Lancer Evo VII Tamiya 1/24
• Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Lancer Evo VII Tamiya 1/24
Na sutazi v Liptovskom hradku som neodolal tomuto kitu, ciel je rychla cista krabicka bez zbytocnosti, maximalne rychloupinaky, anteny a striekany karbon, mam aj transkit od smarzu na 05ku ale to niekedy ked bude chut na rezanie (BTW ak citas smarza upresni prosim ta mail na ktory ti poslat za ten TK peniaze)
zacinam karoseriou a paru dielmy co pojdu do cervenej a bielej
zacinam karoseriou a paru dielmy co pojdu do cervenej a bielej
Re: Lancer Evo VII Tamiya 1/24
ahoooj
VII je vo farbe, klasika TS49 bright red. trocha som si skomplikoval situaciu ze som chcel vymaskovat tie biele pruhy pozdlz karoserie no a vyslo mi to velmi kostrbate, mal som to najskor prelestit pred maskovanim. tak som to musel zastriekat zase cervenou a dam tam dekaly, dufam ze bude ok ta biela. dal som uz aj jednu vrstvu super clearu, rozlestim a pojdu dekaly, plan je taky ze po dekaloch dam 2k prebrusim a potom zase superclear aby sa mi to lepsie lestilo. dufam ze to vyjde
VII je vo farbe, klasika TS49 bright red. trocha som si skomplikoval situaciu ze som chcel vymaskovat tie biele pruhy pozdlz karoserie no a vyslo mi to velmi kostrbate, mal som to najskor prelestit pred maskovanim. tak som to musel zastriekat zase cervenou a dam tam dekaly, dufam ze bude ok ta biela. dal som uz aj jednu vrstvu super clearu, rozlestim a pojdu dekaly, plan je taky ze po dekaloch dam 2k prebrusim a potom zase superclear aby sa mi to lepsie lestilo. dufam ze to vyjde
cavino havino
odekaloval som karoseriu, nieje to celkom hotovo lebo musim retusovat paru veci ked hodim na to lak. dekaly mimochodom otrasne, trhaju sa tvrde jak zehliaca doska a nepomaha ani fen, budem musiet poriesit nejaky softer asi. v 90tych rokoch mala tamiya tak skvele dekaly a teraz robi take pice
odekaloval som karoseriu, nieje to celkom hotovo lebo musim retusovat paru veci ked hodim na to lak. dekaly mimochodom otrasne, trhaju sa tvrde jak zehliaca doska a nepomaha ani fen, budem musiet poriesit nejaky softer asi. v 90tych rokoch mala tamiya tak skvele dekaly a teraz robi take pice
Máš to pěkný, budou i reklamy Marlboro nebo to zůstane jen jako "censored" verze?
EVO VII jsem použil pro stavbu Mitsubishi WRC, tak budu mít naštěstí rezervní dekály pro EVO VII (ta mi zítra dorazí domů), ale některé jsem musel použít (na hasičáky) a ty se teda ve vodě rozpadly .
S kvalitou dekálů to má Tamka jak kdy. Dekály ve starých kitech (Cosworth, Quattro) byly v pohodě, stačila hodně teplá voda a nebyl potřeba ani softer. Třeba u nové Carrery GT se mi některé dekály ve vodě rozpadly na malé kousky ještě dřív, než jsem je stáhnul z papíru.
EVO VII jsem použil pro stavbu Mitsubishi WRC, tak budu mít naštěstí rezervní dekály pro EVO VII (ta mi zítra dorazí domů), ale některé jsem musel použít (na hasičáky) a ty se teda ve vodě rozpadly .
S kvalitou dekálů to má Tamka jak kdy. Dekály ve starých kitech (Cosworth, Quattro) byly v pohodě, stačila hodně teplá voda a nebyl potřeba ani softer. Třeba u nové Carrery GT se mi některé dekály ve vodě rozpadly na malé kousky ještě dřív, než jsem je stáhnul z papíru.
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
tabakove reklamy neriesim, nechyba mi to tam a chcem to poriesit co najlacnejsie a najrychlejsie.
strasne tmave mas tie fotky, pridaj cas, ved to mas na stative nie?
- Přílohy
-
In Rust I Trust
rozhodne ten cas. jedine, ze by si chcel pridat cas niecomu inemu.
alebo pridaj svetlo.
alebo pridaj svetlo.
In Rust I Trust
Ta poslední fotka je bezva. Zajímavý detail.
Ty popruhy jsou z čeho ?
Zdají se mi takové umělohmotné
Ty popruhy jsou z čeho ?
Zdají se mi takové umělohmotné
Su z cigaretovej folie, je na tom surfacer farba a lak tak mozno preto je to take plasticke, nazivo v interiery dostacujuce. tie textilne maju moc hruby relief
Pásy od TunerModelFactory se dělají ve více hrubostech, nezkoušel jsi je? Toto vypadá taky dobře, ale přijde mi to zbytečně moc pracný
Blbě vidím nebo nemáš na sedačkách prořezaný díry na pásy (na boku a uprostřed sedačky)? Jinak to máš pěkně čistý, ještě se zbav dělicí roviny na gumách
Blbě vidím nebo nemáš na sedačkách prořezaný díry na pásy (na boku a uprostřed sedačky)? Jinak to máš pěkně čistý, ještě se zbav dělicí roviny na gumách
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
• Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3