Diskuse
Re: Diskuse
Jedinej pořádnej film z automobilových závodů je jedno značně Le Mans.Ať si kdo chce co chce říká

Mi se líbí i Grand Prix,je tam sice zbytečně moc té omáčky okolo,ale záběry na na ty správné F1 jsou skvělé...
trailer
Před krátkým časem jsem hledal tyhle filmy,protože mám pocit že tak kolem r.1970 běžel u nás v kinech film o rally a byl myslím bulharské provenience,jen nevím jak se jmenoval,soudím tak,protože tam jezdily bulgaralpine...,našel jsem jen polský Sejdeme se v Monte Carlu a ruský Rallye modrý průsmyk...a náš Známost sestry Aleny... jinak nic.
trailer
Před krátkým časem jsem hledal tyhle filmy,protože mám pocit že tak kolem r.1970 běžel u nás v kinech film o rally a byl myslím bulharské provenience,jen nevím jak se jmenoval,soudím tak,protože tam jezdily bulgaralpine...,našel jsem jen polský Sejdeme se v Monte Carlu a ruský Rallye modrý průsmyk...a náš Známost sestry Aleny... jinak nic.
RACING IS LIFE! ANYTHING THAT HAPPENS BEFORE OR AFTER IS JUST WAITING
Pak byl ještě italský film Vůle zvítězit. Akorát je problém to najít ke stažení s titulkama nebo dabingem.
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
tenhle seriál mám někde na kompu
jsou tam nádherný záběry S4

jsou tam nádherný záběry S4

V životě je potřeba se pro něco zapálit. V krematoriu už bude pozdě.
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
nemám, jen hodně veliké...
- Přílohy
-
V životě je potřeba se pro něco zapálit. V krematoriu už bude pozdě.
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
Matěji, nápis CIBIÉ bych měl mít v křivkách, ten zbytek už ne, podívám se večer doma. Jak bude ten dekál na modelu velký? Nebál bych se použít ten Šumákův jpeg a nekreslil to zbytečně.
V pohodě.
Nepotřebuji to hned. To se ptám dopředu, kdyby náhodou..... ... abych si ušetřil práci, .... třeba.
Obtisky na Jaga jsem komplet překreslil v Corelu . Měl jsi Koudy pravdu, že se s tím naučí dělat každá cvičená opice .

Nepotřebuji to hned. To se ptám dopředu, kdyby náhodou..... ... abych si ušetřil práci, .... třeba.
Obtisky na Jaga jsem komplet překreslil v Corelu . Měl jsi Koudy pravdu, že se s tím naučí dělat každá cvičená opice .

Matwej píše:Měl jsi Koudy pravdu, že se s tím naučí dělat každá cvičená opice .
Sem ti říkal, že je to Smaržův oblíbený soft

Logo Cibié máš v mailu.
beaver63 píše:Ty woe asi jsem se dostal pod cvičenou opici
Z toho si nic nedělej,to já taky...

RACING IS LIFE! ANYTHING THAT HAPPENS BEFORE OR AFTER IS JUST WAITING
beaver63 píše:Ty woe asi jsem se dostal pod cvičenou opici
Buď v klidu, i na opičáka vypadáš ještě furt dobře

Chci louku na samotě v horách, stádo koz, zahodit mobil a všichni mi můžou...