E-day 2015
Re: E-day 2015
neuveritelne. dufam, ze inak vsetko ok. porozpravas v garazi, lebo take nieco je asi kazdeho nocna mora...

In Rust I Trust
to je šílený Michale, doufám že je všechno v pohodě?
V životě je potřeba se pro něco zapálit. V krematoriu už bude pozdě.
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
- Dale Cooper
-
Tak to se nedá ani komentovat...

to Michal: Nepředstavitelný... držím palce
Btw: kdo má u sebe ty tři tabulky s logem Paddocku?
Btw: kdo má u sebe ty tři tabulky s logem Paddocku?
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
- Dale Cooper
-
Tabulky, myslím nemám, musím to zkontrolovat... ale mám bednu krabiček pod modely... Mám vzít ten dataprojector? Máte někdo plátno... Jedno retro-letité bych mohl vzít, ale nevím, nakolik je stabilní... NtB a DVD s filmy se závodní tematikou mam... Avenet. muzeme vytvorit nejakou presentaci fotek ze zavodu mezi filmy, jak jsem psal... nweco muzu dodat a positam ze i Aress, event. sete z rally apod... To se da vytvorit na druhem NTB na miste...
Jinak v patek na pripravu nemuzu, mam tridni sraz. v sobotu s epokusim dojet co nejdrive, cca v devet az pul desate. S ohledem na nedostatek casu na modely do souteze se oezim v soutezi na symbol. ucast a budu s evenovat Paddocku... Budu i v nedeli, asi v podobnem case, mozna o hodinu pozdeji, at se aspon jeden den vyspim...
Petr
Jinak v patek na pripravu nemuzu, mam tridni sraz. v sobotu s epokusim dojet co nejdrive, cca v devet az pul desate. S ohledem na nedostatek casu na modely do souteze se oezim v soutezi na symbol. ucast a budu s evenovat Paddocku... Budu i v nedeli, asi v podobnem case, mozna o hodinu pozdeji, at se aspon jeden den vyspim...
Petr
Můžu vzít sestřihy "béček" z různých sezon na externím disku. Nemáme objednanou elektriku, tak je otázkou, jak dlouho vydrží ntb běžet.
Cedulky musíme sehnat, mluvil jsem s Matějem a říkal, že jsou u Dala. Pokud ne, tak kdo je má?
Jedu s Beaverem a Matwejem, budem se tam snažit být po deváté.
Cedulky musíme sehnat, mluvil jsem s Matějem a říkal, že jsou u Dala. Pokud ne, tak kdo je má?
Jedu s Beaverem a Matwejem, budem se tam snažit být po deváté.
oficielní info... docela čumím...
Prodejci a vystavovatelé by měli zajistit instalaci svých expozic:
v pátek 25.9.2015 od 14.00 hod. do 20.00 hod.
v sobotu 26.9.2015 od 07.00 hod. do 08.45 hod.
Zrušení expozic pak v době:
v neděli 27.9.2015 v době od 15.00 hod. do 22.00 hod.
Prodejci a vystavovatelé by měli zajistit instalaci svých expozic:
v pátek 25.9.2015 od 14.00 hod. do 20.00 hod.
v sobotu 26.9.2015 od 07.00 hod. do 08.45 hod.
Zrušení expozic pak v době:
v neděli 27.9.2015 v době od 15.00 hod. do 22.00 hod.
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
- Dale Cooper
-
To je dost hrana. Vzhledem k tomu, že jde o 3 dny v Praze. V patek fakt nemůžu. V sobotu tedy zkusím dojet dřív. Ať to není jen na místních.
Aha, elektrika...to mi nedošlo. Nějak jsem s ni počítal. Tak to dataprojektor nemá smysl brát.
Aha, elektrika...to mi nedošlo. Nějak jsem s ni počítal. Tak to dataprojektor nemá smysl brát.

snad se to nějak určitě zvládne, vždycky nevadilo přijet o něco dýl, někdo... klídek...
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
Domluvím se s Beaverem a Matwejem, abysme tam dorazili kolem devítky - pokud to slow-way D1 umožní.
Volal jsem i Hovězímu, jestli nemá cedule, ale neví o nich. Tak kde mohly skončit?
Volal jsem i Hovězímu, jestli nemá cedule, ale neví o nich. Tak kde mohly skončit?
Ahoj
nejspíš na E-day nebudu osobne, ale pokud jo klidně vemu na flashku pár fotek z rally.to není problém.
nejspíš na E-day nebudu osobne, ale pokud jo klidně vemu na flashku pár fotek z rally.to není problém.
plány se mění,na E-day budu osobně
Je potřeba nějak registrovat modely které chci dovést na náš stůl paddocku?

Je potřeba nějak registrovat modely které chci dovést na náš stůl paddocku?