BMW M3 "Listerine" BTCC 1/24
Re: BMW M3 "Listerine" BTCC 1/24
musim pridat na BMW, postak dnes doniesol dalsi projekt
- Přílohy
-
-
Vlado Begera
- Dale Cooper
Begi, begi... Když to tu sleduju, vím, že si M3ku asi nikdy nepostavím... Ani asi nekoupím, zatím žádnou nemám... I když auto našich pánů by mne lákalo... Ale odradil jsi mne tím, že velmi přesně a bez okecávaček na 15 stránek popisuješ ty chyby, a tím, jak je perfektně řešíš... A protože na tleskače si zde nehrajeme, musím to napsat takto...: Ty zmetku
nastriekane cierne polia, jemna vrstva laku a zacal som dekalovat.
ST27 dekaly som este nikdy nerobil, pride mi ze to je cartograf tej najvyssej kvality, takze zatial ziadne nemile prekvapenia.
musim este vyrobit logo BMW do kapoty, dekaly idu cez neho (je zaciernene)
ST27 dekaly som este nikdy nerobil, pride mi ze to je cartograf tej najvyssej kvality, takze zatial ziadne nemile prekvapenia.
musim este vyrobit logo BMW do kapoty, dekaly idu cez neho (je zaciernene)
- Přílohy
-
Vlado Begera
Dekály S27 to mají s kvalitou jak kdy. Někdy perfektní a jindy tvrdý, případně to umí v kombinaci super kvality, ale s chybama
Podle některých fotek jde reklama přes logo, jinde je zase vidět. Logo BMW je v dekálech, tak bych ho případně lehce stříknul černou a nalepil
Volvo: budeš dělat verzi z krabice nebo něco extra? Mě se líbí tohle
Podle některých fotek jde reklama přes logo, jinde je zase vidět. Logo BMW je v dekálech, tak bych ho případně lehce stříknul černou a nalepil
Volvo: budeš dělat verzi z krabice nebo něco extra? Mě se líbí tohle
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
to bmw na foto asi nebude origio zavodak (blinkre, antena, otvaranie kapoty...)
Znak som vyrobil z plastovej dosticky, zabrusil do tvaru, striekol ciernou a nalepil.
Ked som isiel dekalovat spojler, tak som zistil ze je iny, ma byt bez zadnej casti kridla. Takze odrezat a streknut znova (a to uz bol dekal cely cas vo vode)
Moze ist do laku.
Znak som vyrobil z plastovej dosticky, zabrusil do tvaru, striekol ciernou a nalepil.
Ked som isiel dekalovat spojler, tak som zistil ze je iny, ma byt bez zadnej casti kridla. Takze odrezat a streknut znova (a to uz bol dekal cely cas vo vode)
Moze ist do laku.
- Přílohy
-
-
Vlado Begera
- Dale Cooper
Do frasa...To je pěkné
intros uz je, bez uprav.
karbonovy dekal zozadu sedadla asi neni uplne najspravnejsi, je aj z mierky 1/12, ale ziadny iny zlaty som doma nemal.
aj tak cele sedadlo je zle, lebo tam nema byt recaro ale Corbeau
doladit este bude treba trubky od novych plniacich hrdiel, ale to zafixujem az pri finalnej montazi
karbonovy dekal zozadu sedadla asi neni uplne najspravnejsi, je aj z mierky 1/12, ale ziadny iny zlaty som doma nemal.
aj tak cele sedadlo je zle, lebo tam nema byt recaro ale Corbeau
doladit este bude treba trubky od novych plniacich hrdiel, ale to zafixujem az pri finalnej montazi
- Přílohy
-
-
-
Vlado Begera
Begi, vím že tam vidět dovnitř stejně moc nebude. Ale co ty vyhazováky v tom rámu ?
Ty by mě asi štvali více než ten karbon.
Jinak na to koukám z otevřenou pusou.
Ty by mě asi štvali více než ten karbon.
Jinak na to koukám z otevřenou pusou.
No ten rám si koukám vzal metodou ŽAVES (žádné velké sr*ní )
Na některých trubkách jsou vidět i dělící roviny . Asi nejviditelnější je ta na rozpěrném kříži. (tedy pokud to není nějaká zlomyslná hra stínů a světel)
tak vyrazace a deliace roviny ignorovat dokazem, ale vas nebudem
tak som tu klietku teda (trosku) vybrusil
tak som tu klietku teda (trosku) vybrusil
- Přílohy
-
Vlado Begera