Skupinovka
Re: Skupinovka
presne, ako som si myslel. niekto to sice pouziva s vysledkami (janci?), ale pre mna su vsetky tieto vodovky nepouzitelny blud. vela sme si o tom popisali este na MF.
toto NIE je ten druh farby (aj ked je to ta ista znacka), co pouziva zero. tamto je klasicka rozpustadlovka.
toto NIE je ten druh farby (aj ked je to ta ista znacka), co pouziva zero. tamto je klasicka rozpustadlovka.

In Rust I Trust
To je pořád nářků nad počasím...nedávno jsem omylem zapnul televizi na zprávy,zrovna šlo počasí a spoře oděná hlasatelka se tam rozplývala jak bude krásně,že už konečně přišlo to všemi dlouho očekávané léto,přes den přes 30 a ani v noci to nespadne pod 20...raději jsem televizi zase vypnul...
Co ale nechápu proč když se na to úžasně léto každý tak těší jsou pak jako první místa na parkování obsazená ta stinná,ve vlaku nebo MHD prosluněná část sedaček zeje prázdnotou a pokud už někoho potkám venku,z dálky mě dává důrazně najevo že on se mě do slunce ze stínu vyhejbat nebude.
Všechnu tuhle teplomylnou pakáž bych klackem vyhnal z klimatizovaných prostor,naložil do autobusu a odeslal třeba do malajsie a tam je nechal za poledne vykopat jámu.S jakou radostí by se pak těšili na podzim,zimu jako já.
Co ale nechápu proč když se na to úžasně léto každý tak těší jsou pak jako první místa na parkování obsazená ta stinná,ve vlaku nebo MHD prosluněná část sedaček zeje prázdnotou a pokud už někoho potkám venku,z dálky mě dává důrazně najevo že on se mě do slunce ze stínu vyhejbat nebude.
Všechnu tuhle teplomylnou pakáž bych klackem vyhnal z klimatizovaných prostor,naložil do autobusu a odeslal třeba do malajsie a tam je nechal za poledne vykopat jámu.S jakou radostí by se pak těšili na podzim,zimu jako já.
Michal Falta
Rone, takže to mám za stálého míchání vylít do hajzlu a objednat Zero? No asi to tak dopadne
Aress: zkurvený léto. Jestli já jednou emigruju a jakože už k tomu nemám daleko, tak to bude jedině na sever, ideálně k polárnímu kruhu, auto už na to mám, kožuch dokoupím a žena se psama si holt zvyknou
Tak si říkám, že toto téma zase skončí úplně jinde než mělo, ale je to jedno. Zasraný teplo a neuschnutá barva...

Aress: zkurvený léto. Jestli já jednou emigruju a jakože už k tomu nemám daleko, tak to bude jedině na sever, ideálně k polárnímu kruhu, auto už na to mám, kožuch dokoupím a žena se psama si holt zvyknou

Tak si říkám, že toto téma zase skončí úplně jinde než mělo, ale je to jedno. Zasraný teplo a neuschnutá barva...
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
vyliat, to by som neprotestoval. no a zero.. nechces sa najprv v tvojom lechler shope spytat, ci nemaju aj rozpustadlovky?

In Rust I Trust
Jo tak to jsi trefil docela přesně, zkurvený léto... a k tomu přesídlení, no taky už na něčem podobném pomalu pracuju a rád prchnu z toho čím dál tím většího hnoje tady (a teď nemyslím zrovna jen to počasí) Nedělám si samozřejmě iluze že to je jinde pohádka, ale to co je u nás jde už pomalu do extrému...
A téma, já nemyslím že se to nějak moc vymklo, skupinovka se (bohužel) prozatím asi odsouvá a to je z debaty jasný.
A téma, já nemyslím že se to nějak moc vymklo, skupinovka se (bohužel) prozatím asi odsouvá a to je z debaty jasný.
Michal Falta
Tak jsem posunul termín startu na 1. 8., vyhovuje?
A nevyserem se na to rovnou?
Jen nevím, jestli se všichni vlezem do banneru 

Nene to je jen tím vedrem
Hele co kdyby se to podařilo a pak vzít výtvory buď do Třebové nebo na PZ,co ?

takze tym padom namiesto 10.10 dame 11.11? to uz znie vyborne. a podla moznosti veci na PZ?

In Rust I Trust
11. 11. zní dobře. Pokud by brněnská banda pořádala zájezd, tak bych jel a určitě něco vzal.
pokud bude začátek skupinovky až 11.11 moc toho asi nestihne páč nesmíte zapomenout na slavnej končící máyskej kalendář v prosinci
já bych byl pro skupinovku odstartovat a jak se už psalo začít můžete klidne i pozdějc aspon nám pomalejm dáte náskok

já bych byl pro skupinovku odstartovat a jak se už psalo začít můžete klidne i pozdějc aspon nám pomalejm dáte náskok