Babybox (aneb Pokyho latexový koutek)
Re: Babybox (aneb Pokyho latexový koutek)
Stará, tlustá, upocená cigánka příjde ke gynekologovi, rozvalí se na koze, doktor se skloní a padne na podlahu. Cigánka skloní hlavu dolů a ptá se: "Čo, gadžo, praca ti nevoní?"
Chci louku na samotě v horách, stádo koz, zahodit mobil a všichni mi můžou...
Brutální partička. Pro ty, co jedou v pátek poprvé na Burnout jen dodám, že takto nějak vypadají naše páteční welcome párty

Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
Tohle mi hlava nebere, to musí bejt nahraný.
ten policajt (sice sušínka, ale zákon je zákon) měl hned od začátku za urážky právo s ním fláknout o kapotu a dát mu klepeta, nebo né?.....
http://www.youtube.com/watch?v=YL1enILN ... _embedded#!
ten policajt (sice sušínka, ale zákon je zákon) měl hned od začátku za urážky právo s ním fláknout o kapotu a dát mu klepeta, nebo né?.....
http://www.youtube.com/watch?v=YL1enILN ... _embedded#!
Bazi, nahraný to není, ti dva dementi z toho mají celkem problémy (tuším urážka veřejnýho činitele), asi za dva dny po tom, co se to zveřejnilo brečeli v TN do kamery, že si neuvědomili co dělají, že se omlouvají atd atd, prostě najednou bylo po hrdinech
.

Koudy píše:Bazi, nahraný to není, ti dva dementi z toho mají celkem problémy (tuším urážka veřejnýho činitele), asi za dva dny po tom, co se to zveřejnilo brečeli v TN do kamery, že si neuvědomili co dělají, že se omlouvají atd atd, prostě najednou bylo po hrdinech.
Copak ti blbci, ale divim se těm policajtům, mám nejlepšího kámoše kriminalistu a dalších pár městskejch znám ještě z Rokytnice a jeden je dokonce vzdálenej příbuznej, no a tohle by neexistovalo.
Jak jsem psal, po první urážce by ležely tlamou na kapotě a s klepety by je strkaly do auta.....myslím si, že i ti dva strážníci z toho měli problémy za takové pochybení.

"Pomáhat, chránit a nechat si srát na hlavu" by si měly napsat na své služební vozítko.

Přesně tohle je dopad naší pseudodemokracie. V Německu nebo nedejbůh ve státech by si tohle nelajsli. Tam už by se váleli držkou v kaluži. Toho kokltka tipuju na povolání podnikatelův synek.
Na policejní práci má dobrý vzpomínky kamoš, který žil pár let v USA. Poprvé dostal přes držku pár dní potom, co se tam usadil. Běžná silniční kontrola, tak jak byl zvyklý od nás zastavil, odpoutal se, vyskočil z auta a začal šátrat po dokladech. V ten moment dostal jednu výchovnou obuškem a pak si dal tanec Svatýho Víta díky Taseru
Když si to prý potom vysvětlili, tak se šerifové moc divili, že si toto v ČR dovolíme.
Podruhý se zase přimotal do nějakýho menšího baru na pivko. Pak prý zničehonic tma, hrozný rany a záblesky (světelný petardy), řev a zase hrozná mela. Na tlamu dostali úplně všichni, až potom četníci řešili, kdo je kdo, posbírali ty zlý, těm nevinným prý zavolali sanitku a zmizeli
No jo no, Heil Amerika
Každopádně ti dva četníci z videa asi nevěděli, co můžou a co ne. Co znám kluky z Vyškova, se kterýma jsem hrával hokej, tak by to skončilo hmatama a chvatama a pak někde za rohem i pravým hákem. No jooooo, pán špatně došlápnul na obrubník a upadnul nám

Když si to prý potom vysvětlili, tak se šerifové moc divili, že si toto v ČR dovolíme.
Podruhý se zase přimotal do nějakýho menšího baru na pivko. Pak prý zničehonic tma, hrozný rany a záblesky (světelný petardy), řev a zase hrozná mela. Na tlamu dostali úplně všichni, až potom četníci řešili, kdo je kdo, posbírali ty zlý, těm nevinným prý zavolali sanitku a zmizeli

