Skupinovka
Re: Skupinovka
dekon píše:Stále přemyšlím s čím se zúčastnit...rozdělaného toho mám hafo,nic dokončeno a začínat další model je hotová sebevražda...ale kdybych na to šel jako na tu 956 a neřešil žádné detaily a dělal jen krabku,tak vím,že se to dá udělat vcelku svižně...
jen se rozhodnou co...
Luďo tato skupinovka byla odpočátku myšlena aby nás konečně donutila něco postavit až do zdárného konce

Tak jsem vylosoval pár adeptů do skupinovky, má to ale jeden problém. Všechny modely co mám doma jsou už vystřihané z rámečků - taková moje drobná úchylka
. Tak nevím co teď... 

Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
ja by som to nehrotil, vystrihane z ramcekov by som bez zavahania uznal. a aj napr matros z brzdovky.

In Rust I Trust
Koudy, Clio není v rámečcích, to Ti uznáme

V životě je potřeba se pro něco zapálit. V krematoriu už bude pozdě.
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
Tak já kvůli skupinovce si naobjednám čtyři modely a možná přihodim i pátej a on chce podvádět s vystříhanejma dílama....
Jinak pokud všichni odsouhlasí, že díly mohou být vystříhány, tak se mi dosti rozšířil výběr.......

Jinak pokud všichni odsouhlasí, že díly mohou být vystříhány, tak se mi dosti rozšířil výběr.......
no já mám tři kandidáty,ale pokud by se vyřazovaly stavebnice,které nemají všechny díly v rámečkách,tak nemám žádnou...buď jsem zkoušel kola,nebo věkem jsou některé díly vylámané...už jsem to tak koupil,nového mám jen 3.5 CSL od Arii,ale i na tom jsem už zkompletoval kola...
jinak je vše v rámečkách...

- Přílohy
-
-
- tenhle callaway by jsem chtěl ,ale postavit jako coupe a k tomu potřebuji jakoukoliv stavebnici 1/25 vette coupe C4(84-96)nebo jen karoserii...
-
-
RACING IS LIFE! ANYTHING THAT HAPPENS BEFORE OR AFTER IS JUST WAITING
bazilišek píše:Tak já kvůli skupinovce si naobjednám čtyři modely a možná přihodim i pátej a on chce podvádět s vystříhanejma dílama....![]()
![]()
![]()
![]()
To co bych chtěl stavět a dodělat ani licí ráměčky nemá (i když odlito to je ) .

Já být na vašem místě, tak bych vystříhané díly uznal
. Komplet mám jen resiny a na ty potřebuju tři roky a ne tři měsíce...
Takže Bazi, jestli máš něco proti, tak ti taky můžu šupnout měsíční ban a pak uvidíme, jak tu vesmírnou loďku za dva měsíce poskládáš
Tak já beru, že je to jako povolený, zítra se jedu rekreovat a po návratu se v plné síle pustím do Corolly WRC.

Takže Bazi, jestli máš něco proti, tak ti taky můžu šupnout měsíční ban a pak uvidíme, jak tu vesmírnou loďku za dva měsíce poskládáš

Tak já beru, že je to jako povolený, zítra se jedu rekreovat a po návratu se v plné síle pustím do Corolly WRC.

- PeťoWRC
-
Koudy..Ja do toho idem,ale prihlásim sa do skupinovky neskôr,model bude samozrejme nový,ok?
Koudy píše:
... a po návratu se v plné síle pustím do vystřihané Corolly WRC.![]()
![]()
![]()
![]()
Jen malá technická poznámka :foto modelu s novinami vkládat zde ?
Takový prkotiny, jako vystříhání z rámečku bych vůbec neřešil. Jak říká Ron, uznal bych i vyprání
v brzdovce. Ještě se chci zeptat, mají větší modely posunutou uzávěrku?
v brzdovce. Ještě se chci zeptat, mají větší modely posunutou uzávěrku?
turbo32 píše:akoze kupovat noviny kvoli tomu?![]()
ti šibe kupovat noviny když je mám předplacený

Jasný, modely dejte sem, pak už si každý založí téma u sebe v Rozestavěno. Noviny být nemusí, můžeš to třeba vyfotit s PC na pozadí, kde bude datum toho dne nebo tak nějak. Taky nic kupovat nebudu, pak bych to musel číst a při současné politické situaci a korupci bych propadl depresím a Corollu rozflákal hned na startu
Start je teda 1. 8. 2012 v 00:00:01 a konec 11. 11. 2012 ve 23:59:59. Začít později je určitě možný, taky teď budu týden mimo...
Jako admin vyhlašuju roční imunitu na ban za porušení pravidel tomu, kdo jako první nezvládne situaci a zahodí model do brzdovky/louhu.

Start je teda 1. 8. 2012 v 00:00:01 a konec 11. 11. 2012 ve 23:59:59. Začít později je určitě možný, taky teď budu týden mimo...
Jako admin vyhlašuju roční imunitu na ban za porušení pravidel tomu, kdo jako první nezvládne situaci a zahodí model do brzdovky/louhu.