Diskuse
Re: Diskuse
Myslíš, že se k tomu budou dát sehnat náhradní dekály? Já se jen ptám za Seteho a Baziho, počítám, že ti dva to budou min. jednou koupat v brzdovce 

Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
Doporučuju stavbu z krabičky a v souladu s návodem jinak se za to budou brát bludišťáci! 

Chci louku na samotě v horách, stádo koz, zahodit mobil a všichni mi můžou...
Jsem se koukal a Bernouliho bych asi i zvládl. Ten Mc Queen už je docela složitý
Setemu by mohl vyhovovat "únik z těžební věže".
Je tam toho hodně. Při rychlosti jakou staví to bude pro něj hračka.

Setemu by mohl vyhovovat "únik z těžební věže".

Je tam toho hodně. Při rychlosti jakou staví to bude pro něj hračka.

pánové,jede vám AF? mi,když se chci připojit ,tak to hodí hlášku,že je to zavirované a nepustí mě to tam... 

RACING IS LIFE! ANYTHING THAT HAPPENS BEFORE OR AFTER IS JUST WAITING
dekon píše:pánové,jede vám AF? mi,když se chci připojit ,tak to hodí hlášku,že je to zavirované a nepustí mě to tam...
To stejný ...
no mi stále nejde... 

RACING IS LIFE! ANYTHING THAT HAPPENS BEFORE OR AFTER IS JUST WAITING
beaver63 píše:Jak jsme se včera bavili v hopsodě co udělat skupinovku na podporu zájmu o stavění nic složitýho co třeba toto
OK já jdu do buráka
http://www.4kids.cz/shop/productdetail. ... 27&dep=580
Mám je doma, teď nevím jestli jsou od Carpeny nebo Colorada, ale není to bůhví co. Ty velký plochy musíš stejně stříknout, mají to dost divoce udělaný.
Jestli se u mě budeš stavovat a vzpomeneš si, tak je někde vyhrabu, případně kdybys je moc chtěl, můžem se domluvit, nemám v plánu tuto verzi dělat.
Jestli se u mě budeš stavovat a vzpomeneš si, tak je někde vyhrabu, případně kdybys je moc chtěl, můžem se domluvit, nemám v plánu tuto verzi dělat.
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
Carpena a Colorado je jedno a to samý

Chci louku na samotě v horách, stádo koz, zahodit mobil a všichni mi můžou...