Porsche 996 GT3-R LM 2001 / Tam+REJI 1:24 /
• Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Porsche 996 GT3-R LM 2001 / Tam+REJI 1:24 /
Tak aby toho nebylo tak jsem rozvrtal i další Porsche, jelikož jsem z tohoto použil podvozek a kokpit jako mustr pro klec. Tak jsem si řekl, že ho budu souběžně stavět s první ´996. Použil jsem TK od REJI což jsou rozšířené blatníky, bumper, křídlo a sedačka, dekály jsou od Colorada
- Přílohy
-
-
-
-
Re: Porsche 996 GT3-R LM 2001 / Tam+REJI 1:24 /
Já se z toho snad po... u zatím to vychází co model tak nějakej průser Začal jsem dávat dekály od Colorada, vím,že to není žádná slávie ... ale zase dokázaly překvapit. Jsou dost tuhé a o nějakém kopírování tvarů nemůže být řeč. Použil jsem fén,chemii Gunze,nic pak přišel na řadu Hypersol tomu se podařilo něco vytvarovat a pak i dokonale je zkrabatit. To zkrabacení jsem zbrousil a pak přetřel modrou, naštěstí je dost podobná X4 od Tamky. Není to bůhví jak super, ale nechce se mně kupovat další dekály. Snad to spraví lak...
- Přílohy
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
- Michal Doskočil
ty jo, ty počáteční fotky jsou tedy masakr, ale ta poslední je celkem dobrá ... U tebe se to vždycky lakem vyloupne .
... bylo to fajn, příště to bude eště lepší ...
Na to ,že to na prvních fotkách vypadá na louh ,či Koudyho opravný úder se ti to podařilo zachránit .
Jen se mi nezdá barva nárazníku a zadního křídla. Na fotkách je o dost světlejší .
Jen se mi nezdá barva nárazníku a zadního křídla. Na fotkách je o dost světlejší .
No je pravda,že ta světle modrá mohla být světlejší,ale ta vzadu je na každé fotce jinačí a tu třeba Colorado vůbec neuvádí,ale to je vlastně jedno protože ty odstíny co navrhují jsou úplně mimo ...
Nějak se ti začíná lepit smůla na paty, ale jak koukám, tak se ti to povedlo pěkně opravit.
Líbí se mi tvůj výběr předloh, to se jen kochám.
Líbí se mi tvůj výběr předloh, to se jen kochám.
Jo dekály od Carpeny, zvlášť tyhle starý, to je masakr. Hlavně je nelakuj sprejem nebo tak něco, ale jen akrylem od Tamky, tuším X13 v lahvičce, ta nenio tolik agresivní.
Chci louku na samotě v horách, stádo koz, zahodit mobil a všichni mi můžou...
Nebo zkus Gunze TopCoat, tím jsem lakoval Peugeota a v pohodě, také mi ho doporučili na AF jako málo agresivní a bylo to v pohodě, krásně se slije a není ani potřeba moc leštit. Škoda, že ho nedělají v lahvičce, ta cena je vzhledem k objemu brutální.
Vem to zítra do knajpy, ukážu ti ten správný "opravný" úder, jak říká Matěj
Vem to zítra do knajpy, ukážu ti ten správný "opravný" úder, jak říká Matěj
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
Ani s tím bych to neriskoval.
Chci louku na samotě v horách, stádo koz, zahodit mobil a všichni mi můžou...
Tak jsem se včera nasr*l trošku víc když jsem zjistil, že jsem utřel zalakovaný dekál "elf"
tak jsem to dneska vyřešil :
Tímto pro mě toto zbarvení končí
tak jsem to dneska vyřešil :
Tímto pro mě toto zbarvení končí
tak tuhle skutečnost zatím nemám za sebou, ale na vaškovi se mi na kapotě zkrabatil lak
Ted už chápu proč potřebuješ změnit název, budou jiné barvy, co?
Ted už chápu proč potřebuješ změnit název, budou jiné barvy, co?
RACING IS LIFE! ANYTHING THAT HAPPENS BEFORE OR AFTER IS JUST WAITING
• Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3