Wotvírák 2012
Re: Wotvírák 2012
Janci: tak spacák je problém, našel jsem doma jen jeden. Snad bude mít někdo další, kdo může půjčit. Případně tam bude mít Kárl nějakou volnou rakev 

Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
Tak idem skúšať ďalej.
Nenašiel by sa prosím niekto, kto má o jeden spacák naviac a mohol by požičať? Môj ostal doma. Vďaka

Nenašiel by sa prosím niekto, kto má o jeden spacák naviac a mohol by požičať? Môj ostal doma. Vďaka
Ján Hanuska
Tak to taky zkusím : -)))
Hledám odvoz z Brna (ideálně z vlakového nádraží) v patek odpoledne (podle domluvy)
Hledám odvoz z Brna (ideálně z vlakového nádraží) v patek odpoledne (podle domluvy)
Michal Falta
Janči píše:Tak idem skúšať ďalej.![]()
Pokud ti budou stačit silné vlněné deky mohu požičať. Ale dojedu v sobotu ráno.

- Karl Kopfrkingl
to Janči: V případě nouze je možné zapůjčit lůžkoviny jako loni.
to Aress: pokud nebude jiná možnost, tak bych se pro tebe v Brně otočil (nebo někoho prostě pošlu
)
to Aress: pokud nebude jiná možnost, tak bych se pro tebe v Brně otočil (nebo někoho prostě pošlu

Zdeněk Valíček
Karl Kopfrkingl píše:to Aress: pokud nebude jiná možnost, tak bych se pro tebe v Brně otočil (nebo někoho prostě pošlu)
No, třeba Písaříka!

Pohřebákem jsi myslím Aressi ještě nejel

Chci louku na samotě v horách, stádo koz, zahodit mobil a všichni mi můžou...
Aress píše:Tak to taky zkusím : -)))
V kolik? Nějaký místo mám volný.
お疲れ様です。
Aress: no jo, Písařík ti zatočí pérem a hned budeš vědět jak na tom jsi. Ale neboj, péro má svý, kovový
Zrovna mi volal MichalG, v sobotu kolem 10 přijede a bude do večera. S prohlídkou odpalovacího zařízení máme počkat na něho.

Zrovna mi volal MichalG, v sobotu kolem 10 přijede a bude do večera. S prohlídkou odpalovacího zařízení máme počkat na něho.
Díky za nabídky,ale situace se mění každým okamžikem.Hodně bude záležet na počasí a na 100% to budu vědět až v pátek.Případný příjezd můžu ladit podle potřeby odvozu,co jsem koukal jezdí to celkem pravidelně (15:19,16:14,17:19...)
Ale takovej odvoz pohřebákem,na to se jen tak nezapomíná : -)))
Ale takovej odvoz pohřebákem,na to se jen tak nezapomíná : -)))
Michal Falta
Na počasí???
To pojedeš dobytčákem nebo co? Vlakem už jsem dlouho nejel, ale určitě vím, že ten poslední měl střechu 

no nestrašte,že bude kalamita...
tady na severu je přes den jarně a 12 nad nulou,jen v noci -7... Pokud teda nebudou padat trakaře,tak taky přijedu v so tak kolem 10.
co pijete aby jsem se trefil k většině?

co pijete aby jsem se trefil k většině?

RACING IS LIFE! ANYTHING THAT HAPPENS BEFORE OR AFTER IS JUST WAITING
Koudy píše:Na počasí???To pojedeš dobytčákem nebo co? Vlakem už jsem dlouho nejel, ale určitě vím, že ten poslední měl střechu
Cabriolet woe!

Chci louku na samotě v horách, stádo koz, zahodit mobil a všichni mi můžou...
dekon píše:... co pijete aby jsem se trefil k většině?
Pražáci a z okolí burčák