PADDOCK SIG - Modellbrno 2013
- Michal Doskočil
-
Re: PADDOCK SIG - Modellbrno 2013
rone, ale ty mluvíš asi o Nascar modelech, což je kompaktní auto bez blbostí na kastli, takhle bych to olámal už já při balení .. ideál je připevnit model k podložce a tu zajistit polystyrenem . Pak se to dá opravdu i snadno kýmkoliv vyndat z krabice ven, prostě nešahat na model ....
... bylo to fajn, příště to bude eště lepší ...
Já jsem vystýlal bublinkovou fólií,vzduch. polštářky a rád jsem přešel na párátka
V krabici mám polystyrenovou destičku model je zafixován 8 ks párátek a pohoda.Hlavně nezkouším crash testy když tam jsou modely 

tak crash asi neskusas, ale stat sa moze 
v crash teste bola motorka
a vseobecne hovorim o hocijakom aute. ale ano, bez anten!

v crash teste bola motorka
a vseobecne hovorim o hocijakom aute. ale ano, bez anten!

In Rust I Trust
Pořád platí, že pokud chceme mít na SIGu nějaký banner/ceduli nebo plakát, tak uvítáme pomoc (třeba možnost barevnýho tisku A3). A nehlaste se všichni... 

Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
co tak len vytlacit banner fora? (povedzme bud bez tych pisanych instrukcii, alebo s ich potlacenim)? ak mi to dodate v maxi rozliseni, tak to dam vylacit komercne (canon fax©), co su centove polozky.

In Rust I Trust
Rone, spíš jsem myslel, jestli má někdo přístup k digitálnímu tisku (ceduli nebo banner), potom by nám to vydrželo na další akce. Tisk v copycentru je taky řešení, ale až to poslední.
- Michal Doskočil
-
já jsem v tomhle trochu nemehlo, ale zkusim to zařídit . Dám vědět do konce týdne, to budu vědět i ty trika .. kolik bude těch stolů ?
Tak jsem nějak zkusil spočítat plochu auta i s cedulkou a vychází to 16 aut / stůl. Momentálně máme přihlášených 82 modelů (vč. 12 ks do SIGu Porsche). Objednám 6 stolů (a nějaký židle), dáme 3x2 stoly, aby se kolem toho dobře chodilo.
Jak bude chvilka, vyrobím i cedulky, co se na ně všechno píše? Dal bych tam třeba:
- typ / označení
- jméno autora (můžete klidně dát jen nick)
- výrobce a měřítko
- doplňky (dekály, transkit apod.)
Udělám i nějaký cedulky s výstrahou, aby na modely nikdo nešahal (jinak dostane naliskaný
)
Jak bude chvilka, vyrobím i cedulky, co se na ně všechno píše? Dal bych tam třeba:
- typ / označení
- jméno autora (můžete klidně dát jen nick)
- výrobce a měřítko
- doplňky (dekály, transkit apod.)
Udělám i nějaký cedulky s výstrahou, aby na modely nikdo nešahal (jinak dostane naliskaný

To tam ještě pořád dostanem. No jo, ale Brácha zabere s 1:12 půl stolu
Tak radši objednám 8 stolů? Furt je lepší udělat větší mezery než pak bojovat o každý cm.

Tak radši objednám 8 stolů? Furt je lepší udělat větší mezery než pak bojovat o každý cm.
- Michal Doskočil
-
Koudy, jen názor .... rozměr stolů na SIG je 120x60 cm. Podle mne se na stůl vejde elegantně našikmo 3x6, možná i 4x8 kousků ..... to je cca spíše 20aut na stůl ( 3x7 ) , aby to nebylo poloprázdný, při 80-90-ti modelech jsou to spíš 4 stoly , Brácha bere tušim 1 kus ... ale Petr má zas motorky ... takže mi vychází 6 stolů a bude to i tak ohromná výstava.
A návrh - co kdybych vzal roli černého kartonu a 6x černý tisk A3 Paddock loga a měli jsme o podložky postaráno + " lehce" se zvýraznili ?
A návrh - co kdybych vzal roli černého kartonu a 6x černý tisk A3 Paddock loga a měli jsme o podložky postaráno + " lehce" se zvýraznili ?
Michal: počítal jsem plochu jednoho modelu tuším 25 x 13 cm (vč. cedulky), měřil jsem normální rally auto. Když bude mezi autama víc místa, bude se to líp prohlížet (navíc tam budou nějaký výstražný cedulky atd.). Modely budem dávat na stoly většinou v sobotu a vždycky je lepší dát dva stoly pryč než narychlo nějaký shánět nebo dávat modely těsně k sobě.
Když vemeš ten černý karton, tak bych asi uměl zajistit říznutí loga Paddocku z bílé folie, pak to tam můžem někam nalepit (třeba šikmo přes roh atd.), může to být v různých velikostech.

Když vemeš ten černý karton, tak bych asi uměl zajistit říznutí loga Paddocku z bílé folie, pak to tam můžem někam nalepit (třeba šikmo přes roh atd.), může to být v různých velikostech.
Teď se akorát domlouvám s Michalem na předání modelů.
Takže se hlásím s cca 6 modely.
Takže se hlásím s cca 6 modely.
Bazi, 8. 4. jsem psal, abyste přihlásili modely do SIGu. Bylo na to 14 dní a ty se 14 dní po uzávěrce (téma je tu přesně měsíc) probereš?
Má cenu teda zamlouvat stoly a něco řešit, co když si za měsíc rozmyslí účast další? Sorry, ale za mě máš smůlu, času na to bylo dost!

Má cenu teda zamlouvat stoly a něco řešit, co když si za měsíc rozmyslí účast další? Sorry, ale za mě máš smůlu, času na to bylo dost!
Sorráč, hned se nečil, já poslední měsíc měl dost starostí se změnou práce a tak jsem to tu ani tolik nečetl, moje blbost uznávám.
Jen jsem to zkusil, když se mě Michal ochotně ujal, že mi tam modely doveze. Když už je po uzávěrce, tak to nepůjde teda do sigu, ale na na stůl výstavy Modelbrna........hlavně klídek
dofám, že v rozčilení si kvůli mě nedal za uši nějakému modelu..... 
ps.:abych se přiznal, tak mě to právě ten poslední měsíc jde,....neúmyslně nasírat lidi kolem sebe.
Jen jsem to zkusil, když se mě Michal ochotně ujal, že mi tam modely doveze. Když už je po uzávěrce, tak to nepůjde teda do sigu, ale na na stůl výstavy Modelbrna........hlavně klídek

ps.:abych se přiznal, tak mě to právě ten poslední měsíc jde,....neúmyslně nasírat lidi kolem sebe.