Diskuse
Re: Diskuse
díky,ale to znamená že už nebudu mít přes Bučky cestu
budme rádi za každou značku ve WRC snad i ten prodrive sežene pár šlupek aspon aby mohl sordo komplet sezonu
pokud vím jeste je šuškanda o tom že i Toyota by se mohla vrátit

budme rádi za každou značku ve WRC snad i ten prodrive sežene pár šlupek aspon aby mohl sordo komplet sezonu
pokud vím jeste je šuškanda o tom že i Toyota by se mohla vrátit
No ale zase se povídá (a už hodně nahlas), že skončí Loeb a tím pádem by skončil i Citroen. A Ford už se nechal slyšet, že když odejde Citroen, tak nebudou mít s kým závodit a skončili by taky. Ale jsou to všechno spekulace, takže nezbývá než počkat na nějaký ofiko vyjádření...
Sete, když nevyjde cesta kolem, tak aspoň naplánuj Burnout (to platí i pro Baziho!!)
Sete, když nevyjde cesta kolem, tak aspoň naplánuj Burnout (to platí i pro Baziho!!)

Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
Koudy píše:Bazi: napiš Ronovi, to je hlavní dealer...
Tak nějak jsem čekal, že si to přečte a zareaguje....no nic jdu poslat sz
Rallylegend 2012: v premiéře se jako předjezdec představí VW Polo WRC. Z hvězd jsou zatím potvrzení: Juha Kankkunen, Gustavo Trelles (Celica ST205), Sandro Munari, Per Eklund, Harald Demuth a Jacky Ickx. Současně s tím se v San Marinu pojede nějaký vložený závod "25 years of Lancia Delta". Gronhold účast zrušil kvůli nějakému zranění, ke kterému přišel v USA při tréninku na XGames.
Máte někdo tuto akci v plánu? Z Vyškova pojede asi 10 lidí a přemýšlím, že bych jel taky (i když cena za lístek 30€ je už dost)
Máte někdo tuto akci v plánu? Z Vyškova pojede asi 10 lidí a přemýšlím, že bych jel taky (i když cena za lístek 30€ je už dost)

Jel bych, nějaké další podrobnosti máš ?
Nemyslím tím datum konání, ale jak s odjedzem tam i zpět , kolik dní navíc a tak .
Nemyslím tím datum konání, ale jak s odjedzem tam i zpět , kolik dní navíc a tak .
Matwej, Sete: pro kluky jsem objednával už prověřený hotel, za 25€/osoba/noc (se snídaní - aspoň vždy to tak bylo). Hotel je v Rimini kousek od pláže, v SM jsou hotely hrozně drahý, navíc je to autem cca 30 minut.
Vlezný na RZ je 30€, asi tam není moc prostoru pro to, jak se dostat na RZ zadarmo, jednou mě vyfuckovali i s FIA licencí, ale letos bych byl tvrdší
Nafta by vyšla cca 6500 (možná se vyplatí vzít až v Rakousku, bral jsem český zlodějský ceny), dálnice v IT cca 65€ (od Benátek do Rimini se dá jet bokem - ale nevím, jestli je to ekonomicky výhodnější), rakouská známka 8€, takže to hodí cca 2000/osoba za cestu. I s jídlem si myslím, že se to dá za 5000 - 6 000 zvládnout, což je podle mě max. cena, ale záleží, jak se každý soudruh rozvášní.
Kluci chtějí jet tak, aby tam už spali od čtvrtka 11. 10., což je podle mě zbytečný. Vyjel bych ve čtvrtek odpoledne nebo navečer, ráno jsme v IT, zajdem do SM do servisu, večer na úvodní RZ. V sobotu se to startuje až v 15.30 a končí se ve 22. hodin. V neděli je start v 10.00, tak bysme třeba po celé RZ jeli dom. Tím pádem bysme spali jen dvě noci...
Vlezný na RZ je 30€, asi tam není moc prostoru pro to, jak se dostat na RZ zadarmo, jednou mě vyfuckovali i s FIA licencí, ale letos bych byl tvrdší

