PADDOCK SIG - Modellbrno 2013
Re: PADDOCK SIG - Modellbrno 2013
Tak máme přihlášených 82 aut a motorek do SIGu
Nachystám nějaký jednotný štítky, aby to mělo nějakou kulturu a pak vám to pošlu nebo to dá Šumák někam na server ke stažení.
Bylo by dobrý tam mít nějakou desku/banner, aby bylo vidět o jaký SIG jde (+ výročí Porsche), takže pokud někdo máte přístup k plotru nebo digitálnímu tisku, uvítám pomoc. Kamoš reklamku prodal, takže u mě tato možnost padla...
Přinejhorším bysme to nechali jen vytisknout barevně na A3

Nachystám nějaký jednotný štítky, aby to mělo nějakou kulturu a pak vám to pošlu nebo to dá Šumák někam na server ke stažení.
Bylo by dobrý tam mít nějakou desku/banner, aby bylo vidět o jaký SIG jde (+ výročí Porsche), takže pokud někdo máte přístup k plotru nebo digitálnímu tisku, uvítám pomoc. Kamoš reklamku prodal, takže u mě tato možnost padla...
Přinejhorším bysme to nechali jen vytisknout barevně na A3

Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
K těm štítkům,bude tam logo Paddocku,myslíš,že to nečlenům nebude vadit?
Beaver: myslíš ty, kteří budou mít modely Porsche? Můžu ti tam místo loga Paddock dát logo Porsche...
No právě ... Co tam dát obojí
Přiložené logo mám od Vítka,skloubíš to nebo mám požádat Vítka? On donese dráhové modely.

- Přílohy
-
911 50 let.pdf
- (13.35 KiB) 45 krát
Dale Cooper píše:Který Petr
No přece náš....

samozdřejmě jsem myslel tebe.

- Michal Doskočil
-
Bazi, kdybys je chtěl dát k mojim do přepravní bedny, mohu se nabídnout . Já zatim špatnou zkušenost nemám . Poslal jsem mimochodem 2 auta do Mošoně a v pořádku se vrátila ... ale je to na Tobě .bazilišek píše:...... nevím o někom kdo by mi tam modely vzal .....
... bylo to fajn, příště to bude eště lepší ...
Jakou "přepravku" máš na mysli?
Já mám na modely taky jednu krabici cca 45x45x20
Hlavně bych nikoho nerad zneužíval a jezdit po celé Praze se mi moc nechce a ani teď nemůžu, páč žínka organizuje výlety s malou a pak jsem rád, že si na chvilku zalezu k modelům.
Záleželo by na domluvě, ale Tobě bych je také svěřil.
Moje špatná zkušenost byla díky tomu, že jedním autem se vezlo více modelářů juniorů a ty......... ehmmm, sraly na to, co se stane s ostatními modely. Takže svěřované osobě to zase až tak za zlé mít nemůžu. Nicméně jsem se z toho poučil.
Další věc, máte někdo fotky jak "kurtujete" modely do přepravních krabic? Rád bych se poučil, jestli to neni i mojí chybou.
Já mám na modely taky jednu krabici cca 45x45x20
Hlavně bych nikoho nerad zneužíval a jezdit po celé Praze se mi moc nechce a ani teď nemůžu, páč žínka organizuje výlety s malou a pak jsem rád, že si na chvilku zalezu k modelům.
Záleželo by na domluvě, ale Tobě bych je také svěřil.
Moje špatná zkušenost byla díky tomu, že jedním autem se vezlo více modelářů juniorů a ty......... ehmmm, sraly na to, co se stane s ostatními modely. Takže svěřované osobě to zase až tak za zlé mít nemůžu. Nicméně jsem se z toho poučil.
Další věc, máte někdo fotky jak "kurtujete" modely do přepravních krabic? Rád bych se poučil, jestli to neni i mojí chybou.
- Dale Cooper
-
Což o to, menší množství bych ti byl schopen do Brna vzít i když jsem taky trochu limitován (jak jsem psal, jedu do Brna z jiné akce, kde budu s celou rodinou, je to s noclehem, takže budeme mít zavazadla...). Octavka Combi má ale velký kufr. Pokud nenajdeš jinou variantu dopravy, tak ochoten jsem, dokonce bych asi dokázal vymyslet kanál Praha(Bazi)-Havl. Brod(Cooper). Osobně budu v Praze do té doby asi jen jednou a to cca 16.5., event. se tam ale občas pohybuje můj brácha, raději bych to ale převzal sám... Jen je to měsíc předem...
- Dale Cooper
-
Jinak já modely jen zajišťuji v pevných krabicích proti posunu, mám nějakou přepravku na menší množství, plus další o něco méně promyšlené krabice na podobné velké akce, spoléhám na to, že mé modely už nebudou mít zájem o další kolostřešní kombinace, že už si to odbyly, takže stran vyskakování z bedny je kvůli laku raději nepojišťuji...
Bazi, řeším to polystyrenem na dně krabice a kolem modelu dám párátka. Pak to přežije i nějaký to naklánění nebo otřesy. Jen to není zajištěný proti tomu, když hodíš auto na střechu. Jednoho takovýho experta znám, ale prý to už nechce opakovat

