McLaren MP4-12C GT-3 (FUJIMI 1:24)
• Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: McLaren MP4-12C GT-3 (FUJIMI 1:24)
bazilišek píše:beaver63 píše:Ale na druhou stranu to máš moc pěkný
Buď konkrétnější
No přece růžičky

beaver63 píše:bazilišek píše:beaver63 píše:Ale na druhou stranu to máš moc pěkný
Buď konkrétnější
No přece růžičky
Tak to se divim, právě ty růžičky jsem naprosto odflákl, protože už se mi s tím nechtělo patlat, šlo hlavně o vybroušení onoho probarvení marcipánu a jeho tvárnosti.
Pokud přijedeš na Burnout, vysvětlím ti jak pěkně udělat marcipánovou růžičku.
Hele Bazi proč mi ten Tvůj cukrářský výtvor připomíná hovno v růžích ?
Ale Krteček byl super.
Oranžová kastle
hezčí je modrá metalíza . 

Ale Krteček byl super.

Oranžová kastle

Matwej píše:Pokud přijedeš na Burnout, vysvětlím ti jak pěkně udělat marcipánovou růžičku.![]()
Ale Krteček byl super.![]()
Oranžová kastlehezčí je modrá metalíza .
Inu, protože to je hovno v růžích

Hledal jsem fotky po netu a GT-3 nikde v "civilních" barvách neni.
Jak jsem sem už lípnul zezačátku fotku té modrá gembally, tak ta je pro mě jasnou jedničkou, jenže obtisky nejsou a tak jsem se pustil do obyč krabičky.
Bazi, Studio27 ti vydalo dekály na Gemballu, dneska to hodil Marco do Novinek.
Nechceš to hodit do brzdovky (ta je povolená) a udělat tu modrou verzi, která je daleko hezčí?
Nechceš to hodit do brzdovky (ta je povolená) a udělat tu modrou verzi, která je daleko hezčí?
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
Je daleko hezčí, to s tebou plně souhlasím a už jsem se k tomu vyjádřil právě v novinkách
Nedokážete ještě zjistit kdy budou k dispozici?

Nedokážete ještě zjistit kdy budou k dispozici?
Vše co bylo odecálovaný mám v acrylovym laku a ve čtvrtek počítám se zero lakem, no a snad o víkendu leštěníčko 

- Přílohy
-
-
S lakem jsem to opět nějak přepískl a je to ještě sem tam měkké.
- Přílohy
-
-
-
Poslední fotky před dokončením.
ještě mi toho ale zbejvá dost, pásy, víčka nádrže, prolejt spáry smoukem, sem tam nějakej káblík v motoru a pak sesazení s podvozkem
Toho se dost bojím, protože díky upravám vstupů vzduchu vše nesedí tip,ťop....jen se modlím, abych tím celej model nedok.rvil.
edit: jen teda okna (teda okno jako celek) jsem musel rozřezat na samostatné díly čelního a bočních oken. Fujimi je udělala tak přesně, že jsem měl strach, abych je při snaze je tam nacpat nepoškodil, nebo dokonce nezlomil. A taky už kvůli odervané barvě, což by určitě na hranách byla.
ještě mi toho ale zbejvá dost, pásy, víčka nádrže, prolejt spáry smoukem, sem tam nějakej káblík v motoru a pak sesazení s podvozkem

Toho se dost bojím, protože díky upravám vstupů vzduchu vše nesedí tip,ťop....jen se modlím, abych tím celej model nedok.rvil.
edit: jen teda okna (teda okno jako celek) jsem musel rozřezat na samostatné díly čelního a bočních oken. Fujimi je udělala tak přesně, že jsem měl strach, abych je při snaze je tam nacpat nepoškodil, nebo dokonce nezlomil. A taky už kvůli odervané barvě, což by určitě na hranách byla.
- PeťoWRC
-
Vyzerá to pekne 

Přední světlo vypadá hodně reálně
A máš můj obdiv za to karbonování, to mě nikdy nebavilo...

Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
Koudy píše:Přední světlo vypadá hodně reálněA máš můj obdiv za to karbonování, to mě nikdy nebavilo...
Jó, tak karbonovat mě to taky nebaví, ale tu strukturu prostě žeru, když jí totiš miluješ, tak není co řešit

Díky mé blbosti zpevňování vnitřku epoxidem, neseděly při "svatbě" podvozek s kastlí a na předku je to hodně znát.
Taky lak je neustále měkký....doufám, že až si dám repete s geballou, tak to dopadne líp.
Poslední foto před galerkou.
Taky lak je neustále měkký....doufám, že až si dám repete s geballou, tak to dopadne líp.
Poslední foto před galerkou.
• Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3