BURNOUT 2012, 19. - 21. 10. 2012
Re: BURNOUT 2012
Bazi neboj,tam jezdí skoro všechno abstinenti
Znáš to rčení " Pes který štěká,nekouše " 

Bazi, tak to jsi teda zklamal
Co se týká pití, tak ono to není tak divoký, už ani ten Sláva není to co dřív
Beaver: přesně tak, loni jsme s Matějem víc Absinthu vylili a spálili, než dostali do sebe.

Co se týká pití, tak ono to není tak divoký, už ani ten Sláva není to co dřív

Beaver: přesně tak, loni jsme s Matějem víc Absinthu vylili a spálili, než dostali do sebe.
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
Tak konečně můžu potvrdit , pokud mne nemoc neskolí, jako před rokem , že na Burnout přijedu , pani mi potvrdila financování......asi pojedu Transitem , mám v něm ložnici na přespání ,páč fakt hrozně chápu....
Jinak můžu vzít pípu (dvojpípu) , když bude mít někdo chuť na limo k absintu
. Jinak mám čtyři místa volná na jízdu....tak se hlaste , kdo budete mít zájem
Zd.

Jinak můžu vzít pípu (dvojpípu) , když bude mít někdo chuť na limo k absintu

Jest-li může vzít Škorpík pípu,tak já bych mohl zajistit vynikající Dalešický májový ležák. Byl by zájem?
Za mě určitě
A tu svojí garáž nesmím naložit , páč by mě s ní už domů nazpátek nepustili....

A tu svojí garáž nesmím naložit , páč by mě s ní už domů nazpátek nepustili....
Do prvního příspěvku jsem doplnil jména těch, co zatím přislíbili účast.
- Karl Kopfrkingl
Zdar borci,
včera jsem byl pozván na rozgovory na pavučinu. Mám dvě zprávy (vlastně tři, ale to pak nemá ten správnej drift při oznamu):
takže ta špatná napřed : na víkend 19.-21.10.2012 mají obsazeno
a teď ta dobrá: prý jsou to nějací modeláři, tak se mezi nima ztratíme
No a teď vážně : seberou nám jeden pokoj a místo něj nám dají madračky na taneční sál. Možnost by byla i ve výtvarce (Matwejův koutek).
Jen bych chtěl místní alkoplánovače upozornit, že bychom o toto místo neradi přišli v důsledku nevhodného chování, či jiných skopičin způsobených alkoholem.
Pro Práglisty a jiné burčákové fetišisty - máte domluvenou zase desítku, ok?
včera jsem byl pozván na rozgovory na pavučinu. Mám dvě zprávy (vlastně tři, ale to pak nemá ten správnej drift při oznamu):
takže ta špatná napřed : na víkend 19.-21.10.2012 mají obsazeno
a teď ta dobrá: prý jsou to nějací modeláři, tak se mezi nima ztratíme

No a teď vážně : seberou nám jeden pokoj a místo něj nám dají madračky na taneční sál. Možnost by byla i ve výtvarce (Matwejův koutek).
Jen bych chtěl místní alkoplánovače upozornit, že bychom o toto místo neradi přišli v důsledku nevhodného chování, či jiných skopičin způsobených alkoholem.
Pro Práglisty a jiné burčákové fetišisty - máte domluvenou zase desítku, ok?
Zdeněk Valíček
Třeba to bude sraz adminů ze zapovězeného fora a můžem dát Celebrity deathmatch
Kárl, jak to bude s místností, ve které můžem být - a hlavně si ji zamykat - domluvíš zase tu "naši"? Teoreticky to můžou být naši "kolegové", ale prakticky se vždy může najít kurévka, které se zalíbí volně odložený telefon/peněženka atd atd. Tak je třeba tyhle věci vyjasnit, ať se tam fakt někde nedržíme pod krkem. Protože jak padne na sále první facka, už se to blbě bere zpět
Pak je tu ještě možnost přesunout to na jiný termín (jak mají kapacity?) anebo se přesunout k tobě, ale kua, to spaní by mi tam dělalo starosti. Ne, že bych byl posera, ale víš jak...
Pokud si pamatuju, tak se i během naší přítomnosti na tom sále něco dělo, to by znamenalo ráno/dopoledne si sbalit kutloch, odnést si kabelu do modelářské cimry a večer se zase zabydlet. No nevím, no.
Ta druhá partička to měla domluvený dřív nebo později než my? Pokud později, pak jim v Pavučině navrhl, ať se uskrovní oni, aneb silnější pes mrdá
ad burčák: nebude to málo?

Kárl, jak to bude s místností, ve které můžem být - a hlavně si ji zamykat - domluvíš zase tu "naši"? Teoreticky to můžou být naši "kolegové", ale prakticky se vždy může najít kurévka, které se zalíbí volně odložený telefon/peněženka atd atd. Tak je třeba tyhle věci vyjasnit, ať se tam fakt někde nedržíme pod krkem. Protože jak padne na sále první facka, už se to blbě bere zpět

Pak je tu ještě možnost přesunout to na jiný termín (jak mají kapacity?) anebo se přesunout k tobě, ale kua, to spaní by mi tam dělalo starosti. Ne, že bych byl posera, ale víš jak...

Pokud si pamatuju, tak se i během naší přítomnosti na tom sále něco dělo, to by znamenalo ráno/dopoledne si sbalit kutloch, odnést si kabelu do modelářské cimry a večer se zase zabydlet. No nevím, no.

ad burčák: nebude to málo?

Kárle, boduješ, nečekal jsem, že ti někdo hopne na lep

V životě je potřeba se pro něco zapálit. V krematoriu už bude pozdě.
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
- Karl Kopfrkingl
Pár těch týpků znám a myslím, že s nima problémy nebudou. Snad
Bych se toho spaní nebál, tu je takový hrobový ticho a mrtvolnej klid, že spíš jako zabitej.
PS : ale o jeden ten menší pokoj opravdu přijdeme

Bych se toho spaní nebál, tu je takový hrobový ticho a mrtvolnej klid, že spíš jako zabitej.
PS : ale o jeden ten menší pokoj opravdu přijdeme
Zdeněk Valíček
No jo, jak sem starej, tak sem blbej a holt sem teď za hňupa. Tož dobrá zpráva, ti modeláři jsme my!
Tak ti Kárl děkuju za telefonické vysvětlení zápletky, ale i tak si myslím, že bys měl někdy ven mezi živý
A piš ty PS větším písmem, pak se musím přes pupek nahýbat k noťasu a odkrví se mi nohy. Menší místnost by nevadila, v té velké je místa dost a když budem spát všichni pohromadě, tak ono nás to tak nějak jako stmelí
Tak ti Kárl děkuju za telefonické vysvětlení zápletky, ale i tak si myslím, že bys měl někdy ven mezi živý

A piš ty PS větším písmem, pak se musím přes pupek nahýbat k noťasu a odkrví se mi nohy. Menší místnost by nevadila, v té velké je místa dost a když budem spát všichni pohromadě, tak ono nás to tak nějak jako stmelí

Kárl prosím tě, pokud to jde, rezervuji si svoje separé apartmá.
Když to půjde budu Vás svojí přítomností obšťastňovat již od pátku .
Koudy si mne může zapsat na 99% od soboty ráno a 80% pátek večer . Zůstanu do nedělního konce.
Můj plán je BMW635Gr.2 nebo pokračování v BMW CSL.

Když to půjde budu Vás svojí přítomností obšťastňovat již od pátku .

Koudy si mne může zapsat na 99% od soboty ráno a 80% pátek večer . Zůstanu do nedělního konce.
Můj plán je BMW635Gr.2 nebo pokračování v BMW CSL.

Termín už je vyřešený, v prvním příspěvku je nová anketa ohledně pořízení 30l soudku piva. Myslím, že by se to během víkendu vypilo, aniž by se tam někdo zlil jak mužik.
Škorpíku, máš tu pípu s chlazením?
Škorpíku, máš tu pípu s chlazením?
Samozřejmě , to pivko na které se směju , bylo natočeno , ale fakt natočeno na mé osobní pípě - "PÍPĚNĚ" , tak se Pípěna jmenuje.......