Diskuse
Re: Diskuse
Madish píše:Zkusil jsem dekály z http://www.pattosplace.com/
a posílám review - kdybyste přemýšleli, jak jsou na tom s kvalitou.
Výhoda je ta, že dělá hodně dekálů, které nikdo jiný nedělá. Například na různé konverze a transkity či málo prodáváné kity.
Ale jejich výhoda je v tom, že nikdo jiný ty dekly nedělá
Madish,ty dekály jsou vadné to není jeho standard,mám jich několik a jediný problém byl v kryvosti bílé,ale to psal,že to vyřešil novou Alpskou.Jinak jak píšeš má dost věcí které nikdo nedělá a asi dělat nebude.Navrhoval bych mu poslat foto s tím,že jsou celkem nepoužitelné.
Tady jsou odkazy kde jsem je použil:
Ferrari 365 GT4
Ferrari Dino
No a hlavně dekály jsou určené na slot cars.
Tohle je pozvánka k rozvodovýmu právníkovi, do toho nejdu

Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
Beaver: Na to mi frajer odpověděl, že dekály na Williamse takhle blbě vypadaj. Asi se dělali kdysi dávno, než přišel na to, jak dělat kvalitně jiné dekály.
Tak staré serie budou asi takto naprd, ale nové OK
Čím si lakoval ty tvoje dekály na autech?
Na Williamse lepší než nic, nikdo jiný Rothmans nápisy nedělá a když použiju jen pár dekálů, tak se to snad ztratí.
Tak staré serie budou asi takto naprd, ale nové OK

Na Williamse lepší než nic, nikdo jiný Rothmans nápisy nedělá a když použiju jen pár dekálů, tak se to snad ztratí.
První LaFerrari v ČR už má za sebou menší nehodu. Ale tu SPZ bych tam rozhodně nevozil 

Mě tam ještě zaujal jeden článek,který musel napsat nebo spíš opsat dement . Cituji: " V roce 1982 se v závodě 24 hodin v LeMans stalo něco, co se zapsalo do dějin motosportu. Prvních devět z deseti míst získalo pro sebe v tomto závodě Porsche s modelem 956. Byla to spanilá jízda ". V tomto roce nasadilo Porsche poprvé ´956 a to ve třech kusech která dojela na prvních třech místech 

Docela zajímavý článek: Exkluzivně: Jak se opravuje a servisuje jediné české laferrari
お疲れ様です。
No jestli platíš daně, tak i ty
Každopádně jakýkoliv spolek, ve kterém figuruje Hašek, ve mě moc důvěry nevzbuzuje - viz. VIP lístky. Tipuju, že to skončí tunelem...

Včera mi Poky doručil Imprezu S14 WRC od Romika (Modelling Master). Model je krásně čistě odlitý z bílého resinu (nejdřív jsem myslel, že je to plast - nikdy jsem to neviděl), čirý díly bez jedinnýho škrábance, pneu je z gumy.
Letos se do toho určitě pouštět nebudu, ale příští rok by to možná šlo...
Letos se do toho určitě pouštět nebudu, ale příští rok by to možná šlo...

- Přílohy
-
-
-
-
-
moooc krásný....
V životě je potřeba se pro něco zapálit. V krematoriu už bude pozdě.
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine