Babybox (aneb Pokyho latexový koutek)
Re: Babybox (aneb Pokyho latexový koutek)
Reakce na referendum na Slovensku- otázka možnosti vychovávat děti osobami stejného pohlaví.
Syn sa kúpe s otcom a hovorí:
"Tata, ty ho máš ale veľký!"
otec na to:
"To si ešte nevidel mamin ... "
Syn sa kúpe s otcom a hovorí:
"Tata, ty ho máš ale veľký!"
otec na to:
"To si ešte nevidel mamin ... "
- Michal Doskočil
-
... mě je vlastně ze všech novel a úprav zákonných norem na blití. Svoji živnost budu možná muset zabalit. Vrchol všeho je upřednostňování cigošů apod. třeba i na trhu práce. Docela jsem jim na Slovensku fandil ...
... bylo to fajn, příště to bude eště lepší ...

"Hezká kabelka, kolik jsi za ní dala?"
"Pětkrát"
Rozhovor Čecha a Slováka
Slovák: "Mám novú manželku - Betu."
Čech: "Kolik je Bete?"
Slovák: "Dva krát, tri krát do týždňa."
Čech: " Neee! Kolik je Bete?"
Slovák: "Však ti vravím! Dva krát, tri krát do týždňa!"
Čech: "Neee! Ja myslím, jak je Beta stara!"
Slovák: "No, horšie ako tá mladá..."

něco pracovních:
Pracovní pohovor:
"Co je vaše největší slabost?"
"Upřímnost."
"Nemyslím si, že upřímnost je slabost."
"Mně je u prdele, co si myslíte!"
Šéf se ptá pracovníka:
"Co myslíte, že je základní problém v naší firmě: nevědomost nebo nezájem?"
"Nevím. A ani mě to nezajímá."
Tak jsme včera vyhodily osmdesátiletýho obkladače, kterej nám dokurvil pěkně koupelnu.
Bohužel to bylo opět přez strejčka a tak tu máme pěkně výbušnou atmosféru.
Ale řekněte sami, je tohle krásný a v pořádku jak tvrdí jen dva lidi (tetička a strýček)ze všech co to viděli?
Já měl málem infarkt a bylo mi mna blití.
Jen výňatek asi toho nej......
Bohužel to bylo opět přez strejčka a tak tu máme pěkně výbušnou atmosféru.
Ale řekněte sami, je tohle krásný a v pořádku jak tvrdí jen dva lidi (tetička a strýček)ze všech co to viděli?
Já měl málem infarkt a bylo mi mna blití.
Jen výňatek asi toho nej......

už jen ta věta 80.letý obkladač.....

Netvrdím ,že po 70 roku života člověk nemůže pracovat dobře, ale přeci jen těch co to zvládnou je minimum.
Možná by se ti vyplatilo poslat strýčka pořádně do paďous aby se urazil a byl klid. Nebo jej poslat na cestu kol světa. Možná tě to vyjde levněji než opravovat tyhle zprasky po jeho kamarádíčcích.
- Michal Doskočil
-
ještě jsi nikde Bazi nepsal, co na to Tvoje žena ? .. mě to přijde už za hranicí absurdity dávno, avšak tohle by zvládnul líp kdokoliv, včetně Tebe ... škoda materiálu, zkus to dát dolu co nejdřív .
... bylo to fajn, příště to bude eště lepší ...
Souhlasím s klukama.Jen bych ještě podotkl,že u starších "řemeslníků" je problém s osvojením nových technologií a materiálů,viz ty lišty...
Jest-li máš čas tak si to udělej sám v dnešní době to není žádný problém a hlavně pak můžeš nadávat jen sám sobě
Jest-li máš čas tak si to udělej sám v dnešní době to není žádný problém a hlavně pak můžeš nadávat jen sám sobě

No ty woe, to snad není ani možný
Nechápu, proč si necháš kurvit barák nějakýma kutilama, budeš se na to pak celý život dívat? Hnusný plastový hrany strhej, šikovný obkladač se obejde i bez nich. Kluk co mi dělal barák si vzal 300 kaček za metr, ale je radost se na to podívat. Zaplať profíkovi a strýčka se zbav...

Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
Utopená Fiesta WRC - Rally Mexico
Nemluví s náma nezdraví.....problém je, že bydlíme u něj a tak se musím držet n uzdě.....a to už je hodně těžký......
Roh u futer jsem hned sloupnul než to zatvrdlo a zbytek nějak dobastlím s tchánečkem (chtěl jsem to od profíka a nakonec to dopadlo takhle) ten je v pohodě a hlavně jednu koupelnu už má za sebou. Zítra kotvíme a podezdíváme vanu (jo vyhozenej obkladač chtěl vanu nadobro zazdít bez servisních dvířek k sifonu....taky dobrý).
Ani nevím kolik mu strejc dal, nasraně se prý sbalil a vzal veškerou hotovost co měli doma a šel ho vyplatit.
Dnes máme hotovou elektriku a to jsem se dozvěděl další perly od elektrikáře jak tu je ta elektrika dělaná.
tak trochu jsem čekal že strejček bude dělat nějaké scény a vyhazovat ho, naštěstí nic.
Bohužel i když mi pár lidí doporučuje to celé strhnou a začít nanovo, na to už nemáme ani finance ani nervy, tu příšernost s lištami jsem zažehnal a díry na vodu a odpady nějak musíme vylepšit.
Jinak je to prej všechno moje vina, že jsem měl křivé zdi, což uznávám, že asi nebyli na 100%, ale s metrovou vodováhou toho víc nedám.
on mě strašně sjel za to, že sádroš je prohlej po přiložení dvou a půl metrový vodováhy ve středu o 4mm.
příští fotky snad budou už v jiném stádiu.
......pokud ještě budem žít, dozvěděl jsem se (když už jsem syčel jak papiňák a chtěl na něj vlítnout) že je maniodepresivní a že žere silný antidepresiva, tak ať to prý s chudáčkem nešlehne a necháme ho na pokoji.
je mi

Roh u futer jsem hned sloupnul než to zatvrdlo a zbytek nějak dobastlím s tchánečkem (chtěl jsem to od profíka a nakonec to dopadlo takhle) ten je v pohodě a hlavně jednu koupelnu už má za sebou. Zítra kotvíme a podezdíváme vanu (jo vyhozenej obkladač chtěl vanu nadobro zazdít bez servisních dvířek k sifonu....taky dobrý).
Ani nevím kolik mu strejc dal, nasraně se prý sbalil a vzal veškerou hotovost co měli doma a šel ho vyplatit.
Dnes máme hotovou elektriku a to jsem se dozvěděl další perly od elektrikáře jak tu je ta elektrika dělaná.
tak trochu jsem čekal že strejček bude dělat nějaké scény a vyhazovat ho, naštěstí nic.
Bohužel i když mi pár lidí doporučuje to celé strhnou a začít nanovo, na to už nemáme ani finance ani nervy, tu příšernost s lištami jsem zažehnal a díry na vodu a odpady nějak musíme vylepšit.
Jinak je to prej všechno moje vina, že jsem měl křivé zdi, což uznávám, že asi nebyli na 100%, ale s metrovou vodováhou toho víc nedám.
on mě strašně sjel za to, že sádroš je prohlej po přiložení dvou a půl metrový vodováhy ve středu o 4mm.

příští fotky snad budou už v jiném stádiu.
......pokud ještě budem žít, dozvěděl jsem se (když už jsem syčel jak papiňák a chtěl na něj vlítnout) že je maniodepresivní a že žere silný antidepresiva, tak ať to prý s chudáčkem nešlehne a necháme ho na pokoji.

je mi

Tak jsem to šel teď nafotit.
Zalepené zásuvky a vypínače mám kvůli broušení sádroše.
Čeká mě ještě jedna vrstva a pak finálka superjemným.
Tu obkladačku na magnetky taky vymyslel krásně, plíšky už jsou dole a bude tam normálně kus listely a tak jak to má být.
Tu v červenym kruhu jsme tam ani nechtěly a navíc je na ní pěkná pecka
Zalepené zásuvky a vypínače mám kvůli broušení sádroše.
Čeká mě ještě jedna vrstva a pak finálka superjemným.
Tu obkladačku na magnetky taky vymyslel krásně, plíšky už jsou dole a bude tam normálně kus listely a tak jak to má být.
Tu v červenym kruhu jsme tam ani nechtěly a navíc je na ní pěkná pecka

vies co je asi problem s takymito majstrami? ze vzdy dostanu zaplatene.....lebo sme prilis slusni
inak mal by si sa pozitivnejsie naladit

inak mal by si sa pozitivnejsie naladit

Vypadá, že je gumové, to rozchodí