Diskuse
Re: Diskuse
A teď se Míšo jen bojím, že obviní pořadatele (pořadatelský sbor), Regner řekne, že to je odpovědnost Činovníka pro bezpečnost (který vymezuje divácký a zakázaný místa, je za to odpovědný a schvaluje bezpečnostní plán - to vím, bo na to mám školení od Fasu a licenci) a ten to hodí na Vedoucího RZ. A ve finále to odsere nějaký klučina, který tam za 300,- Kč na den stál ve vestě a za nic nemůže 

Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
Jak znám státní zástupce, tak radši obviní víc lidí, vono se to u soudu nějak přebere... Hlavu na špalku by za to měl mít ten, kdo to divácký místo vymezil.
No jo, ale Bezpečnostní plán se potom posílá na FAS ke konečnýmu schválení. A ještě před předjezdcama jezdí po RZ zástupci z FASu a mezi nima i jejich bezpečnostní delegát, který, pokud se mu něco nezdá, má právo místo nechat vymezit jinak anebo ho úplně přesunout/zrušit.
Tzn. je to pro mě vyšší autorita než bezpečák danného rallyklubu, protože on je ta poslední instance, která řekne, jestli je to v pohodě anebo ne.
Tzn. je to pro mě vyšší autorita než bezpečák danného rallyklubu, protože on je ta poslední instance, která řekne, jestli je to v pohodě anebo ne.
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
Není problém za to odsoudit víc lidí, pokud na tom každý z nich měl nějaký podíl viny...
Už se to u nás někdy stalo?
Chci louku na samotě v horách, stádo koz, zahodit mobil a všichni mi můžou...
No rozhodně se to stalo v případě nějakejch okruhovejch závodů v Ostravě tak asi 2 roky zpátky, kde auto zabilo diváka v zóně vymezené pro diváky. Tohleto je v principu stejná situace.
To je to o čem tu píšu, soud se táhl a pak to skončilo jako nešťastná událost, obviněn byl organizátor. Ale možná se pletu.
obviněný a odsouzený za tu ostravu byl ředitel závodu Adolf Fešárek,myslím,že dostal podminku a zákaz činnosti na nějakou dobu.
RACING IS LIFE! ANYTHING THAT HAPPENS BEFORE OR AFTER IS JUST WAITING
mate az prilis odbornu debatu. ale pozrite sa na to z ineho uhla. ludia sa buria, je to dobry bulvar, da sa z toho ziskat aj nejaky politicky kapital. navyse v nasich koncinach ludia respektovat pravidla proste nebudu. kym by na vyhradenych miestach nebol 3m betonovy plot so sklom hore, tak tych tupcov na vyhradenom mieste nic neudrzi. takze aj podla mna to mozno bude smerovat skor k nejakejmu plosnemu (docasnemu) zakazu.

In Rust I Trust
dekon píše:obviněný a odsouzený za tu ostravu byl ředitel závodu Adolf Fešárek,myslím,že dostal podminku a zákaz činnosti na nějakou dobu.
Aha to mi uniklo, proto se ptám.
ted zpět k modelařině
omluvte mojí neznalost ale jak že se jmenuje ta vodička pod dekály -která by je měla jakože přilepit?
já používám jen ten změkčovač.eventuelně pokud máte odkaz kde ji objednat
děkuji
omluvte mojí neznalost ale jak že se jmenuje ta vodička pod dekály -která by je měla jakože přilepit?
já používám jen ten změkčovač.eventuelně pokud máte odkaz kde ji objednat
děkuji
len ona nie je na to, aby ho prilepila, ale skor ju len zmakci "zdola". ak chces dekal lepit, na to mas rozriedeny herkules s vodou.

In Rust I Trust
Rone, to už se řešilo xkrát. Pokud jde o tu modrou od gunze, tak to je lepidlo, všechno začlo tím že to eduard na začátku blbě přeložil. Ta vodička je na disperzní bázi, proto je bílá (jako herkules) a na změkčení moc nefunguje. kupříkladu HGW co dělá ty nalepovací nýty a porty ji jako lepidlo doporučuje. Zkoušel sem to i bez ní a když jsem sloupnul ten vrchní film tak jsem ho sloupnul i s nýtama, ale jak jsem použil modrou vodičku tak nýty zůstali přilepené. Takže ne změkčovač pod obtisky ale lepidlo.
Notabene tak mě napadá k čemu by byl změkčovač pod obtisky dobrej když stejně funguje ta zelená co je na obtisky?
Notabene tak mě napadá k čemu by byl změkčovač pod obtisky dobrej když stejně funguje ta zelená co je na obtisky?
ok klucí díky za osvětu-
je na to nějaký speciální postup??aby mi to třeba nenarušilo barvu nebo tak něco?
je na to nějaký speciální postup??aby mi to třeba nenarušilo barvu nebo tak něco?