Wotvírák 2014, 7. - 9. 3. 2014
- Michal Doskočil
-
Re: Wotvírák 2014
je to prostě realita doby. Není to o tom, ano, udělám si čas, ale o tom, jestli se to trefí do volna co nejvíce lidem ... to je škoda. Obecně mám každý víkend něco, víceméně důležitého .
... bylo to fajn, příště to bude eště lepší ...
Sumak píše:před chvilkou jsme to řešili se Smarža-SAN, pokud se nic neposere, pojedu s ním... i když v neděli má malej hokejbal... no uvidíme
Šumáku,dobrá zpráva

Šumáku, tak přiberte ještě Ondru!
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
navíc jsem zjistil, že jsou u nás "jarňáky"
ty voe... no snad to projde

V životě je potřeba se pro něco zapálit. V krematoriu už bude pozdě.
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
Koudy píše:Šumáku, tak přiberte ještě Ondru!
čau, jel bych rád, ale hrozí, že budu na služební cestě. Proto nechci nic slibovat. Bohužel s jistotou to budu moct potvrdit až tak ve středu 5.3. Jinak u Smarži jsem si místo v autě rezervoval.
Kárl nemá čas a tak za něho informuju, že Pavučinka je pro nás zamluvená na 7. - 9. 3. 2014 (pátek - neděle). O další info se postará Kárl osobně.
Seznam zúčastněných budu zase doplňovat do prvního příspěvku, tak pokud už víte, že dovalíte, můžete se hlásit.
Seznam zúčastněných budu zase doplňovat do prvního příspěvku, tak pokud už víte, že dovalíte, můžete se hlásit.
Ja sa hlásim, ale je možné, že v sobotu budem musieť odbehnúť späť do Brna, večer by som sa však znovu vrátil.
Ján Hanuska
Pokud se nic mimořádného nepřihodí, určitě se stavím, aspoň na 1 den. Ještě upřesním.
Re: Wotvírák 2014, 7. - 9. 3. 2014
Budu od pátku až do neděle 

Janči: Jasně! Mám nějakou limitovanou edici, po té je prý blbě celý týden
Zajistím na pátek rezervaci do Rustikalu, ale k tomu potřebuju vědět, kolik nás bude. A zatím to moc lidí nepotvrdilo...

Zajistím na pátek rezervaci do Rustikalu, ale k tomu potřebuju vědět, kolik nás bude. A zatím to moc lidí nepotvrdilo...

- Michal Doskočil
-
já účast potvrzuji, ale chtěl jsem nejdříve dořešit jaké dny přesně, namontovaly se do toho hory o jarních prázdninách ...
... bylo to fajn, příště to bude eště lepší ...