku od pokoje dostaneš lubrikant... Tohle nám bude muset Aress vysvětlit :D :D
Ono to nebude tak horky,ze by nebylo prosteladlo to jsem si ani nevsimnul. Loni to byl bordel (a asi i docela slusnej, nevim nemam zkusenosti/srovnani). Jinak hotelu je tam mene, nez jinde to je pravda (zase si ale nemyslim ze jen jeden). Takze nejde ani tak o to ze kdo na to nema, ale ze se nedostavaji mista. Ostatne se neni moc cemu divit, vypada to tam spis na nejakou prumyslovou oblast nez mesto, ktere by snad melo vyrust kolem okruhu, ale...
Přílohy
Michal Falta

Příspěvekod sete » úte říj 16, 2012 12:37 am

No ono vlastně s tím fordem je to uplně stejné jako s Mini. Mini končí, ale Prodrive chce jet dál, tam končí jen ten jejich oficiální tým, což byl Mini sport italia, za který jezdil Araujo, Atkinson a Nobre. Tovární tým to byl jen kvůli homologaci auta, na což neměl Prodrive peníze, protože takový tým musí odjet všechny soutěže. To právě dotovalo Mini. A s tím je ted útrum, ale Prodrive se dušuje, že příští sezonu pojede a snad i komplet šampionát a že se snad i chystají další změny na autě.
No a podobně by to mělo být i ted s Fordem, Ford přestane dávat i tu poslední trošku, co dával M-Sportu, ale příští rok by prý alespoň soukromníci měli jet, Fiesta WRC by měla dostat další vylepšení navíc, tedy chtějí jet to nové Mistrovství Evropy zpočátku s S2000 a pak prý by měla v březnu přijít R5. Navíc jsem četl teorie o tom, že Malcolm horečně vyjednává s Blockem a Monster energy o sponzoringu, takže by třeba mohl dále pokračovat na konkurence schopné úrovni. Uvidíme...
Co se týká citroenu, tak již dlouho se mluví o tom, že Citroen skončí po roce 2013 a půjde jezdit okruhy, ovšem zase na druhou stranu se říká, že by ho pak měl nahradit Peugeot.
Ovšem jak se zdá, v roce 2014 bude asi zajímavější i prestižnější Mistrovství Evropy(IRC) už kvůli rozmanitějšímu startovnímu poli. Vozy ohlásili Ford, Citroen, Peugeot, Škoda, Subaru a šušká se o Renaultu a Toyotě.

Příspěvekod Koudy » úte říj 16, 2012 7:44 am

Sete, asi ti to začnu opravovat jak diktáty #-o :twisted: Zajímavý příspěvěk, ale občas by neškodily velký písmena, tečky, čárky a takový ty zbytečnosti :D

Že by se do rally pustil Peugeot nemyslím, když se stáhli z LeMans, kde dominovali. PSA na tom asi není moc dobře, ty jejich popelnice se moc neprodávají a tak to není z čeho platit. Tak uvidíme...

Příspěvekod Poky » úte říj 16, 2012 11:07 am

No na druhou stranu, proč by připravoval obě 208, jak R2 tak R5? Sice Peugeot asi nepojede sám za sebe, ale třeba 207 svěřil do rukou belgánům (Kronos), takže s 208 to může dopadnout stejně.
Chci louku na samotě v horách, stádo koz, zahodit mobil a všichni mi můžou...

Příspěvekod sete » úte říj 16, 2012 12:02 pm

Koudy promin já tyhle maličkosti moc neřeším. :grin:

Příspěvekod ron » stř říj 24, 2012 5:21 pm

pozeram, ze mame noveho clena?
Obrázek
In Rust I Trust

Příspěvekod turbo32 » stř říj 24, 2012 6:18 pm

chalani robi niekto dekaly na pilotov do evo VII? ze by som pouzil pajdrlakov z pezota alebo forda s inymi dekalmi

PředchozíDalší

Zpět na DISKUSE