Babybox (aneb Pokyho latexový koutek)
Re: Babybox (aneb Pokyho latexový koutek)
Nejspíš nějakým alcladem, právě kvůli tomu jsem ho zahrabal do kitníku.
priznam sa, ze to auto je pre mna strasne nudne, pretoze som ho videl ukazovat nazivo vela krat, pricom dotycny majitel to zjavne povazuje za velku atrakciu, tak sa mi to nejak prejedlo. takze ho povazujem za precenenovanu vec. nebyt toho, ze to bolo v milom filme, cim by to bolo vlastne tak strasne zaujimave?
zaroven, ten povrch nie je ziadna nedosiahnutelna meta. proste staci na to vlitnout alcladom/supermetalicom a ore mna je vybavene.
zaroven, ten povrch nie je ziadna nedosiahnutelna meta. proste staci na to vlitnout alcladom/supermetalicom a ore mna je vybavene.

In Rust I Trust
Broušenýho povrchu asi dosáhneš jedinně tak, že vemeš hrubějším šmirglem surf, pak dáš jen slabou vrstvu černé a alclad. Nemělo by to zalít stopy po šmirglu a struktura by mohla zůstat. Pro DeLorean je ten povrch specifický, takže bych se o něho pokusil.
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
ked tak, tak by som zobral tie nove MIG AMMO kovove pasty. urobil to svetlejsou a bud len rozlestil v smere, alebo zobral este odtien tmavsi a tym zlahsia prelestil zvrchu.
co som ja ale videl nazivo, tak ze povrch nie je zdaleka tak "kartacovany" ako na niektorych obrazkoch. v mierke by som to pokojne nechal ako jednoliatu farbu.
co som ja ale videl nazivo, tak ze povrch nie je zdaleka tak "kartacovany" ako na niektorych obrazkoch. v mierke by som to pokojne nechal ako jednoliatu farbu.

In Rust I Trust
- Karl Kopfrkingl
Nevím borci kam to napsat, tak alespoň sem.
29.12.2014 zemřela legenda motocyklového sportu - František "Frank" Mrázek
Tak ať mu to tam nahoře pořád tak parádně jezdí
29.12.2014 zemřela legenda motocyklového sportu - František "Frank" Mrázek
Tak ať mu to tam nahoře pořád tak parádně jezdí
Zdeněk Valíček
Scratchbuild made by CCCP 

RACING IS LIFE! ANYTHING THAT HAPPENS BEFORE OR AFTER IS JUST WAITING
Tady se to spíš pak prodává, samozřejmě po prvním majiteli, nebourané a se serviskou 

Diť se to ani nemůže vyplatit.
Natoš v tomhle svařáku znovu bourat.

Natoš v tomhle svařáku znovu bourat.

Asi měl k tomu "autu" nejakj citový vztah : -))))
Michal Falta
- PeťoWRC
-
matematicka slovencina
Slovenčina a matematika sú úzko prepojené:
Úvod do problematiky:
Kanibali chytia Američana, Rusa a Slováka.
Náčelník hovorí: "Máte týždeň na to, aby ste mi povedali také číslo, aké som ešte v živote nepočul. Inak vás zožerieme."
Po týždni predstúpi Američan a vraví: " 500 miliónov kvardiliriárd biliónov."
Náčelník: "Uff, to bolo dobré, ale už som to počul, preto ťa zožerieme."
Rus: "Nekonečno tri."
Náčelník: "No, to bolo lepšie, ale aj to som už počul, preto aj teba zožerieme."
Slovák: "Pokokot."
Náčelník: "Pokokot? A to je koľko?"
Slovák: "To je odtiaľto až hentam do piče."
Vedecky pohlad na vec:
" POKOKOT"
Slovo pokokot , napriek prvému dojmu nie je žiadna nadávka. Slovo "pokokot" je jedným zo slov, ktorým sa vďaka bohatému fondu slovenského jazyka dá vyjadriť matematická hodnota, ktorá nie je ani číslo, ba ani prvočíslo. Slovo pokokot znamená niečo medzi veeeľa až nekonečnom. Je to zároveň slovo, ktoré nám, Slovákom, môžu iné kultúry iba závidieť a môže sa označiť ako skvostný slovenský slovný endemit.
Na západnom slovensku, najmä v Bratislave sa ako miernejšia forma používa slovo "mrťe" (dôraz na mäkke Ť).
Inak slovom pokokot sa dá napríklad vyjadriť aj výška napadnutého snehu, prípadne hĺbka vody... Už pred 60-timi rokmi mali prostí ľudia pokokot problémov a životných priekov, s ktorými sa museli deň čo deň zaoberať .
Slovo " pokokot" sa tak časom rozšírilo po celom Slovensku. Najnovšia správa zo sveta hovorí, že populárna slovenská fyzikálna jednotka " pokokot" bude v krátkej dobe zaradená do medzinárodnej SI sústavy základných fyzikálnych jednotiek. Zistilo sa totiž, že sa bez nej nezaobíde Európa ba ani Amerika.
Europský parlament má napríklad " pokokot " poslancov a berú "pokokot " peňazí, americký prezident má pred voľbami " pokokot " sľubov a o uplatnení v Číne ani nehovorím, je ich proste ...... pokokot ......

Slovenčina a matematika sú úzko prepojené:
Úvod do problematiky:
Kanibali chytia Američana, Rusa a Slováka.
Náčelník hovorí: "Máte týždeň na to, aby ste mi povedali také číslo, aké som ešte v živote nepočul. Inak vás zožerieme."
Po týždni predstúpi Američan a vraví: " 500 miliónov kvardiliriárd biliónov."
Náčelník: "Uff, to bolo dobré, ale už som to počul, preto ťa zožerieme."
Rus: "Nekonečno tri."
Náčelník: "No, to bolo lepšie, ale aj to som už počul, preto aj teba zožerieme."
Slovák: "Pokokot."
Náčelník: "Pokokot? A to je koľko?"
Slovák: "To je odtiaľto až hentam do piče."
Vedecky pohlad na vec:
" POKOKOT"
Slovo pokokot , napriek prvému dojmu nie je žiadna nadávka. Slovo "pokokot" je jedným zo slov, ktorým sa vďaka bohatému fondu slovenského jazyka dá vyjadriť matematická hodnota, ktorá nie je ani číslo, ba ani prvočíslo. Slovo pokokot znamená niečo medzi veeeľa až nekonečnom. Je to zároveň slovo, ktoré nám, Slovákom, môžu iné kultúry iba závidieť a môže sa označiť ako skvostný slovenský slovný endemit.
Na západnom slovensku, najmä v Bratislave sa ako miernejšia forma používa slovo "mrťe" (dôraz na mäkke Ť).
Inak slovom pokokot sa dá napríklad vyjadriť aj výška napadnutého snehu, prípadne hĺbka vody... Už pred 60-timi rokmi mali prostí ľudia pokokot problémov a životných priekov, s ktorými sa museli deň čo deň zaoberať .
Slovo " pokokot" sa tak časom rozšírilo po celom Slovensku. Najnovšia správa zo sveta hovorí, že populárna slovenská fyzikálna jednotka " pokokot" bude v krátkej dobe zaradená do medzinárodnej SI sústavy základných fyzikálnych jednotiek. Zistilo sa totiž, že sa bez nej nezaobíde Európa ba ani Amerika.
Europský parlament má napríklad " pokokot " poslancov a berú "pokokot " peňazí, americký prezident má pred voľbami " pokokot " sľubov a o uplatnení v Číne ani nehovorím, je ich proste ...... pokokot ......