Diskuse
Re: Diskuse
Tak taky gratuluju, hodně zdraví a ať ti to fotí 

Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
Věděl by někdo jak je na tom tenhle model.... http://www.car-model-kit.cz/11-detail-s ... -studio27/
co se věrnosti předlohy týče?
Nečekalo by mě za 2100,- zvedání střechy jako u Pokyho BMW?
co se věrnosti předlohy týče?
Nečekalo by mě za 2100,- zvedání střechy jako u Pokyho BMW?
Bazi, to je jenom konverzní set na Fujimku, který ani neřeší tu střechu... lepty, přední maska, zadní kufr, kola... je to k ničemu... tu střechu stejně musíš udělat...
V životě je potřeba se pro něco zapálit. V krematoriu už bude pozdě.
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
Hyundai plánuje vstup do MS v rally, více info tady.
Sumak píše:Bazi, to je jenom konverzní set na Fujimku, který ani neřeší tu střechu... lepty, přední maska, zadní kufr, kola... je to k ničemu... tu střechu stejně musíš udělat...
Ten set od Renn ti pomůže ,ale jak píše Šumák střechu budeš muset upravit a to i s opravným kusem ,který nastavíš také.
Celá tato ababáze je někde na AF, ale zatím jsem ji nenašel. Kromě toho to prošel i Poky ,ale dokumentace již není. Mne to čeká......

Fujimácká M3ka je totiž hodně velká karikatura, stejně jako předešlý typ BMW 320/323/325 .
No tak to jste mě nepotěšily
nebo teda spíš Fujimka, Vám děkuju za info.
Tak asi moje pestrá představa DTM, ročníků 1990 až 1993 zůstane jen u medvědů

Tak asi moje pestrá představa DTM, ročníků 1990 až 1993 zůstane jen u medvědů

Ještě jsem zvažoval variantu, vzít střechu z BMW 320Gr.5 od Tamiye. Pro 320/323/325 se upravovat nemusí a pro M3 se musí dát set od Renn a upravit jej.
Ne ?
Když se zaformuje, může se sekat jak na běžícím pásu.
Ne ?
Když se zaformuje, může se sekat jak na běžícím pásu.
ohledně toho Hyundaie:take se dosti spekuluje o návratu Lancie,o Toyotě ani nemluvě.moc tomu nevěřím.spíš se obavám aby to Ford po sezoně nezabalil,s těma výslekama co maj.
až uvidím fotky z testovaní nebo ofic.zprávu tak uvěřím
taky se jednu dobu spekulovalo že s odchodem Loeba skončí Citroen a na výsluní se vrátí Peugeot.
taky otázka je kdo by s tím jezdil myslím že zatím se nerýsuje nikdo kdo by byl schopen bojovat proti citroenu a fordu-Ogier je u VW.
leda že by Kresta zkusil comeback
až uvidím fotky z testovaní nebo ofic.zprávu tak uvěřím
taky se jednu dobu spekulovalo že s odchodem Loeba skončí Citroen a na výsluní se vrátí Peugeot.
taky otázka je kdo by s tím jezdil myslím že zatím se nerýsuje nikdo kdo by byl schopen bojovat proti citroenu a fordu-Ogier je u VW.
leda že by Kresta zkusil comeback

Spíš je otázkou, jak to bude s celým WRC. Po Akropolis odešel hlavní sponzor Nokia a FIA hledá novýho promotéra. Toyota taky měla S2000 (byla snad první ze značek) a kde skončila, jezdí to někde v Africe jejich mistrák.
WRC by určitě oživení potřebovalo, ale o takových oživeních se už mluví pár let a je to čímdál horší. Takže souhlasím se Setem, dokud to nebude stát na startu, tak neuvěřím.
WRC by určitě oživení potřebovalo, ale o takových oživeních se už mluví pár let a je to čímdál horší. Takže souhlasím se Setem, dokud to nebude stát na startu, tak neuvěřím.
ta s2000 od toyoty ale byla určená jen pro afriku,jezdí to tam jejich mistrák mají jich tam víc např.polo s2000 již v té nové kastli
je to podobné jako ty hybridy v argentině.
je to podobné jako ty hybridy v argentině.