Diskuse
- PeťoWRC
-
Re: Diskuse
To Bazi: Je to modra peugeot ral 5002 podľa vzorkovníka koncernu PSA Peugeot.
Bazi: tak ta moje barva na Xsaru vyschla, ale takovým způsobem, že zůstalo v lahvičce jen špinavé dno. Buď najdu alternativu podle nějakýho převodníku nebo můžem koupit barvu od ZP a podělit se.
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
tohle vypadá zajímavě...
http://www.formule.cz/formule/index.php ... anku=20338
http://www.formule.cz/formule/index.php ... anku=20338
- Přílohy
-
-
RACING IS LIFE! ANYTHING THAT HAPPENS BEFORE OR AFTER IS JUST WAITING
http://www.youtube.com/watch?v=NIXt3WXU ... AAAAAAAABA
hoši dávám sem video jak Tomaštík vyměnuje kolo na Impreze WRC S12-zajímavé mi příjde to že když mitfára odjištuje zadní víko kufru,povoluje i jakoby třetí rychlozámek z vrchu víka-což jsem nikdy netušil že tam réza má taky něco takovýho.ví někdo neco víc zda to májen tato soukromá impreza nebo to měli i tovární auta????
hoši dávám sem video jak Tomaštík vyměnuje kolo na Impreze WRC S12-zajímavé mi příjde to že když mitfára odjištuje zadní víko kufru,povoluje i jakoby třetí rychlozámek z vrchu víka-což jsem nikdy netušil že tam réza má taky něco takovýho.ví někdo neco víc zda to májen tato soukromá impreza nebo to měli i tovární auta????
Zajímám se o vůz závodníka Jindřicha Knappa.
Táta strejdy mé choti s ním jezdil jako spolujezdec a zároveň byl i technikem.
Rád bych mu model Walteru postavil, ale nemám moc informací a ani fotek nějakejch renovací či replik.
Jen mám tuhle knížku kde je fotka jak Knappa tak Vojíře, ale fotek poskromnu.

Neuměl by mě někdo poradit, jak na model předlohy, jestli jí náhodou třeba nevyráběl směr a nebo by se výsledku nedalo docílit nějakou přestavbou?
Vzhledově podobné "krabice" které jsou k mání a možná i vhodný k přestavbě:

Táta strejdy mé choti s ním jezdil jako spolujezdec a zároveň byl i technikem.
Rád bych mu model Walteru postavil, ale nemám moc informací a ani fotek nějakejch renovací či replik.
Jen mám tuhle knížku kde je fotka jak Knappa tak Vojíře, ale fotek poskromnu.

Neuměl by mě někdo poradit, jak na model předlohy, jestli jí náhodou třeba nevyráběl směr a nebo by se výsledku nedalo docílit nějakou přestavbou?
Vzhledově podobné "krabice" které jsou k mání a možná i vhodný k přestavbě:

Franto,ty si teda dáváš nelehké úkoly...
Zřejmě tš zajímá starší walter se kterým J.Knapp závodil a to typ WZ.
Model nikdy nikdo nedělal a asi ani nedělá (i když třeba Abrex v 1/43 nevylučuji)
Takže jestli to chceš uskutečnit,tak tě čeká celostavba,možná s využitím některých dílů z nějaké takové stavebnice,co jsi tu dal,třeba kola...
Zřejmě tš zajímá starší walter se kterým J.Knapp závodil a to typ WZ.
Model nikdy nikdo nedělal a asi ani nedělá (i když třeba Abrex v 1/43 nevylučuji)
Takže jestli to chceš uskutečnit,tak tě čeká celostavba,možná s využitím některých dílů z nějaké takové stavebnice,co jsi tu dal,třeba kola...
- Přílohy
-
-
-
-
-
RACING IS LIFE! ANYTHING THAT HAPPENS BEFORE OR AFTER IS JUST WAITING
No tak ti děkuju za info, novostavby jsem se obával, tak to nevím jestli se tenhle projekt uskuteční.... 

- Karl Kopfrkingl
Nevím kde se jinde zeptat,
nemáte kluci, a chirurkicky upravená děvčata, někoho v UK, připadně USA, ke komu by se dalo poslat něco z aukcí, když prodávající odmítá akceptovat "delivery address" v té naší krásné vlasti, prosím?
Překvapivě mi většinou nejde o modely ale o keramické talíře (až do velikosti 40cm)
Dík
nemáte kluci, a chirurkicky upravená děvčata, někoho v UK, připadně USA, ke komu by se dalo poslat něco z aukcí, když prodávající odmítá akceptovat "delivery address" v té naší krásné vlasti, prosím?
Překvapivě mi většinou nejde o modely ale o keramické talíře (až do velikosti 40cm)
Dík
Zdeněk Valíček
Jeden člobmrďa co žije v UK je tu na foru
a na netu jsem myslím zahlídl i firmu přímo na tyto potřeby .
Ještě se zeptám ségry,ta má někoho v USA přímo na to co chceš.

Kárl: pár známých používá firmu, resp. službu Ship It To. Kamoš si přes ně kupoval brusle, které v ČR stály asi 25 000, v USA vyšly na 7 000, ale obchod je za žádnou cenu nechtěl poslat do ČR, do dvou týdnů je měl doma.
Cenu si musíš najít podle rozměru balíku a podle toho, jestli provedou nákup za tebe nebo to přes ně necháš jen poslat.
Cenu si musíš najít podle rozměru balíku a podle toho, jestli provedou nákup za tebe nebo to přes ně necháš jen poslat.
- Karl Kopfrkingl
Matwej píše:Jeden člobmrďa co žije v UK je tu na forua na netu jsem myslím zahlídl i firmu přímo na tyto potřeby .
Koudy píše:Kárl: pár známých používá firmu, resp. službu Ship It To. Kamoš si přes ně kupoval brusle, které v ČR stály asi 25 000, v USA vyšly na 7 000, ale obchod je za žádnou cenu nechtěl poslat do ČR, do dvou týdnů je měl doma.
Díky moc oběma, používal jsem podobných služeb v Japanu, neb jejich aukce jsou pro našince takovou španělskou village. Na modely by to asi nebyl problém, ale s tou keramikou, nevim, nevím ....
Asi bude potřeba to prubnout ....
Zdeněk Valíček
Díval jsem se, škoda, mohl Vettela šupnout, moc k tomu nechybělo. Vypadá to na zajímavou sezonu 

Co jééé? Nikdo nikde, nikdo nic nepísne, nehodí nějakou vtipnou fotku ze sprchy druhých
........
Se Vám nechce modelařit či co?
Nebo se radši
a
a hned na to 
Jen tak brouzdám po netu a hledám něco pěkného na gétéčko.
Našel jsem něco co by se mi moc líbilo, ale nevím jak by reagovala veřejnost na neexistující verzi:

Se Vám nechce modelařit či co?

Nebo se radši

Jen tak brouzdám po netu a hledám něco pěkného na gétéčko.
Našel jsem něco co by se mi moc líbilo, ale nevím jak by reagovala veřejnost na neexistující verzi: