Diskuse
Re: Diskuse
Čistá fantazie to teda rozhodně není! Dělal to i Matchbox jako kováka, konkrétně tu verzi na tahání aut, to jsem jako malej měl. 

Chci louku na samotě v horách, stádo koz, zahodit mobil a všichni mi můžou...
Ne ne, to co myslím bylo ve větším měřítku, co tehdá vydali sadu kamionů, ještě někde doma mám toho co na přívěsu vozil pět aut.
Chci louku na samotě v horách, stádo koz, zahodit mobil a všichni mi můžou...
Bazi to je paráda,ten ruso balt,už jsem na to koukal,mě spíš zaujalo toto DS21
prodává se to jako stavebnice,ale bohužel v časákách...oproti tomu aventadoru je to nářez.
prodává se to jako stavebnice,ale bohužel v časákách...oproti tomu aventadoru je to nářez.
RACING IS LIFE! ANYTHING THAT HAPPENS BEFORE OR AFTER IS JUST WAITING
Nemáte někdo informace o Vlastovi Bártů, řediteli soutěže E-day?
Mám s ním něco nedořešené a nereáguje mi na SZ z model fora, na mejly a ani na telefonáty?
Naposledy jsem s ním byl v kontaktu cca listopad 2012
Mám s ním něco nedořešené a nereáguje mi na SZ z model fora, na mejly a ani na telefonáty?
Naposledy jsem s ním byl v kontaktu cca listopad 2012
nekupoval jste někdo lepty na oka závěsů náprav,CMK nic takového nemá v nabídce,aspoň jsem teda nenašel.
Teď nějakou dobu nemám možnost platit paypalem tak je to celkem problém pro mě...
našel jsem docela pěkné věci,které by se mi hodily od jednoho borce z usa Futurattraction
Teď nějakou dobu nemám možnost platit paypalem tak je to celkem problém pro mě...

Nedá mi to se nepochlubit co jsem si dnes pořídil a čemu se jdu kouknout na zoubek
Bude to pro mě orgasmus, ještě jsem nikdy neměl před sebou takhle velkou krabici s modelem.
Jestli se do něj jednou pustím nevím, každopádně si myslím že na hodnotě bude časem jen získávat.....
takže kafíčko cigárko a vzhůru do prohlížení obsahu....

Bude to pro mě orgasmus, ještě jsem nikdy neměl před sebou takhle velkou krabici s modelem.
Jestli se do něj jednou pustím nevím, každopádně si myslím že na hodnotě bude časem jen získávat.....
takže kafíčko cigárko a vzhůru do prohlížení obsahu....

Bazi pěkný stroj,ale ty jdeš z extrému(1:144)do extrému(1:6)
Pánové mám dotaz: jaký je rozdíl mezi FOIL CHROME a FOIL ULTRA BRIGHT CHROME od bare metal?

Pánové mám dotaz: jaký je rozdíl mezi FOIL CHROME a FOIL ULTRA BRIGHT CHROME od bare metal?
ten, ze ten ultra bright je na figu a neda sa s nim dobre robit. nebrat!
jedine klasicky chrome
jedine klasicky chrome

In Rust I Trust
ron píše:ten, ze ten ultra bright je na figu a neda sa s nim dobre robit. nebrat!
jedine klasicky chrome
Ron,vďaka za cennu radu,lebo som logicky usudil,že lepší je ten ultra bright,ale ked je to tak tak to idem ešte zmenit v objednávke.
dekon píše:Bazi pěkný stroj,ale ty jdeš z extrému(1:144)do extrému(1:6)![]()
Když už jsem dnes začal takové velké věci, tak asi z radosti říznu i do harleye

Takže se můžeš těšit na fotky progresu v tématu 1:144 a v zápětí v 1:6

- Michal Doskočil
-
dekon píše:Bazi pěkný stroj,ale ty jdeš z extrému(1:144)do extrému(1:6)![]()
Luďo, ten ultra je o fous lesklejší . Ale není to znát, mimo případ, kdy je to přímo vedle sebe . Mustang i Dodge na MF jsou Ultra Bright ..
... bylo to fajn, příště to bude eště lepší ...
- Michal Doskočil
-
to se docela hodně těšim, tam už se musí udělat uplně všechno, vč. tloušťěk bovdenů ..bazilišek píše:.... tak asi z radosti říznu i do harleye ....
- Michal Doskočil
-
máte někdo aktuální zkušenost s obtisky Studio27 ? docela mne lákají tyhle ... dostkráte se tu psalo o prkennosti, nepoddajnosti apod. Koudy je má na Fiestě v pohodě ...