/Rok 911/ Porsche 911 GT2 LM95
• Stránka 1 z 2 • 1, 2
- Michal Doskočil
/Rok 911/ Porsche 911 GT2 LM95
Na CMK jsem viděl dekály S27 za prima cenu, tak jsem vzal . Pak jsem našel obratem dvě fotky, které mi potvrdily, že se mi zbarvení opravdu moc líbí . Pak jsem prošel výsledky a trochu dost zklamaný zjistil, že toho moc neujeli . No ale pak byl model v MPM v akci za opravdu příjemnou minicenu a tak jsem začal . Další fotky jsem už neobjevil ( prošel jsem http://www.les24heures.fr,www.zoom-24.c ... -piste.com, http://www.racingsportscars.com .... ). Alespoň jedna shora by se hodila, ale nebudu to asi komplikovat .. Zatim mám připravenou kastli ...
- Přílohy
-
-
-
-
-
-
... bylo to fajn, příště to bude eště lepší ...
Re: /Rok 911/ Porsche 911 GT2 LM95
Stačí toto? Tady je dobrý,že použiješ spoiler ze stavebnice na novější ročníky potřebuješ TK
- Přílohy
-
-
-
- Michal Doskočil
René opravdu díky moc, to je paráda . No právě, skoro bez úprav, asi jen ta díra v přední haubně, kterou jsem právě neviděl a je to . Ty okousaný rozhraní barev budou buď zajímavý, nebo blbý, to jsem sám zvědav ....
Ta díra v přední kapotě je tankování...
RACING IS LIFE! ANYTHING THAT HAPPENS BEFORE OR AFTER IS JUST WAITING
- Michal Doskočil
... aha, takže pod tou dírou je ta zvláštní krabice.. No jinak jsem stihl bílou a barvičky. Zase proběhl boj mezi mým barvocitem a Zeropaints ... a jinak příjemná práce jak u letadýlek, maskovat fleky podle fotky . Není to zcela přesné, ale už to nechám. Uvidim po dekálech. Je tu jaro, takže tu asi budu řidčeji ...
- Přílohy
-
- ZP 1097 Repsol Honda. V reálu podle mne moc fialová
-
- moje verze s filtrem C322 dle dekálů S27
-
-
-
-
- Michal Doskočil
.... tak ne že by to asi někoho zajímalo .. Ale tedy moje první zkušenost s dekály S27 je průser. Kvalita materiálu je vynikající, ale shoda s předlohou je na nic. Začal jsem střechou a nastalo nadšení . Sedí, barva ok, dokonce jsem stihl odpárat tu antenu, jelikož ji tohle auto má jinde a pletla se do dekálu a přehlédl jsem to ... no a pak boky a totální zklamání. Parodie na předlohu, prakticky vše je tak o 20% menší, boční Repsol s délkou tak o centimetr kratší než by měl být bije do očí opravdu žalostně . Tak jsem to tam nějak rozházel a uvažoval o odložení. No ale pak jsem si řekl, že už bych to prostě nedodělal nikdy a co Reného SIG ? Tak jsem to tam opravdu asi za půl hodiny naplácal všechno. A nadával při tom na S27 a nějaké UMImodelwerk, kteří to asi pro ně připravovali .... Asi neměli u sebe model no .... no ale překvapení na závěr, zadní křídlo je ok, boční dekály dokonce opravdu pasují . Tak jsou to prostě dementi. Je zmatek i v předloze, na některých fotkách jsou popisy jinak, Intertape je otázkou, ale každopádně chybí Goodyear na bocích zadního blatníku .... jsem na..anej a dám si pauzu, je jaro, jsou i jiné záliby .
- Přílohy
-
-
-
-
Vítej v klubu nasraných na S27 jo není všechno zlato co se třpytí ...
Moc se mně líbí přechody barev ty se ti povedly .
Moc se mně líbí přechody barev ty se ti povedly .
to jsem teda zvědavý na ty dekály na 934...a to mi Vítek skromně psal,že až vyjdou tak budu moct porovnat ty na Vaska Polaka a potom mu vynadat
Michale,jak ty to děláš ty laky... paráda
Michale,jak ty to děláš ty laky... paráda
Klobouček dolů, zbarvení se ti povedlo perfektně Blbý rozměry dekálů naserou, ale máš parádní model a nějaký milimetr nebudeš za pár týdnů řešit
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
- Michal Doskočil
tak foto těsně před smrtí a odjezdem, asi to neberu, byť lak se vyvedl ...
- Přílohy
-
-
- PeťoWRC
Michale...ser na to,máš to pekné a vyrobcovia dekálov sa aj tak nepoučia..aj tak ostaneme chujmi my...
model je parádny,ako vraví Koudy,nebudeš to onedlho riešiť.
model je parádny,ako vraví Koudy,nebudeš to onedlho riešiť.
Je to super,obdivuju tvoje laky...hlavně to,že jsou tak jemné...jako od zkušeného airbrushera...
Nezapomeň udělat ty žluté přídavné světla a taky hlavní jsou žluté.
Nezapomeň udělat ty žluté přídavné světla a taky hlavní jsou žluté.
- Michal Doskočil
Luďku dík, ale moc se mi to dodělávat nechce, je to sci-fi .... další výmluva je třeba, že nevim jak vypadá ta díra v haubně ....
• Stránka 1 z 2 • 1, 2