Skupinovka
Re: Skupinovka
Takže taky oficialně začínám
jelikož se mi zatím nepovedlo najít chvíli času na vyzvednutí vetty a birda z obchodu Na 12.hodině,tak to bude tohle...
akorát mám obuté kola,ale to mám u všech ještě nezačatých modelů...tak snad to nebude velký problém...
jelikož se mi zatím nepovedlo najít chvíli času na vyzvednutí vetty a birda z obchodu Na 12.hodině,tak to bude tohle...
akorát mám obuté kola,ale to mám u všech ještě nezačatých modelů...tak snad to nebude velký problém...

- Přílohy
-
-
-
RACING IS LIFE! ANYTHING THAT HAPPENS BEFORE OR AFTER IS JUST WAITING
- Karl Kopfrkingl
Fujtajb vespolek
pokud je to možné tak bych se také pokusil přidat k této akci zaměřené na posílení kolektivního ducha.
Abych si to "ulechčil" tak jsem záměrně šáhl po něčem co už tu je, pak jsem to ale rozbalil :
pokud je to možné tak bych se také pokusil přidat k této akci zaměřené na posílení kolektivního ducha.
Abych si to "ulechčil" tak jsem záměrně šáhl po něčem co už tu je, pak jsem to ale rozbalil :
Zdeněk Valíček
můžu se přihlásit rovnou s dalším modelem?ford už je skoro u konce tak chci jeste zkusit Subaru?
- Přílohy
-
No jasně, že můžeš... Jen mám pocit, že nám trochu kurvíš normy

Možná bys teda k dalšímu modelu měl dostat nějaký handicap, třeba Xsaru

Možná bys teda k dalšímu modelu měl dostat nějaký handicap, třeba Xsaru

Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
zvažoval jsem jestli se vrhnout do nějakýho resinu ale nakonec jsem zvolil subáru.jeste rozmýšlím že bych si k tomu přidal nějakej ten letoun
S jídlem roste chuť.
Jdu do skupinovky ještě s toyotou 86, tak snad stihnu oba modely.
Mclaren je v celku jednoduchej, jen je tam dost carbonu, ale to snad dám.
Toyota 86 bude náročnější, je o hodně detailnější.

Jdu do skupinovky ještě s toyotou 86, tak snad stihnu oba modely.
Mclaren je v celku jednoduchej, jen je tam dost carbonu, ale to snad dám.
Toyota 86 bude náročnější, je o hodně detailnější.
hehe, externy skupinovkar?
nice, no u mna ma nicneznamenajuce sympaticke plus.
btw, ta pec, u nas je tolko aj bez pece, polozit model vonku, tak sa vypecie ako v peci v lakovni. pravdupovediac, bal by som sa polozil model cez den na slnko.

btw, ta pec, u nas je tolko aj bez pece, polozit model vonku, tak sa vypecie ako v peci v lakovni. pravdupovediac, bal by som sa polozil model cez den na slnko.

In Rust I Trust