Babybox (aneb Pokyho latexový koutek)
Re: Babybox (aneb Pokyho latexový koutek)
a ja, ako som uz aj niekde povedal, zasadne nesuhlasim s takymto administrovanim for. totiz jednak pridem o zabavu, ale hlavne, lahko sa prepasne sanca urobit si nazor na cloveka. aj v tom dobrom, aj v tom zlom.

In Rust I Trust
Proto navrhuju v takových případech dělat screenshotyron píše:jednak pridem o zabavu

Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
auto v 190 do betonovej steny = totalna kopka srotu a neda sa v nom prezit. no fakt strasne prekvapko 

In Rust I Trust
Nebuď Rone hned tak negativní! Třeba zkoušeli jestli zeď neuhne. A autoři sci fi zase vymejšlej že pokud poletí raketa nadsvětelnou rychlostí tak nemusí zatáčet a v poho proletí i skrz hvězdu (viz Star wars), tohle byl asi podobnej nápad!
Slovy českého klasika, vyfukováním dýmu do vody také zlato nevznikne, ale proč to nevyzkoušet?

Slovy českého klasika, vyfukováním dýmu do vody také zlato nevznikne, ale proč to nevyzkoušet?

Chci louku na samotě v horách, stádo koz, zahodit mobil a všichni mi můžou...
no hoši, ono to není špatné video, máme na klubu jednoho borca, kterej si taky myslí, že je nesmrtelnej, má Pažouta 306 s rychlejma pruhama... tuhle něco zase mlel a argument byl, že má předse airbag... tak jsem mu tohle video pustil a bylo ticho... v tom Fíkovy byly přece taky, ne?

V životě je potřeba se pro něco zapálit. V krematoriu už bude pozdě.
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
Černoch?

Chci louku na samotě v horách, stádo koz, zahodit mobil a všichni mi můžou...
nene, náš "policajt" Dejv...
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
Na MF mám inzerát, že koupím Focus od Hawy. Pár dní byl bez reakce, tak jsem tam napsal něco ve smyslu: "prý to tady hážete do popelnice, tak bych se jednoho Focusu ujal".
Dneska jsem tam chtěl napsat, že už je to vyřešené a může se to smazat a nevěřím vlastním očím, ten můj příspěvek je pryč!!! Přitom pod tím žádná divoká hádka, urážky atd. Tak už kurva nevím, co si o tom myslet
.
Tos byl ty, Šumáku nebo někdo z těch aktivních idiotů, říkajících si admini? A co třeba názvy témat:
Hirvonen - comeback - krabička
Orange sports car 3x
Impreza 2005
2x Mini
****Nissan Skyline R32 Nové Foto*****
Toto je několik příkladů jasného porušení pravidel MF (který si v auto-moto sekci udělali sami uživatelé) a to nikomu nevadí? Jak to teda na MF funguje, resp. nefunguje?
Nechcu tady řešit fungování a pravidla MF, ale už tam fakt asi zavládla naprostá paranoia a zdravý rozum je v prdeli...
Dneska jsem tam chtěl napsat, že už je to vyřešené a může se to smazat a nevěřím vlastním očím, ten můj příspěvek je pryč!!! Přitom pod tím žádná divoká hádka, urážky atd. Tak už kurva nevím, co si o tom myslet

Tos byl ty, Šumáku nebo někdo z těch aktivních idiotů, říkajících si admini? A co třeba názvy témat:
Hirvonen - comeback - krabička
Orange sports car 3x
Impreza 2005
2x Mini
****Nissan Skyline R32 Nové Foto*****
Toto je několik příkladů jasného porušení pravidel MF (který si v auto-moto sekci udělali sami uživatelé) a to nikomu nevadí? Jak to teda na MF funguje, resp. nefunguje?
Nechcu tady řešit fungování a pravidla MF, ale už tam fakt asi zavládla naprostá paranoia a zdravý rozum je v prdeli...
Koudy píše:Dneska jsem tam chtěl napsat, že už je to vyřešené a může se to smazat a nevěřím vlastním očím, ten můj příspěvek je pryč!!! Tak už kurva nevím, co si o tom myslet.
Koudy tomu se říká telepatie

René, mě to hlava nebere.
Dál to nemá smysl řešit, jen čekám, kdy jim to tam nějaký aktivní admin smaže komplet celý 

- Marco
To je sila tam.
Pekne si to tam napsal Koudy.
Tam sou neuveritelny volove
Kdyby neco mam screen...jako ze to aktivni soudruzi brzy smazou
Pekne si to tam napsal Koudy.
Tam sou neuveritelny volove
Kdyby neco mam screen...jako ze to aktivni soudruzi brzy smazou

Byl jsem to já...
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
Na každýho se vaří voda