Diskuse
Re: Diskuse
Na to bych si musel sehnat pořádný nářadí 

- Přílohy
-
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
Toto se může dít snad jen v tom našem banánovém Absurdistánu :
http://www.novinky.cz/domaci/371881-pan ... stoji.html

http://www.novinky.cz/domaci/371881-pan ... stoji.html

- Michal Doskočil
-
.. oni titiž ti " promotéři " podmínku transparentního auditu a rozpočtu splnit nechtějí a asi ani nemohou .. je to ostuda .
... bylo to fajn, příště to bude eště lepší ...
ci si este niekto vsimol, alebo ho to zaujima, ze to vyzera, ze car model kit konci s americkymi modelmi? dlhsie to vyzera na dopredaj a nove veci neprichadzaju. zrejme, po skusenosti, komercne nezaujimave ...?

In Rust I Trust
- Michal Doskočil
-
.. bohužel tipuji, že mají problem celkově, jestli pokračovat a jak .. držim jim palce, ale asi je trh neúprosný a zaměření příliš specializované .
Tak nějak mě Michal připoměl že jsem sem neuvedl jak dopadlo mé trápení s koupelnou.
Asi to bylo tím, že to tak trošku nabouralo příbuzenské soužití.
Po vychladnutí a koupí pračky vlastně i dokončení koupelny sem dám fotky.
Podezdění vany, poslední pruh bílejch obkladů, obložení vany a položení dlažby jsem už raději nějak spáchal sám.....to byl největší záhul v pět vstávat do práce a pak do jedenácti večer dělat na koupelce a do půl dvanácté uklízet a vytírat pět dní v tahu
Bohužel to nikdo ani neocenil...
A strejdova třešínka na dortu (a to je topení u přívodu vody centimetr od stěny a na jeho konci asi pět centimetrů)....no coment.
Asi to bylo tím, že to tak trošku nabouralo příbuzenské soužití.
Po vychladnutí a koupí pračky vlastně i dokončení koupelny sem dám fotky.
Podezdění vany, poslední pruh bílejch obkladů, obložení vany a položení dlažby jsem už raději nějak spáchal sám.....to byl největší záhul v pět vstávat do práce a pak do jedenácti večer dělat na koupelce a do půl dvanácté uklízet a vytírat pět dní v tahu

A strejdova třešínka na dortu (a to je topení u přívodu vody centimetr od stěny a na jeho konci asi pět centimetrů)....no coment.
Na to, jaký to bylo drama, to dopadlo dobře, ne? Sice bojuješ s každým centimetrem místa, ale i tak - dobrá práce!
- Michal Doskočil
-
.. tak hlavně jsi to dotáhl, přestože to vypadalo jako další slepá cestička Baziho tvorby .Ten roh vany je z polystyrenu ? ...
Michal Doskočil píše:.. bohužel tipuji, že mají problem celkově, jestli pokračovat a jak .. držim jim palce, ale asi je trh neúprosný a zaměření příliš specializované .
A teď pro jistotu na celý červenec e-shop zavřeli...

Michal Doskočil píše:.. tak hlavně jsi to dotáhl, přestože to vypadalo jako další slepá cestička Baziho tvorby .Ten roh vany je z polystyrenu ? ...
Nééé

Celé je to obehnané ytongem a podezděné pálenejma cihlama (to už není vidět).
A obkladačky s dlažbou jsem řezal flexou, takže pokaždý naměřit, sejít schody, uříznout venku a zase nahoru

Videopozvánka na Rally Vyškov 2015 v čase 11:20.
Zajímavý jsou odpovědi gumy, proč nejsou povolený RZ nebo průjezdy přes vojenské lesy. Ten blb byl několik let mým sousedem a jeho inteligencí a zapálením pro ordnung trpěl celý barák
Zajímavý jsou odpovědi gumy, proč nejsou povolený RZ nebo průjezdy přes vojenské lesy. Ten blb byl několik let mým sousedem a jeho inteligencí a zapálením pro ordnung trpěl celý barák