BURNOUT 2012, 19. - 21. 10. 2012
Re: BURNOUT 2012 ?
Konec října by byl super , konec září slavím "50" , to bych nemohl , paní by mě asi nepustila , ale za měsíc bych snad vys
třízivěl....

Poky neboj burčák vám uděláme třeba i v lednu
Škorpíku to by bylo bezva kdybys dorazil,to bys nám udělal model na počkání a na přání ?

Škorpíku to by bylo bezva kdybys dorazil,to bys nám udělal model na počkání a na přání ?

He he, dík, na posrání mi stačí výplatní páska 

Chci louku na samotě v horách, stádo koz, zahodit mobil a všichni mi můžou...
To víš, vylovení, odbahnění, vysušení... 

René , copak to bych snad zmák , ale já šíleně , ale fakt šíleně .........
chrápu
, tak bych jel Transitem , kde bych přespal . A vzal bych pípu a když dojde pivo , tak by jsme točili burčák ?

Jest-li chrápeš a hodně tak to je nejmenší problém
takových je vás tam víc
Zeptáme se Kárla jest-li by vám nemohl domluvit pokojík třeba v zoo koutku 

Nejlépe hned u kobry
Zrovna tuhle jsem to řešil s kámoškou. Ta bytostně nesnáši to když borec chrápe, pak se zastaví, nedejchá a najednou se ozve něco co se ani nedá definovat, snad jen jako když německej tank drtí bolševikauprostřed zamrzlé Volhy
S tím máme bohatou zkušenost se Smaržouv Irsku 

- Karl Kopfrkingl
Zdar borci,
situace je následující. V námi požadovaném centru v průběhu září probíhají nějaká školení a přestože bychom se nijak nekřížili tak si nás tam nepřejí (i když to je asi silná formaluce, oni nás chtějí ale jindy
). Loni jsme měli termín zablokovanej už před prázdninama, letos jsem to prokaučoval
Po nastudování rodiných termínů, kalendáře FIA, kremační knihy a dalších dokumentů mi vychází termín 19.-21.10.2012
prosím tedy o Vaše vyjádření k tomuto termínu.
Abychom předešli kolizi termínů v budoucnosti již nyní jsem začal pracovat na Wotvíráku´13
A tohle je důvod proč jsem nebyl schopen myslet na Burnout :
situace je následující. V námi požadovaném centru v průběhu září probíhají nějaká školení a přestože bychom se nijak nekřížili tak si nás tam nepřejí (i když to je asi silná formaluce, oni nás chtějí ale jindy

Po nastudování rodiných termínů, kalendáře FIA, kremační knihy a dalších dokumentů mi vychází termín 19.-21.10.2012
prosím tedy o Vaše vyjádření k tomuto termínu.
Abychom předešli kolizi termínů v budoucnosti již nyní jsem začal pracovat na Wotvíráku´13
A tohle je důvod proč jsem nebyl schopen myslet na Burnout :
Zdeněk Valíček
Termínem si nejsem jist mrknu na seznam pohotovosti, ale zamlouvám si tu třetí z leva, bo ten borec je nic moc. 

Ola, hustopečský Speedy Gonzales
Termín je v pohodě, jen tam bude kurefská kosa, tak si asi vemu přímotop, bo dvakrát po sobě jsem tam málem zmrzl. Tak je připrav, že jim trochu protočím hodiny
Škorpíku, chrápem všichni, jen jde o to, kdo se nalije víc
Hoši, to je prd, ségra chodila s borcem a on už u ní v bytě bydlel. Jednou jsem tam ráno zrobil přepadovku a rovnou sem šel do kuchyně do ledničky je vyžrat. A u ledničky na zemi spacák a v něm s hubou k topení ten kořeň. Tak sem se pak ptal ségry, že co si udělali, že je na samotce a ségra povídá: "nic, furt ho hrozně miluju, jen chrápe jak hovado, tak musí spávat co nejdál ode mě, abych se vyspala"
Asi ju musel hodně mít rád, prý tak spával skoro rok...
Tak mě Poky napadá, teď nikoho nemá, spíš rád na tvrdým?

Edit: O TERMÍNU MŮŽETE HLASOVAT NA 1. STRANĚ V ANKETĚ

Termín je v pohodě, jen tam bude kurefská kosa, tak si asi vemu přímotop, bo dvakrát po sobě jsem tam málem zmrzl. Tak je připrav, že jim trochu protočím hodiny

Škorpíku, chrápem všichni, jen jde o to, kdo se nalije víc

Tak mě Poky napadá, teď nikoho nemá, spíš rád na tvrdým?

Edit: O TERMÍNU MŮŽETE HLASOVAT NA 1. STRANĚ V ANKETĚ
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
Re: BURNOUT 2012
To je v klidu, chrápu jen z jara bo mám astma. Ségra je v posteli jako dřevo?

Dvojice dovádí v posteli, chlap je nahoře a ženská se mu furt rukama přehrabuje ve vlasech. Tak se jí ptá: co děláš? A ženská povídá: hledám růžky, šukáš jako ďábel...
Po chvilce se přehodí a pak se začne chlap hrabat ve vlasech té ženské. A ona: hledáš růžky, to jsem taková dračice? Ne, seš těžká jako kráva

Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
To jsi mi nahrál na smeč. Dežo orálně uspokojuje svoji Aranku, v tom přestane. Ona: co je? Proč jsi přestal? Coby, u prdele ti zůstal kus novin, tak si čtu...
To zas bude mouder od moralistů....
To zas bude mouder od moralistů....