Ták já modely zajištuji stejně.
Krabice, polystyrén, párátka proti bočnímu posuvu (přesně kvůli laku napoužívám nějaké gumičky)......hold i přez tato opatření jsem měl lak odrbanej důsledkem špatnýho zacházení s celou krabicí již zmíněnými juniory.
Modely byly mimo pozice a navzájem se o sebe drbaly
Petře ty to máš přece jen z ruky, tak tebe bych neotravoval a zkusím se dohodnout s michalem, který je přece jen z Prahy.
Krabice, polystyrén, párátka proti bočnímu posuvu (přesně kvůli laku napoužívám nějaké gumičky)......hold i přez tato opatření jsem měl lak odrbanej důsledkem špatnýho zacházení s celou krabicí již zmíněnými juniory.
Modely byly mimo pozice a navzájem se o sebe drbaly

Petře ty to máš přece jen z ruky, tak tebe bych neotravoval a zkusím se dohodnout s michalem, který je přece jen z Prahy.
- Dale Cooper
-
OK, ale kdyby něco, tak 16.5. můžu modely převzít...
Přesunu debatu ze svého chlívku
No dobrá,
copak ty dojedeš?

Koudy píše:Michal Doskočil píše:pěkný, budem do Paddock SIGu brát i éra ?
Za mě cokoliv, co člen Paddocku staví, takže i letadla, tanky a loďky...
No dobrá,

bazilišek píše:.....domečky pro panenky, dorty,.....![]()
![]()
![]()
copak ty dojedeš?

to mi pride malo, nazvat to zaistene je minimalne posetile. sparadla, to je tak na lietadla...
auta zvladnu vela. takze zabalit do papierovej utierky (kto by chcel, moze aj do latky :> ) a v krabici natesno oblozit balickami papierovych vreckoviek. idealne aj zhora.
alebo maksi podklad (pokrcene noviny), po bokoch polystyren a jeden kus aj zhora, cim sa to uplne poisti proti posunu.
proste krabica s modelom moze byt v lubovolnej polohe, moze sa nosit atd. uz sa nemusite starat, kde a ako to je polozene.
dokaz, ze moje balenie je lepsie, ze mi uz takto krabica s modelom spadla z 2m na beton, pricom cestou dole sa aj otocila. to chcem vidiet nasledky pri oblozeni sparadlami : D
auta zvladnu vela. takze zabalit do papierovej utierky (kto by chcel, moze aj do latky :> ) a v krabici natesno oblozit balickami papierovych vreckoviek. idealne aj zhora.
alebo maksi podklad (pokrcene noviny), po bokoch polystyren a jeden kus aj zhora, cim sa to uplne poisti proti posunu.
proste krabica s modelom moze byt v lubovolnej polohe, moze sa nosit atd. uz sa nemusite starat, kde a ako to je polozene.
dokaz, ze moje balenie je lepsie, ze mi uz takto krabica s modelom spadla z 2m na beton, pricom cestou dole sa aj otocila. to chcem vidiet nasledky pri oblozeni sparadlami : D

In Rust I Trust