BMW M1 LM 1979 (Andy Warhol Art Car) Revell 1:24
• Stránka 1 z 1
- tom havlasek
BMW M1 LM 1979 (Andy Warhol Art Car) Revell 1:24
ahojte,
22. unora to bylo dvacetdevet let co odesel genius a kral pop-artu,
jako vzpominku na nej jsem se rozhodnul, ze zkusim postavit jeho art car, nejslavnejsi art car vsech dob
mam hotovo,
vyzkousel jsem si spoustu novych veci, technik a postupu a bylo to fajn ctrvnact dni ( Hanzi =) )
Ludo diky za papir, Rene diky za obtisky
priste snad zase o kousek lepe
hezky velikonoce
22. unora to bylo dvacetdevet let co odesel genius a kral pop-artu,
jako vzpominku na nej jsem se rozhodnul, ze zkusim postavit jeho art car, nejslavnejsi art car vsech dob
mam hotovo,
vyzkousel jsem si spoustu novych veci, technik a postupu a bylo to fajn ctrvnact dni ( Hanzi =) )
Ludo diky za papir, Rene diky za obtisky
priste snad zase o kousek lepe
hezky velikonoce
- Přílohy
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Re: BMW M1 LM 1979 (Andy Warhol Art Car) Revell 1:24
Naživo ještě lepší,to pomalování je skvělé u toho to modelu si to neumím představit jako dekál
14 dní !! Mě z tebe klepne !!
Z fotek to vypadá na dobře odvedenou práci. A jak píše Beaver který už ji určitě viděl na živo, tak i já se moc těším až to budu moci někde okouknout.
To že máš šikovné ruce a talent ze štěcem asi vědí všichni. Ale obdivuji tvoje odhodlání se hned na druhém modelu pustit třeba do kabeláže. Holt dobrý učitel.
Klobouk dolu M1 je moc pěkná.
Z fotek to vypadá na dobře odvedenou práci. A jak píše Beaver který už ji určitě viděl na živo, tak i já se moc těším až to budu moci někde okouknout.
To že máš šikovné ruce a talent ze štěcem asi vědí všichni. Ale obdivuji tvoje odhodlání se hned na druhém modelu pustit třeba do kabeláže. Holt dobrý učitel.
Klobouk dolu M1 je moc pěkná.
Osobně na tomto zbarvení nevidím nic geniálního jak provedením tak vzhledem.
Připojuji ukázku jak strašné to je ve skutečnosti....
Je to kousek po restaurování kdy se to myslím zalakovávalo.
Na fotkách z té doby se to jeví ,že barvy byly polomatné.
Cením ,že jsi si dal Tome tu práci a šel do nejmenších detailů zbarvení, a je to super, ale je třeba nezapomínat, že detaily dělají výsledek.
A na Tvém modelu je docela dost vidět kontrast detailů koupených a původních modelových (koukni třeba na dveře kde je to nejvíce vidět) , které se v konečném výsledku "bijí" a sráží to dílo "dolů" ...
Osobně by jsem si ještě pohrál :
- s gumovkou okolo předního okna kde ve spodní části je udělaná tak na půl
- průhlednou černou by jsem obtáhnul skla předních světel, protože docela "svítí"
- se spárami na předku(viz, foto reálu výše) a možná nejen tam, kdy by jsem je udělal tmavou olejovkou
- s kllikami dveří.
Nevím,ale jak toto zbarvení nemám rád ,tak na tom modelu je to ještě horší. Tak raději už
Jak píšeš, tak opravdu příště zas modelářsky raději o kus lépe.
Připojuji ukázku jak strašné to je ve skutečnosti....
Je to kousek po restaurování kdy se to myslím zalakovávalo.
Na fotkách z té doby se to jeví ,že barvy byly polomatné.
Cením ,že jsi si dal Tome tu práci a šel do nejmenších detailů zbarvení, a je to super, ale je třeba nezapomínat, že detaily dělají výsledek.
A na Tvém modelu je docela dost vidět kontrast detailů koupených a původních modelových (koukni třeba na dveře kde je to nejvíce vidět) , které se v konečném výsledku "bijí" a sráží to dílo "dolů" ...
Osobně by jsem si ještě pohrál :
- s gumovkou okolo předního okna kde ve spodní části je udělaná tak na půl
- průhlednou černou by jsem obtáhnul skla předních světel, protože docela "svítí"
- se spárami na předku(viz, foto reálu výše) a možná nejen tam, kdy by jsem je udělal tmavou olejovkou
- s kllikami dveří.
Nevím,ale jak toto zbarvení nemám rád ,tak na tom modelu je to ještě horší. Tak raději už
Jak píšeš, tak opravdu příště zas modelářsky raději o kus lépe.
Hezká kraslice.
Na bočních okénkách mají být tak velké koláče? , to jedinné mi nesedí, jinak supr na druhý auto.
Možná ještě to prázdno za předními mřížkami.
Je to něco vyjmečnýho a né tak často viděného a to se mě osobně v poslední době víc a víc líbí......něco originálního.
Na bočních okénkách mají být tak velké koláče? , to jedinné mi nesedí, jinak supr na druhý auto.
Možná ještě to prázdno za předními mřížkami.
Je to něco vyjmečnýho a né tak často viděného a to se mě osobně v poslední době víc a víc líbí......něco originálního.
Tome, jednoho tleskače za odvahu pro tento typ zbarvení...
snad ho někde uvidím naživo...
mně trochu vadí ten přední stěrač... postupně se zlepšuješ... jen tak dál...
snad ho někde uvidím naživo...
mně trochu vadí ten přední stěrač... postupně se zlepšuješ... jen tak dál...
V životě je potřeba se pro něco zapálit. V krematoriu už bude pozdě.
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
Hodně netypický model. Chce to poladit pár detailů jak psal Matěj a zase to posuneš dál. Každopádně klobouček dolů za to, že pouštíš do takových věcí.
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
Nazdar Tome, to je výber hodný umelca! Stavbu som sledoval a bol som zvedavý, čo z toho vylezie. Priznávam, že s obavami. Výsledok je ale pre mňa ako celok hodne zaujímavý. Chcelo by to naozaj vidieť na vlastné oči. Aj keď teraz toho veľa nevidím...
- tom havlasek
ahojte,
diky moc za reakce,
jestli muzu nektere bych si rad upresnil abych vedel pro priste
matwej_jak myslis guma okolo okna na pul ? ( prikladam foto )
a kliky a dvere ? diky
sumak_mne ten sterac taky neprijde buhvi jak super, co presne myslis, nebo co bys poradil ? diky
jinak diky vsem ostatnim a jak pise Matwej, ze priklada fotku toho jak je to "strasne" tak verte ze ve skutecnosti je to jeste strasnejsi =)
diky moc za reakce,
jestli muzu nektere bych si rad upresnil abych vedel pro priste
matwej_jak myslis guma okolo okna na pul ? ( prikladam foto )
a kliky a dvere ? diky
sumak_mne ten sterac taky neprijde buhvi jak super, co presne myslis, nebo co bys poradil ? diky
jinak diky vsem ostatnim a jak pise Matwej, ze priklada fotku toho jak je to "strasne" tak verte ze ve skutecnosti je to jeste strasnejsi =)
- Přílohy
-
víš ten rozdíl v síle gumy např. na spodním oblouku ?
• Stránka 1 z 1