Nafta by vyšla cca 6500 (možná se vyplatí vzít až v Rakousku, bral jsem český zlodějský ceny), dálnice v IT cca 65€ (od Benátek do Rimini se dá jet bokem - ale nevím, jestli je to ekonomicky výhodnější), rakouská známka 8€, takže to hodí cca 2000/osoba za cestu. I s jídlem si myslím, že se to dá za 5000 - 6 000 zvládnout, což je podle mě max. cena, ale záleží, jak se každý soudruh rozvášní.
Kluci chtějí jet tak, aby tam už spali od čtvrtka 11. 10., což je podle mě zbytečný. Vyjel bych ve čtvrtek odpoledne nebo navečer, ráno jsme v IT, zajdem do SM do servisu, večer na úvodní RZ. V sobotu se to startuje až v 15.30 a končí se ve 22. hodin. V neděli je start v 10.00, tak bysme třeba po celé RZ jeli dom. Tím pádem bysme spali jen dvě noci...
Sete: no s Matějem jet můžete
Jen píšu, co jsem zařizoval, jak to tam chodí a jak bych to viděl v případě, že pojedu. Ale jednak to musím pořešit doma a jednat v tom termínu čekáme nějakou zahraniční návštěvu v práci, takže je otázkou, jestli bych dostal volno (a to bych zjišťoval až poté, co bych dostal doma povolenku) 
Tatík zatím taky neví, chystal rally ve Vyškově, na prácu kašlal, tak to teď musí dohánět...

Tatík zatím taky neví, chystal rally ve Vyškově, na prácu kašlal, tak to teď musí dohánět...
Já se ptám ,protože mám v toto období docela dost práce a nechci nic řešit. Jen se přifařit k někomu kdo má tutto cestu již prošlápnutu.

Tak to dopadlo jak jsem předpokládal, do San Marina se letos nepodívám, musím zůstat v práci. Každopádně kdybyste se tam chtěli vydat, pomůžu s hotelem a informacema o Rallylegends.
Tohle mě hodně zaujalo. Nejdřív jsem nad těmito kazetami v katalogu tamiya kroutil hlavou (už proto, že musí být pěkně drahé) , ale nějak jim přicházím na chuť.
Uvažuji, že bych se o něco podobného pokusil taky...takové lambo rozložené na zdi...hmmmm
http://www.automotiveforums.com/vbullet ... ?t=1082299
Uvažuji, že bych se o něco podobného pokusil taky...takové lambo rozložené na zdi...hmmmm
http://www.automotiveforums.com/vbullet ... ?t=1082299
Ono je to v podstatě jednoduchý, postavíš model, pak s tím pořádně flákneš o zem a ty zbytky jen nalepíš do rámečku
Smarža umí do takovýho diorámka rozebrat i mobil

Smarža umí do takovýho diorámka rozebrat i mobil

Turbovu motorku jsem viděl na Plastikové zimě a vypadalo to dost zajímavě, mě se to líbilo.
Světlé zítřky rally -na právě probíhajícím autosalonu v Paříži oznámil návrat do nejvyšší kategorie rally s Hyundai i20 WRC měl by se ukázat na pár závodech již příští sezonu a odjed kompletní ročník 2014.
Další představenou novinkou Je Peugeot 208 pro skupinu R5 která by měla nahradit stávají vozy S2000 s dvoulitrovým motorem v národních šampionátech.
Pro stejnou kategorii vyvijí i vůz M-Sport(Ford) a to tradiční Fiestu
Dnes během dne by měl Citroen oznámit svoji jezdeckou sestavu na příští rok(y)
Další představenou novinkou Je Peugeot 208 pro skupinu R5 která by měla nahradit stávají vozy S2000 s dvoulitrovým motorem v národních šampionátech.
Pro stejnou kategorii vyvijí i vůz M-Sport(Ford) a to tradiční Fiestu
Dnes během dne by měl Citroen oznámit svoji jezdeckou sestavu na příští rok(y)
- Přílohy
-
- Hyundai i20 WRC
-
- i20 WRC
-
- Pegy 208 R5
-
- P 208 R5
-
- Ford Fiesta R5