Diskuse
- Dale Cooper
-
Re: Diskuse
beaver63 píše:Madish píše:Myslím, že to Caterham vyhrál
![]()
![]()
No to je ale fakt nářez... Ale některá auta vypadají jakž takž, ale trochu si ale budu zvykat na sosáky mezi pilony předního křídla... zajímavé je, že genius Newey nechal ten čumák dost konzervativní...
- Přílohy
-
Myslím,že všechny vypadají jak sekačky na trávu jen teď Caterham vypadá jak holící strojek

- Michal Doskočil
-
.. no nevim bazi, stačí se přesunout od Fujimi k Ebbru .
... bylo to fajn, příště to bude eště lepší ...
- Dale Cooper
-
Michal Doskočil píše:.. no nevim bazi, stačí se přesunout od Fujimi k Ebbru .
Tak k formulkám Ebbra mám ještě jisté pochopení, to jsou přece jen stroje, které tak trošku lákají i mne....doutníčky jsou fajn.
Ale "moderní" formulky

- Michal Doskočil
-
znám to, donedávna jsem psal obdobně. A o něco dříve stavěl jen letadla atd ... a teď budu dělat hodně us, dříve pro mne nepochopitelné ... Si to jenom zkus.
Nemůžu se ubránit pocitu, že většině těch aut opravdu chybí samice 
Každopádně, letos to musíme s těma obludama vydržet, i Newey tam ten nos má, jen ho elegantně nechal v karbonu, takže na fotkách je to blbě vidět.
Osobně se mi líbí řešení Mercedesu, zbytek je dost hrozný, u Caterhamu jsem se málem potrhal smíchy.
Nicméně, i když je to k smíchu, je u všech aut zajímavé sledovat, jak se s novým pravidlem vepředu poprali, ještě zbývá čas, než zjistímě, kdo je jak rychlý, ale třeba u toho Caterhamu je řešení hodně zajímavé, a řekl bych, že jsou asi nejblíž loňským čumákům z hlediska proudění vzduchu.
Každopádně, zvykl jsem si v minulých letech nehodnotit tak striktně hned, co je hezké a co ne, i v tom roce "schodů na nose" 2012 jsme si nakonec zvykli a některé auta (dnešní optikou zvlášť
) lze považovat za hezké...

Každopádně, letos to musíme s těma obludama vydržet, i Newey tam ten nos má, jen ho elegantně nechal v karbonu, takže na fotkách je to blbě vidět.
Osobně se mi líbí řešení Mercedesu, zbytek je dost hrozný, u Caterhamu jsem se málem potrhal smíchy.
Nicméně, i když je to k smíchu, je u všech aut zajímavé sledovat, jak se s novým pravidlem vepředu poprali, ještě zbývá čas, než zjistímě, kdo je jak rychlý, ale třeba u toho Caterhamu je řešení hodně zajímavé, a řekl bych, že jsou asi nejblíž loňským čumákům z hlediska proudění vzduchu.
Každopádně, zvykl jsem si v minulých letech nehodnotit tak striktně hned, co je hezké a co ne, i v tom roce "schodů na nose" 2012 jsme si nakonec zvykli a některé auta (dnešní optikou zvlášť

- Michal Doskočil
-
.. amen, tak pravil guru . Je to tak .. i v minulosti byly total hnusy a teď je zajímavé ty etapy a nápady vidět. Z boku je i ten McL krásnej a zadní náprava má opět nový nápad ..
- Michal Doskočil
-
haleďte, co kdyby to náhodou někoho zaujalo, s dovolením odkaz na forum s prodejem ..
- Michal Doskočil
-
jsem definitivně divnej, mě se líbí, auto i zbarvení. Jen blbá ta velká Rexona ..