PADDOCK SIG - Modellbrno 2013
Re: PADDOCK SIG - Modellbrno 2013
kluci, cvakol niekto, ako som navrhoval, stol ako celok z jednej a z druhej strany? len tak je vidiet, ako silny ten stol bol...

In Rust I Trust
Z jedné strany ho mám,z druhé nebyl přístup.Pak jsem ještě vzal jednotlivé části (jako už u uveřejněného SIGu 911) ale jak už jsem psal,nelíbí se mě to,představoval jsem si to jinak,ale alespoň z toho budou snad poznat kompletně všichni účastníci.
- Přílohy
-
Michal Falta
mám to z druhé strany,ale bez porsche
- Přílohy
-
-
-
RACING IS LIFE! ANYTHING THAT HAPPENS BEFORE OR AFTER IS JUST WAITING
- Michal Doskočil
-
mě se tedy ty fotky líbí, ikdyž nejsi spokojen. Pokud sem můžeš dát i tu společnou, budu za ni rád . Jinak díky všem a doufám, že to vylepšíme na PZ a budem pokračovat .. bylo to pro mne dost " intenzivní ", ale měl jsem a mám z toho opravdu radost .Aress píše: .... ale alespoň z toho budou snad poznat kompletně všichni účastníci.
... bylo to fajn, příště to bude eště lepší ...
Michal Doskočil píše: ale měl jsem a mám z toho opravdu radost .
Michale to my taky ...
fajn, vdaka, i na nich vidno tu silu, ktora na stoloch bola
za mna urcite - klobuk dolu pred vsetkymi, co pripravili design stolov pred a pocas modellbrna. bez toho by to boli modely poukladane na erarny modry papier. vdaka za kus roboty!
niekto zodpovedny by mozno za nas mohol aj oficialne podakovat za cele modellbrno organizacnemu teamu z brna aj na MF za nas vsetkych...?
za mna urcite - klobuk dolu pred vsetkymi, co pripravili design stolov pred a pocas modellbrna. bez toho by to boli modely poukladane na erarny modry papier. vdaka za kus roboty!
niekto zodpovedny by mozno za nas mohol aj oficialne podakovat za cele modellbrno organizacnemu teamu z brna aj na MF za nas vsetkych...?

In Rust I Trust
- Michal Doskočil
-
no to asi ředitel a ideový vedoucí. Do ohlasů by se hodilo dát i pár fotek aut / moto, aby tam nebyly jen tanky a letadla .. nebo přímo link na Paddock zde ?ron píše: ..... niekto zodpovedny by mozno za nas mohol aj oficialne podakovat za cele modellbrno organizacnemu teamu z brna aj na MF za nas vsetkych...?
... bylo to fajn, příště to bude eště lepší ...

...
- Přílohy
-
- Madish + Jancci
-
- Ron + Sumak
-
- Ondrasl + Smarža
-
- Koudy
-
- Bazi
Michal Falta
- Karl Kopfrkingl
Zdar,
velká gratulace Vám všem (hlavně Michalovi s pomocníky). Na fotkách to vypadá impozantně a o to víc mě sere, že jsem se mohl objevit jen pátek na tu krátkou chvilku.
Těšil jsem se hodně dlouho, a to se zřejmě nevyplácí. Ale třeba mi o tom jednou budete vyprávět, až se někde potkáme (pokud se potkáme)
Tak zdar BORCI!
velká gratulace Vám všem (hlavně Michalovi s pomocníky). Na fotkách to vypadá impozantně a o to víc mě sere, že jsem se mohl objevit jen pátek na tu krátkou chvilku.
Těšil jsem se hodně dlouho, a to se zřejmě nevyplácí. Ale třeba mi o tom jednou budete vyprávět, až se někde potkáme (pokud se potkáme)

Tak zdar BORCI!
Zdeněk Valíček
Karl Kopfrkingl píše:Zdar,
Těšil jsem se hodně dlouho, a to se zřejmě nevyplácí. Ale třeba mi o tom jednou budete vyprávět, až se někde potkáme (pokud se potkáme)![]()
Tak zdar BORCI!
Kárl,abys byl ještě víc nasrenej toto bylo zanáma,tolik háků si určo ještě neviděl.
- Přílohy
-
-
Díky všem za fajn strávený čas a díky Michalům. Jednomu za fotky a druhému za úžasnou realizaci sigu.
お疲れ様です。