#8 Dale Earnhardt Jr. Budweiser Monte Carlo 2007
• Stránka 1 z 1
#8 Dale Earnhardt Jr. Budweiser Monte Carlo 2007
krabicka revell bez motora, chemia gunze, lak 2K ppg, dekaly powerslide.
islo by to bez nejakych problemov, ale z nejakeho dovodu mi lak urobil na jednom miesta na dekaloch velke pluzgiere. stalo sa to v momente, ked zacal tuhnut, pretoze po nastriekani to bolo ok. s dekalmi bolo vsetko v norme, boli bezproblemove, ako tato znacka vzdy. vsetko sa spravalo standardne. ci sa tam dostal vzduch, zreagovalo riedilo, alebo podtiekol lak sa nedozvieme. bolo by to na uterak v ringu, pretoze to bolo nafuknute, mozno 1-2mm vysoke. alebo teda polozit na to nejaku prilbu, neviem nieco, nastastie sa to pocas dozrievania laku troska zrovnalo (zrejme ako sa zmrstil lak). takze je to cisto a pouze vitrinovka. pri beznom pohlade to vlastne nie je vidno. podarilo sa mi to odfotit vid 3 foto.
kazdopadne, posledne dva modely sa nejako velmi nepodarili. idu rovno do vitriny, nemam sa na nich cim chvalit a je cas konecne na poriadne oddychovky (= patina nasa kazdodenna)..
islo by to bez nejakych problemov, ale z nejakeho dovodu mi lak urobil na jednom miesta na dekaloch velke pluzgiere. stalo sa to v momente, ked zacal tuhnut, pretoze po nastriekani to bolo ok. s dekalmi bolo vsetko v norme, boli bezproblemove, ako tato znacka vzdy. vsetko sa spravalo standardne. ci sa tam dostal vzduch, zreagovalo riedilo, alebo podtiekol lak sa nedozvieme. bolo by to na uterak v ringu, pretoze to bolo nafuknute, mozno 1-2mm vysoke. alebo teda polozit na to nejaku prilbu, neviem nieco, nastastie sa to pocas dozrievania laku troska zrovnalo (zrejme ako sa zmrstil lak). takze je to cisto a pouze vitrinovka. pri beznom pohlade to vlastne nie je vidno. podarilo sa mi to odfotit vid 3 foto.
kazdopadne, posledne dva modely sa nejako velmi nepodarili. idu rovno do vitriny, nemam sa na nich cim chvalit a je cas konecne na poriadne oddychovky (= patina nasa kazdodenna)..
- Přílohy
-
-
-

In Rust I Trust
- Michal Doskočil
-
Re: #8 Dale Earnhardt Jr. Budweiser Monte Carlo 2007
ty kola, resp. ráfky, má takovéto Revell v krabičce ? I přes všechno co píšeš se mi líbí oba, konečně jsme se dočkali Nascaru od Tebe v galerce ..
... bylo to fajn, příště to bude eště lepší ...
fotky perfektní, jen malé...
škoda toho problému... co se mi nelíbí, tak na tej 3 fotce to prožezání dekálu... on to i ten lak zdůraznil...
škoda toho problému... co se mi nelíbí, tak na tej 3 fotce to prožezání dekálu... on to i ten lak zdůraznil...
V životě je potřeba se pro něco zapálit. V krematoriu už bude pozdě.
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
skoda tej strechy no...
daj tam notebook s napichnutou diagnostikou
ozaj a spary okolo deflektorov sa nenapustaju?
daj tam notebook s napichnutou diagnostikou
ozaj a spary okolo deflektorov sa nenapustaju?
Vlado Begera
Na tom aute nieje čo diagnostikovat...to má ešte aj dnes karburátor...
Ron mne sa obe pačia,mám otázočku,kedže si ich videl naživo: su aj v skutočnosti také lesklé?
Ron mne sa obe pačia,mám otázočku,kedže si ich videl naživo: su aj v skutočnosti také lesklé?
RACING IS LIFE! ANYTHING THAT HAPPENS BEFORE OR AFTER IS JUST WAITING
begi píše:ozaj a spary okolo deflektorov sa nenapustaju?
urcite "sa" nenapustali ani raz

