Citroen DS3 WRC,Loeb,Rally de France 2013,Heller 1/24
• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: Citroen DS3 WRC,Loeb,Rally de France 2013,Heller 1/24
ješte musím pár míst opravit ale jinak
- Přílohy
-
-
-
Mal by som jednu radu ohľadom tých diskov. Biele disky je dobre z vnútra nafarbiť čiernou, lepšie tak vyniknú lúče. Okrem toho by som ich skúsil ešte aj trochu vytieňovať jemným čierným washom (skutočne len trochu zašpiniť riedidlo čiernou farbou).
Tu som si dovolil spraviť výrez z jednej Aressovej fotky môjho Nissanu.
Tu som si dovolil spraviť výrez z jednej Aressovej fotky môjho Nissanu.
- Přílohy
-
Ján Hanuska
Sete, zaretušuj hrany blatníků, máš to trochu odrbaný (hlavně levý přední). Jinak to vypadá dost dobře, jen jsem čekal trochu větší kontrast mezi matnou a lesklou plochou kastle - otázka je, jestli se toho dá dosáhnout 

Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
jj už je opraveno to byla jedna z věcí co jsem měl na mysli těma opravama, ale dík za upozornění.
Přiznám se že jsem nechal kastli matnou a na to dal obtisky a dál už jsem to ničím nelakoval - myslím že maskovat je to nemožný a než to dodrbat - takhle mi to příjde ok.
Ale jinak nevím co si o Helleru myslet - některý místa jsou fajn - skla dobře pasují do kastle, žádný větší tvarový kiks, ale pak to dodrbou těma hnusnýma sedačkama. Přední světla taky neodpovídají realu. Pro tuhle verzi je potřeba zúžit střešní kapličku (o což jsem se pokusil). Kola jsou tak na úrovni kol Belkits.
Přiznám se že jsem nechal kastli matnou a na to dal obtisky a dál už jsem to ničím nelakoval - myslím že maskovat je to nemožný a než to dodrbat - takhle mi to příjde ok.
Ale jinak nevím co si o Helleru myslet - některý místa jsou fajn - skla dobře pasují do kastle, žádný větší tvarový kiks, ale pak to dodrbou těma hnusnýma sedačkama. Přední světla taky neodpovídají realu. Pro tuhle verzi je potřeba zúžit střešní kapličku (o což jsem se pokusil). Kola jsou tak na úrovni kol Belkits.
Bez laku bych to určitě nenechával
. Plánuju dát dekály, stříknout celou kastlu matným lakem a pak vyleštit pastama jen lesklý plochy - bez stříkání lesklým lakem. Při troše opatrnosti by to mělo jít... 

Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
Mne se to líbí a láká mě to si ho také postavit.
Jen mě napadlo, co znamenají vlastně ta jednotlivá čísla na kastli?
.............kariérní úspěchy vyjadreny v číslech, či tak něco.........?
Jen mě napadlo, co znamenají vlastně ta jednotlivá čísla na kastli?
.............kariérní úspěchy vyjadreny v číslech, či tak něco.........?
- Michal Doskočil
-
v podstatě když se koukneš pozorně, u každého numera je to napsané ...
... bylo to fajn, příště to bude eště lepší ...
Bazi jsou to opravdu karierní úspěchy a různé počty: počet odjetých závodů,vyhraných zkoušek atd.
• Stránka 2 z 2 • 1, 2