Diskuse
Re: Diskuse
ron píše:ale nerobim problemove veci.
To nemůžeš nikdy vědět, zvlášť u dekálů. Nikdy jsem neměl s S27 problém, pak jsem koupil dekály na Corollu WRC a málem mě trefilo...

Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
Na polském modelářském eshopu rcniko.pl jsem našel limitku od Tamky za 257 zlotych. Napsal jsem jim, že bych to bral, ať mi pošlou cenu vč. dopravy do ČR a jestli můžu platit přes paypal.
Dneska mi odepsali, že mám provést platbu v eurech, za model 65,85 (přitom dle aktuálního kurzu polské banky 257 zloty = €60) a 25,50 za dopravu. Navíc za platbu paypalem poplatek €3.
Na reklamu s telefonama si stěžovali málem až v Bruselu, že je to uráží, ale přitom tě při první příležitosti okradou. Kšeftaři

Dneska mi odepsali, že mám provést platbu v eurech, za model 65,85 (přitom dle aktuálního kurzu polské banky 257 zloty = €60) a 25,50 za dopravu. Navíc za platbu paypalem poplatek €3.
Na reklamu s telefonama si stěžovali málem až v Bruselu, že je to uráží, ale přitom tě při první příležitosti okradou. Kšeftaři

Může mi někdo z pražáků vysvětlit ty barevný parkovací zóny, reps. jak jako návštěvník Práglu zaparkovat? Dneska jsem byl v Praze pro auto a pak jsem hledal, kam na oběd. Apka v mobilu mi našla hospodu, ale kvůli zónám bych musel parkovat kdesi nesmyslně daleko, aby mi neodtáhli auto. Na netu jsem sice našel jakýsi zelený free zóny, ale všechny samozřejmě plný.
Tak jsem několikrát objel celý blok a nakonec vjel do areálu firmy, co byla hned vedle hospody. Šerifovi u závory jsem dal půlsta na pivko a hned bylo kde parkovat
Tohle mi přijde trochu proti rozumu, to mám dojet do Práglu, nechat auto na kraji a pak jet šalinó nebo krtkem?

Tak jsem několikrát objel celý blok a nakonec vjel do areálu firmy, co byla hned vedle hospody. Šerifovi u závory jsem dal půlsta na pivko a hned bylo kde parkovat

Tohle mi přijde trochu proti rozumu, to mám dojet do Práglu, nechat auto na kraji a pak jet šalinó nebo krtkem?

Ročně najedem cca 7 - 8 tis. km, tak jsem se po letech vrátil k benzínu a koupili jsme Volvo XC70 3.2 AWD (238 HP/320 Nm). Neskutečný svezení, už chápu, proč jsou auta s tímto motorem těžko sehnatelný. Dá se s tím jezdit průměrně 9 - 10 l/100 km, no já jsem zatím po dvou dnech na 12,5

- Přílohy
-
Váha je cca 1 850 kg, 0 - 100 km je podle testů za 8,8 sekundy.
Kvůli novýmu zákonu se při převodu auta značky nemění, tak mám zatím pražský a mezi svátkama si musím vyřídit za další poplatek "naše". Měl jsem dneska auto asi hodinu před garáží a sousedka si toho už všimla a ptala se, neskutečný co ta bába vidí. Kdyby měly tajný služby takový lidi, tak jsou problémy světa vyřešený za dva dny
Kvůli novýmu zákonu se při převodu auta značky nemění, tak mám zatím pražský a mezi svátkama si musím vyřídit za další poplatek "naše". Měl jsem dneska auto asi hodinu před garáží a sousedka si toho už všimla a ptala se, neskutečný co ta bába vidí. Kdyby měly tajný služby takový lidi, tak jsou problémy světa vyřešený za dva dny