dekon píše:Na tom aute nieje čo diagnostikovat...to má ešte aj dnes karburátor...
uz nema!
dekon píše:Ron mne sa obe pačia,mám otázočku,kedže si ich videl naživo: su aj v skutočnosti také lesklé?
samozrejme, ze niesu. teda niektore su vcelku hodne, niektore vobec. no lenze to je na uplne inu debatu. o realite vs modely (nalepky, folie, laky, sport, civil, MIERKA...) ja to zatial robim leskle. v mierke to vsak je takto no. akurat by sa dalo zdibik ubrat z hrubky vrstvy, takze dajme tomu, ze sa uberie hlbka lesku, ale ... a v realite ten model nie je vzdy ako foto, realita ma vacsinou inak svetlo atd.
inac, napriklad vid foto, z toho najlesklejsieho, co som videl. co vravis..
- Přílohy
-
-

In Rust I Trust
Vďaka za odpoveď aj fotky,pýtal som sa preto,že aj ja som podlahol tomu, čo najviacej lesklému lakovaniu svojich pretekových aut, aj keď to tak v skutočnosti nebolo (len teraz tie renovované sa tiež blyštia ako psí gule...)
a ani dnes ,okrem zopár vynimiek,tie auta nie su lakované cez reklamy...
A karburátory,to som žertoval...viem,že terajšie(od nedavnej doby) maju aj NASCAR motory el.riadené vstrekovanie.Vyzerá to sice na prvý pohlad stále ako karburátor,ale okolo hlav su lišty so vstrekami a tie klapky su len pre prívod vzduchu.
a ani dnes ,okrem zopár vynimiek,tie auta nie su lakované cez reklamy...
A karburátory,to som žertoval...viem,že terajšie(od nedavnej doby) maju aj NASCAR motory el.riadené vstrekovanie.Vyzerá to sice na prvý pohlad stále ako karburátor,ale okolo hlav su lišty so vstrekami a tie klapky su len pre prívod vzduchu.
RACING IS LIFE! ANYTHING THAT HAPPENS BEFORE OR AFTER IS JUST WAITING
Boha aj keby to auto staviam s maximalnym odporom tu siet by som prerobil
inak fajne

ta siet vyzera uplne v pohode. v tom druhom pisem, ze som ju prerobil a efekt je prakticky nijaky. nema senzu ani omylom. a to nehovorim, ze keby tam bolo daco slabsie, tak ti to sedadlo potrha (lebo trci prakticky vonku z auta, tak dobry model to je)

In Rust I Trust
Lesk jako blesk a jsem překvapenej, že reklamy na gumě nemaj vidět stříbrný okraje, jak v mym případě (Taky Revell 2007 Monte Carlo) 
Ta síťka v okně nevypadá špatně - člověk si všimne, že by mohla bejt lepší snad jen když se na ni zaměří a podívá se hodně zezadu auta a všimne si tloušťky síťky. Jinak bych to taky neřešil

Ta síťka v okně nevypadá špatně - člověk si všimne, že by mohla bejt lepší snad jen když se na ni zaměří a podívá se hodně zezadu auta a všimne si tloušťky síťky. Jinak bych to taky neřešil

dekaly na pneu su preto take, lebo je to powerslide, tlaceny v cartografe, davane na leskly lak, s micro sol vodickou a matne prelakovane.

In Rust I Trust
- PeťoWRC
-
No práveže lak na streche sa mi zdá neaký zvlnený alebo je to fotkou? 

- PeťoWRC
-
ten zvlnený lak sa dá predsa opraviť....prebrúsiť,rozleštiť a prelakovať.
Budem úprimný...ta strecha je
...hrôza..
Budem úprimný...ta strecha je

• Stránka 1 z 1