Registrovat

Diskuse

Re: Diskuse

Příspěvekod sete » čtv črc 26, 2012 5:47 pm

pánové pozor Ford ve Finsku v jiném zbarvení
http://rally-mania.cz/news.php?id=13398

Příspěvekod Koudy » čtv črc 26, 2012 9:25 pm

:shock: :shock: to může vypadat hodně dobře, určitě líp, než ten tovární pojízdý cirkus :-k
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...

Příspěvekod Koudy » čtv črc 26, 2012 9:31 pm

Dneska mě zaskočil shop Car-model-kit, když jsem chtěl jsem objednat dekály na C4 za 439 Kč. Objednávku prý nelze dokončit z tohoto důvodu:

Pokud chcete odeslat objednávku, přidejte do košíku další zboží. Minimální hodnota objednávky (bez dopravy) je stanovena na 500,- Kč. Menší objednávky bohužel nejsme schopni z ekonomických důvodů realizovat.

Co to je za kecy? :shock: :shock: Chci dekály, nic víc k tomu, nechápu ten ekonomický důvod. Když dají do obálky jedny dekály, tak je to neekonomické a když dvoje, tak už jo? Poštu platím já, ne oni!!!
Když budu chtít nakoupit pár hadiček nebo matrošů na pásy, tak je to třeba za 200, proč mě kua nutí si kupovat další blbosti za 300, který prostě nechcu?
Momentálně můžu nákup dekálů spojit s Michalovou objednávkou, ale až taková možnost nebude, tak má CMK smůlu a radši to objednám venku, kde je nákupní cena trochu nižší, pošta trochu vyšší, ale ve finále nevyhodím zbytečný prachy za to, že je pro ně něco neekonomický. Pro mě je to zase zbytečný.
Za mě pro tento shop palec dolů a ztráta bludišťáků [-X [-X

Příspěvekod ron » čtv črc 26, 2012 9:37 pm

wow wow wow ...
Obrázek
In Rust I Trust

Příspěvekod sete » čtv črc 26, 2012 9:46 pm

jo jo taky mě dostali zrovna předevčírem
tak sem holt k tomu pořídil imprezu wrc 05 od tamky jelikož je u ní poštovný zdarma-to jsem je přechcal co :grin:
jinak mám Koudy uplně stejný názor-myslím že tudy cesta nevede spíš to lidi odradí

Příspěvekod Koudy » čtv črc 26, 2012 9:52 pm

Protože mě to zajímá, napsal jsem jim slušný dotaz, co je k tomu vedlo. Pro mě je to signál k tomu, aby se obrátil na konkurenci, která mi nebude dávat nůž na krk.

Příspěvekod turbo32 » čtv črc 26, 2012 11:30 pm

hiroboy to ma tak odjakziva a tusim je to pre platby kartou, poplatok by bol mozno vacsi ako zisk. ale nechapem ked platis pri doruceni PPLkou

Příspěvekod Michal Doskočil » pát srp 03, 2012 11:18 pm

stejně držim C-M-K palce. Není to dnes nic jednoduchého, vést takto specializovaný obchod .... Aspoň si to dobře rozmyslim . Navíc u nich není problem objednat a nechat neposílat a přidat to postupně dohromydy ..
... bylo to fajn, příště to bude eště lepší ...

Příspěvekod bazilišek » sob srp 04, 2012 1:08 am

Michal Doskočil píše:stejně držim C-M-K palce. Není to dnes nic jednoduchého, vést takto specializovaný obchod .... Aspoň si to dobře rozmyslim . Navíc u nich není problem objednat a nechat neposílat a přidat to postupně dohromydy ..

Tak, tak, plně souhlasím s Michalem, taky C-M-K držim palce. Taky té možnosti rezervovat zboží plně využívám a v pondělí naposled něco přihodím a budu tam za necelejch šest litrů. 8-[
Vždycky si to radši takle nakupím a nechám poslat najednou, než častěji cpát prachy PPLce.
Už se těším až mi "Ježíšek" z C-M-K přijde, abych taky konečně rozjel skupinovku.

Příspěvekod Koudy » sob srp 04, 2012 9:53 pm

Michal, Bazi: oba máte pravdu, pokud plánujete do budoucna větší nákupy, je možnost rezervace v pohodě.

Mě se ale tato "novinka" nelíbí, když chci nějaký doplněk např. za 100 Kč, tak ho chci hned, tzn. bez nutnosti nákupu další zbytečnosti za 400 jen proto, aby se to prodejci vůbec vyplatilo (podle mě je to ten nejblbější argument). A když to potřebuju hned, tak je mi rezervace k ničemu...

Příspěvekod beaver63 » sob srp 04, 2012 10:18 pm

Koudy a jakou jsi dostal odpověď na ten tvůj dopis.Přiznám se,že mě tato novinka taky poměrně dost sere :evil:

Příspěvekod Koudy » sob srp 04, 2012 10:32 pm

Beaver: odpověď jsem nedostal žádnou.

Příspěvekod beaver63 » sob srp 04, 2012 11:20 pm

To je od nich hezký :o

Příspěvekod PeťoWRC » ned srp 05, 2012 12:02 am

Koudy..nevadí...sú iné shopy,to je klasický obchodný ťah...potrebujú vypratať sklad a nahnať peniaze za tovar,ktorý im tam stojí..jednoduchá politika...pekné od nich..s poštovným na slovensko to bude masaker...takže veľa šťastia cmk..

Příspěvekod bazilišek » ned srp 05, 2012 12:38 am

Koudy píše:Beaver: odpověď jsem nedostal žádnou.

To je divný, s tím jsem u nich neměl nikdy problém.
Ještě minulej tejden se dovolenkovali a tak jestli neni příčina tam. :-k

Jinak už mám za sebou první modely, který jsem nedával ani do skupinovky....

Je to premiéra a zkouška figurek na dort Lucii, čtyřiadvacátýho bude velký finále...... :-D

ale teď už si jdu polejt ruce nějakou chemií, protože mi je z toho sladkýho smradu co se mi zažral do rukou blbě :(((

PředchozíDalší

Zpět na DISKUSE