1:144 Letadla
• Stránka 2 z 2 • 1, 2
- Michal Doskočil
Re: 1:144 Letadla
... tak takový třičtvrtě tvar . Ale prcek už s tim lítá na lince pokoj-obývák kuchyň a zpět ... ještě to ale nějak ukořistim a dodělám. Nicméně se tedy budu nyní věnovat zase chvíli něčemu jinému .
- Přílohy
-
-
-
-
... bylo to fajn, příště to bude eště lepší ...
Taky bych chtěl takhle umět lepit letadla.
Jen teda to očouzení mi přijde takový divný
Jen teda to očouzení mi přijde takový divný
- Michal Doskočil
fakt to není hotové, je to jen základ provozního opotřebení, očoužení jsem chtěl stříknout. Ale bylo mi to odebráno s tím, že už je to takhle dobrý .. zkusim to časem dodělat . Tady šlo o to to prckovi dodělat na hraní a mít z toho radost a to je již splněno .
Model na hraní?
nevzpomínám si jak máš staré děti, ale tohle je si myslím k hraní celkem nevhodný, životnost nulová.
nevzpomínám si jak máš staré děti, ale tohle je si myslím k hraní celkem nevhodný, životnost nulová.
- Michal Doskočil
Je to záměr Bazi, on si tu křehkost uvědomuje a učí se na tom, jak se k tomu chovat, když je to křehčí, než angličák . Zatím je to neporušené .. Podvozky Revell vydrží hodně, podle mne je to na to dělané . Já mám zato, že by ho jinak modely tolik nebavily, protože pak jen na to koukat je pro něj o ničem . Bohužel je to podle mne důvod, proč jsou auta v pozadí, ani se jim totiž netočej kolečka ..
Tak zkus starší Tamky. Těm se kola točej bez problémů( třeba Porsche 911(obě osky ocelové) ) .
K letadlům:
Vzpomínám si jak jsem s tátou poskládal Cometa od Dubeny Český Dub ( 1/144? ). Pak ještě nějaký Convair a na konec Caravelle. Moje úplně první letadlo byl DH-2 od Směru ,ale to bylo tak křehké, že se s ním nedalo běhat po pokoji a provozovat linku Brno - až na kraj světa Tak putovalo do poličky a došlo na ty výše uvedené. Ty byly naprosto super. To mi bylo 8 roků. Comet a Convair mi vydržely až do 15 let. Pak byly podrobeny testu hořlavosti s Kanagonem.
K letadlům:
Vzpomínám si jak jsem s tátou poskládal Cometa od Dubeny Český Dub ( 1/144? ). Pak ještě nějaký Convair a na konec Caravelle. Moje úplně první letadlo byl DH-2 od Směru ,ale to bylo tak křehké, že se s ním nedalo běhat po pokoji a provozovat linku Brno - až na kraj světa Tak putovalo do poličky a došlo na ty výše uvedené. Ty byly naprosto super. To mi bylo 8 roků. Comet a Convair mi vydržely až do 15 let. Pak byly podrobeny testu hořlavosti s Kanagonem.
Pyromanie, u mě se taky projevila stejným způsobem na montisystémech + petardy jedna za 0,50halířů
- Michal Doskočil
pár naprd fotek narychlo ale hotových modelů ...
- Přílohy
-
-
-
Ten Boxcar je pěkně udělaný i vyfocený ,ale ten cesťák by jsi zasloužil lepší fotky (víc) .
Je dobré ,že na modelařinu jsi úplně nezanevřel.
Je dobré ,že na modelařinu jsi úplně nezanevřel.
• Stránka 2 z 2 • 1, 2