Narozky
- Michal Doskočil
Re: Narozky
skorpik píše:Též Ti přeji vše nej k narozkám a aby jsme se stále nemíjeli
děkuji všem, Škorpíku také doufám ... Popravdě jsem byl docela mimo, nejen co se týče modelů .... Nyní se to lepší a snad se i zde objevím častěji . Ještě jednou díky všem . Mám po tomto víkendu opět elán do modelů .
... bylo to fajn, příště to bude eště lepší ...
všechno nejlepší Janči...
V životě je potřeba se pro něco zapálit. V krematoriu už bude pozdě.
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
Janko všetko najlepšie k narodeninám
RACING IS LIFE! ANYTHING THAT HAPPENS BEFORE OR AFTER IS JUST WAITING
Vďaka
René, nič som nepovedal, lebo potom by odomňa všetci chceli za pol deci a nič by mi neostalo na modely
René, nič som nepovedal, lebo potom by odomňa všetci chceli za pol deci a nič by mi neostalo na modely
Ján Hanuska
- Michal Doskočil
jo jo, ať se Ti plní přání a jsi spokojenej Janči .
... bylo to fajn, příště to bude eště lepší ...
chcel by som popriat vsetkym clenom, ich rodinnym prislusnikom a ich uprimnym priatelom, ku vsetkym sviatkom osobnym i ostatnym, vratane nabozenskych v ich viere, i nepravidelnym, rovnako ako aj k specialnym prilezitostiam, uspechom, oceneniam, ukonceniam studia, vyhram, svadbam, krstom i karom vsetkeho len toho najlepsieho!
In Rust I Trust
Ešte raz vďaka
@turbo: a je nejaká presná hranica, kedy sa človek mení z mladého chuja na starého? Alebo je to u každého jedinca individuálne?
@turbo: a je nejaká presná hranica, kedy sa človek mení z mladého chuja na starého? Alebo je to u každého jedinca individuálne?
Ján Hanuska
No, na některých svých zákaznících bych ti mohl ukázat, kdy se člověk mění v chuje. A je jedno zda je starý či mladý.