Diskuse
Re: Diskuse
Ono to jen u třech nezůstane.....bude jich víc si myslím, jinak to označí něco málo změní (technického), ale vzhled zůstane.
Našel jsem i červené cabrio.
No a žlutou i zelenou počítačovou ....takhle zezadu se mi líní obě v tom kontrastu s množstvím carbonu a plastu (to mě zarazilo, že difuzor je normálně asi z plastu a né z carbonu), ale ta zelená je už hodně extra.
Našel jsem i červené cabrio.
No a žlutou i zelenou počítačovou ....takhle zezadu se mi líní obě v tom kontrastu s množstvím carbonu a plastu (to mě zarazilo, že difuzor je normálně asi z plastu a né z carbonu), ale ta zelená je už hodně extra.
Tady to máš napsáno 3 auta v italských národních barvách/ už prodána/,šedý prototyp zůstává v továrním muzeu.
Howg
Howg

A myslíš si, že si to ti pracháči nemůžou nechat předělat k obrazu svému?
Třeba yellow vinyl (rozumím-li tedy správně fólie....ikdyž pro pracháče je to hodně laciné řešení) Osobně jako šejk, bych byl v tědlech záležitostech (auta) zaměřenej na co největší vyjmečnost a exkluzivitu (ikdyž ta už je teď).......třeba výroba auta na zakázku podle vlastního návrhu
.
Jinak když v Italskejch barvách, tak klidně zelený......co? Ikdyž to jedinné nemůžu najít na žádné fotce.....
Třeba yellow vinyl (rozumím-li tedy správně fólie....ikdyž pro pracháče je to hodně laciné řešení) Osobně jako šejk, bych byl v tědlech záležitostech (auta) zaměřenej na co největší vyjmečnost a exkluzivitu (ikdyž ta už je teď).......třeba výroba auta na zakázku podle vlastního návrhu

Jinak když v Italskejch barvách, tak klidně zelený......co? Ikdyž to jedinné nemůžu najít na žádné fotce.....
Nedávno byl na Discovery pořad o Ferrari FF (první čtyřkolka a 4místný auto v historii značky), kde byl komplet průběh výroby od návrhu až po testovací jízdy. Pokud někdo chce speciální úpravy, např. interieru, pozvou ho do Maranella, dostane k ruce osobního designera a má možnost se v jejich designerským studiu, v rámci určitých limitů a pravidel automobilky, vyřádit. A pak to taky zaplatit, cena auta může narůst i na dvojnásobek
.
Ferrari (a asi i další) umožní jen určitý úpravy a nezlomí je ani sebevětší nabízená částka.
Takže pokud si někdo chce zkurvit krásný auto nějakým aftersale tuningem, tak určitě může, ale jde to mimo továrnu.
A to si myslím, že platí i u Lamborghini, navíc když se rozhodli vyrobit 3 kusy a ještě v národních barvách

Ferrari (a asi i další) umožní jen určitý úpravy a nezlomí je ani sebevětší nabízená částka.
Takže pokud si někdo chce zkurvit krásný auto nějakým aftersale tuningem, tak určitě může, ale jde to mimo továrnu.
A to si myslím, že platí i u Lamborghini, navíc když se rozhodli vyrobit 3 kusy a ještě v národních barvách

Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
To chápu a věřím, že mají automobilky takovýto přístup ať si sebevíc movitej.
Taky to může dát jiné firmě a ta už pojede jak bude pískat a solit šušně.
Chápu co mi chcete říct tím, že bych si zrovna u tohodle typu aut neměl moc vymejšlet, ale mě ta žlutá strašně láká.
Taky to může dát jiné firmě a ta už pojede jak bude pískat a solit šušně.
Chápu co mi chcete říct tím, že bych si zrovna u tohodle typu aut neměl moc vymejšlet, ale mě ta žlutá strašně láká.
paneboze, chces zltu, urob si zltu. sice ti nikto priamo nebrani, ale... v poslednej dobe je to tu fakt jak u "ustovych brzdaru", len v bledomodrom. nemozem si pomoct. takze neargumentuj, postav to po svojom.

In Rust I Trust
- Michal Doskočil
-
možná ty motokáry nebude tento rok takovej průser jak se původně zdálo, i podle FIA ...
... bylo to fajn, příště to bude eště lepší ...
Bazi, nedávno do mě hučel Smarža, že se mu Veneno líbí a abych do toho šel taky. Tak mě teď napadlo, že bysme se mohli domluvit a postavit to v té trikoloře. V ideálním případě bysme se mohli sejít na nějaké soutěži a měli bysme kompletní výrobní sérii tohoto auta
Akorát jsem se zatím nerozhodl, tyhle Smaržovy nápady mě vždy stojí hromadu peněz

Akorát jsem se zatím nerozhodl, tyhle Smaržovy nápady mě vždy stojí hromadu peněz

Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
Koudy píše:...tyhle Smaržovy nápady mě vždy stojí hromadu peněz...
A občas z nich i bolí ruce : -)))
Michal Falta
Pro mě za mě klidně (ale mohli jste to říct dřív a vzal bych z CMK dva najednou), ale než se rozhoupáte, tak bych možná měl tohle hotové, ale s chutí bych šel do dalšího, jen né červené to je snad jasné
Osobně si zabírám bílou, ale nebránil bych se zelený, ikdyž jestli je ve skutečnosti jako na fotce těch tří modelů, tak je to taková vyblitina
Jinak Rone nebrzdím a nevymlouvám se, jsem rozhodnut jít do zářivě žluté ha
těšte se na cirkus.
I Ford GT jsem rozhodnut udělat v marlboro barvách, protože tohle je asi zadupanej projekt.......

Osobně si zabírám bílou, ale nebránil bych se zelený, ikdyž jestli je ve skutečnosti jako na fotce těch tří modelů, tak je to taková vyblitina

Jinak Rone nebrzdím a nevymlouvám se, jsem rozhodnut jít do zářivě žluté ha

I Ford GT jsem rozhodnut udělat v marlboro barvách, protože tohle je asi zadupanej projekt.......
A vítězem se stává:
http://www.auto.cz/deset-nejlepsich-nej ... -let-79062
já vědel že mám to nej auto
http://www.auto.cz/deset-nejlepsich-nej ... -let-79062
já vědel že mám to nej auto

a ještě něco pro ty co nemaj po večerech co dělat:
http://fishki.net/1239042-bumazhnaja-mo ... g-777.html
http://fishki.net/1239042-bumazhnaja-mo ... g-777.html
- Michal Doskočil
-
.. no dobrej borec, i když nechápu, proč papír ...
... bylo to fajn, příště to bude eště lepší ...