Peugeot 306 Maxi, Monte 1996 (Delecour-Sauvage), NuNu
• Stránka 1 z 1
Peugeot 306 Maxi, Monte 1996 (Delecour-Sauvage), NuNu
Tak je hotovo. Málem jsem to do konce roku nestihnul, po Štědrým dnu jsem 3 dny stavěl Lego, jen Defender zabral 14 hodin čistýho času (2 600 dílů ).
Největší úpravou bylo uchycení křídla, které bylo nutné trochu zvýšit a ztenčit + upravit tvar vzpěr. Kulaté otvory ve střeše jsem zalepil a udělal nové podle tvaru vzpěr
S dekálama se pracuje dobře, ale doporučuju koupit opravné (origo reklamy Michelin na přední nárazník jsou velké - dal jsem z Celicy 1993), v reklamě na práh Peugeot Financement mají asiati překlep.
Okna a světla je potřeba zbrousit, pak sedí bez problémů (i když teda zadní je asi o 1 mm kratší na délku).
Původně jsem měl v plánu ještě tovární EVO2 (Panizzi), ale italové z KMP chystají dekály na soukromé auto S. Loeba v barvách Redbull, tak už je rozhodnuto.
Největší úpravou bylo uchycení křídla, které bylo nutné trochu zvýšit a ztenčit + upravit tvar vzpěr. Kulaté otvory ve střeše jsem zalepil a udělal nové podle tvaru vzpěr
S dekálama se pracuje dobře, ale doporučuju koupit opravné (origo reklamy Michelin na přední nárazník jsou velké - dal jsem z Celicy 1993), v reklamě na práh Peugeot Financement mají asiati překlep.
Okna a světla je potřeba zbrousit, pak sedí bez problémů (i když teda zadní je asi o 1 mm kratší na délku).
Původně jsem měl v plánu ještě tovární EVO2 (Panizzi), ale italové z KMP chystají dekály na soukromé auto S. Loeba v barvách Redbull, tak už je rozhodnuto.
- Přílohy
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
Re: Peugeot 306 Maxi, Monte 1996 (Delecour-Sauvage), NuNu
Moc povedené.
Ty spony na kufru jsou v modelu?
Ty spony na kufru jsou v modelu?
Bazi, vsechny lepty jsou moje vlastni vyroba
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
moc pěkný KOUDY
V životě je potřeba se pro něco zapálit. V krematoriu už bude pozdě.
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
Povedené to je . Nádherně čistá(možná až moc ) práce.
• Stránka 1 z 1