BMW M3 E30, TdC 1987 (Béguin - Lenne), Beemax 1:24
• Stránka 1 z 1
BMW M3 E30, TdC 1987 (Béguin - Lenne), Beemax 1:24
Základ je rally verze Bastos, dekály Renaissance a barvy Zero Rothmans blue a Bright Red. Na rally verzi nestačí jen dát jiný disky a výfuk, je potřeba upravit světlou výšku a změnit geometrii (velký odklony, gumy stojí na vnitřních hranách). Nic z toho jsem nedělal, ale třeba se s tím bude chtít drbat někdo jiný...
Disky jsem použil ze stavebnice místo okruhových BBS, který se mi prostě nelíbí. Dva disky je potřeba upravit, protože u nich Beemax zapomněl na šrouby
.
Rally verzi M3 E30 přestavěl Prodrive z okruhové verze, první závod jelo měsíc před Korsikou. TdC Béguin vyhrál a byla to poslední výhra zadokolky v MS.
Disky jsem použil ze stavebnice místo okruhových BBS, který se mi prostě nelíbí. Dva disky je potřeba upravit, protože u nich Beemax zapomněl na šrouby

Rally verzi M3 E30 přestavěl Prodrive z okruhové verze, první závod jelo měsíc před Korsikou. TdC Béguin vyhrál a byla to poslední výhra zadokolky v MS.
- Přílohy
-
-
-
-
-
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
Re: BMW M3 E30, TdC 1987 (Béguin - Lenne), Beemax 1:24
moc pěkný Koudy, závidím jakoukoli modelářskou sílu, já jsem naprosto nepoužitelnej...
tuhle verzi chci taky stavět... dík za inspiraci

tuhle verzi chci taky stavět... dík za inspiraci

V životě je potřeba se pro něco zapálit. V krematoriu už bude pozdě.
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
Nějaký pokračování, dneska bych to už rád dodělal.
Zvedací háky se Beemaxu moc nepovedly, oproti originálu jsou o dost tenčí (lept nemá vůbec smysl používat). Uchycení zadního, který se má navrtat do nárazníku, jsem musel předělat úplně. MichalG má oditý od REN a ty odpovídají, tak třeba se pochlubí...
Zvedací háky se Beemaxu moc nepovedly, oproti originálu jsou o dost tenčí (lept nemá vůbec smysl používat). Uchycení zadního, který se má navrtat do nárazníku, jsem musel předělat úplně. MichalG má oditý od REN a ty odpovídají, tak třeba se pochlubí...
- Přílohy
-
-
-
-
-
-
Máš to hezký, jako vždy. Krásně vyleštěný, čistý. Mé výhrady znáš - háky v náraznících ze stavebnice Beemaxu jsou úplně mimo. Disky jeli jiný.
Tak toto mi uteklo.
Máš to parádní.
pokud potřebuješ háky tak Michal_G má nyní pěkné udělány v resinu.
Domluvte se, bude je mít cca ve středu.
Nyní jsou u mne, tak pokud budeš chtít tak v pátek by jsi si je mohl někde v Brně převzít....
Na ceně se domluvte.

Máš to parádní.

pokud potřebuješ háky tak Michal_G má nyní pěkné udělány v resinu.
Domluvte se, bude je mít cca ve středu.
Nyní jsou u mne, tak pokud budeš chtít tak v pátek by jsi si je mohl někde v Brně převzít....
Na ceně se domluvte.
Koudymu jsem háky nabízel už dávno. Nechce je, má to jen do vitríny a líbí se mu to tak víc. 

• Stránka 1 z 1