Každopádně ti dva četníci z videa asi nevěděli, co můžou a co ne. Co znám kluky z Vyškova, se kterýma jsem hrával hokej, tak by to skončilo hmatama a chvatama a pak někde za rohem i pravým hákem. No jooooo, pán špatně došlápnul na obrubník a upadnul nám

Já zažil ve velký zemi jen malou komedii, a to když jsme jeli po dálnici se známým u kterého jsme byli na návštěvě (Chicago) malinko rychleji, tak nás dojel cajt na motorce, najel vedle řidiče, nesouhlasným pokýváním mu pohrozil, známej přibrzdil a jel dál podle předpisů. Já se divil co se děje a prej kdyby pokračoval tak ho normálně zastavěj a končí to až soudem. Jinak přesně, prý máš zastavit, stáhnout okénko a dát ruce na volant. Pak dvouma prstama podat doklady.
Ono je to tady těžký, když by je ten cajt spacifikoval, tak má na krku inspekci. Když ne tak taky, tak si vyber...
S demolicí baru, resp. hospody mám taky prima zážitek, a to u nás. Kámoš se takhle v hospodě kde jsme se slejzali když jsem bydlel u mamky vsadil, že se rozeběhne od pípy a skočí na stul na zahrádce placáka. Tak slovo dalo slovo, borci pouzavírali sázky a Michal konal (měl období bez pudu sebezáchovy a točil s kaskadérama nějaký filmy, jak říkám, v hlavě vymleto), rozběhl se, na schodech na zahrádku se odrazil, proletěl cca dva metry a hodil placáka na stůl, rána jak z děla a stůl byl srovnanej s podlahou. Ti blbci jak to viděli, tak začli radostí třískat židlema a i nějaká šermovačka proběhla. Já stál u hajzlíku vedle pípy a neveřícně jsem pozoroval cvrkot dějin. No a holky co tam dělaly, se začly bát, zavolali na PČR že osazenstvo demoluje výbavu knajpy. Chvíli se nedělo nic, pak přirazil bílej VW transporter, z něj vyskákala snad celá urna a víc si nepamatuju, neb někomu z nich se povedlo snad vlízt oknem od hajzlu a já líbal podlahu. Zkrátka nebyl čas ptát se kdo je kdo
Ono je to tady těžký, když by je ten cajt spacifikoval, tak má na krku inspekci. Když ne tak taky, tak si vyber...
S demolicí baru, resp. hospody mám taky prima zážitek, a to u nás. Kámoš se takhle v hospodě kde jsme se slejzali když jsem bydlel u mamky vsadil, že se rozeběhne od pípy a skočí na stul na zahrádce placáka. Tak slovo dalo slovo, borci pouzavírali sázky a Michal konal (měl období bez pudu sebezáchovy a točil s kaskadérama nějaký filmy, jak říkám, v hlavě vymleto), rozběhl se, na schodech na zahrádku se odrazil, proletěl cca dva metry a hodil placáka na stůl, rána jak z děla a stůl byl srovnanej s podlahou. Ti blbci jak to viděli, tak začli radostí třískat židlema a i nějaká šermovačka proběhla. Já stál u hajzlíku vedle pípy a neveřícně jsem pozoroval cvrkot dějin. No a holky co tam dělaly, se začly bát, zavolali na PČR že osazenstvo demoluje výbavu knajpy. Chvíli se nedělo nic, pak přirazil bílej VW transporter, z něj vyskákala snad celá urna a víc si nepamatuju, neb někomu z nich se povedlo snad vlízt oknem od hajzlu a já líbal podlahu. Zkrátka nebyl čas ptát se kdo je kdo

Tak už to na něj prasklo

- Přílohy
-
V životě je potřeba se pro něco zapálit. V krematoriu už bude pozdě.
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine

té bych okamžitě zastavil...
RACING IS LIFE! ANYTHING THAT HAPPENS BEFORE OR AFTER IS JUST WAITING
- PeťoWRC
-