1/20 McLaren MP4/4 Tamiya+TS
Re: 1/20 McLaren MP4/4 Tamiya+TS
vieš že som nevedel? dal som do googlu miniaturne magnety a vyhodilo unimagnet. maju sice aj slovensku mutaciu ale tovar išiel z CZ
- PeťoWRC
akože toto je bomba...
brzdove kotuce mame relativne hotove, este tam prdnem nejaky hnedy wash a rozmyslam ze by som ich aj grafitom presiel aby to chytilo vacsi lesk. ten alclad sa celkom slusne zazral do hliniku tak snad vydrzi
BTW fotak so supermakrom sa mi podzigal tak fotky su pobiedne
BTW fotak so supermakrom sa mi podzigal tak fotky su pobiedne
Ten grafit je dosť dobrý nápad. Poslednú dobu som rozmýšľal, ako by bolo najlepšie robiť brzdy, aby vyzerali čo najreálnejšie.
btw: super práca, ako vždy vlastne
btw: super práca, ako vždy vlastne
Ján Hanuska
no neviem ci super, uz niesom taky dosledny ako dakedy. s grafitom robim uz dlho brzdy ale na alclade chrom moc nedrzi, je prilis hladky, resp ho aj zotres uchosturom. treba hlavne uplne najamaksiu ceruzku aby sa co najviac leskol, alebo uhlik ze by bol este makksi?
Ja práve robievam brzdy s alcladom polished steel, je to tmavšie ako chrome.
edit: ale grafit z 8B ceruzky by mohol celkom držať a keď ho trochu roztiahneš po brzde, tak by to mohlo dať aj efekt používanej brzdy.
edit: ale grafit z 8B ceruzky by mohol celkom držať a keď ho trochu roztiahneš po brzde, tak by to mohlo dať aj efekt používanej brzdy.
Ján Hanuska
tak som tam nasmudlal ten grafit a stmavlo to ale prsty sa mi leskli viac
neviem ci fotka ukaze nejaky rozdiel ale nech sa paci
The wheelz. streknute gunze ciernou s kvapkou cool white a na to semigloss clear, ventilcok nasucho
The wheelz. streknute gunze ciernou s kvapkou cool white a na to semigloss clear, ventilcok nasucho
Dobre ranko
vcera som raadil
monkok sa blizi ku stavu kedy budem moct nahadzovat nan veci. plan je taky ze hodim polepy marlboro a cele to dam do matneho a potom diferencujem rozne casti lestenim. karbon som striekal zase cez sietku, ale stylom cierny zaklad, na to alclad steel cez sietku, co urobilo plochu hodne striebornu a potom v inom smere znova cierna. Rozmyslal som ze keby sa medzi tie vrstvy este lakovalo priesvitnym, tak by to mohlo chytit aj peknu hlbku....ktovie na to som prilis lenivy
A cerstva sada slickov namazane leskom na topanky
And SHE SAID.....
vcera som raadil
monkok sa blizi ku stavu kedy budem moct nahadzovat nan veci. plan je taky ze hodim polepy marlboro a cele to dam do matneho a potom diferencujem rozne casti lestenim. karbon som striekal zase cez sietku, ale stylom cierny zaklad, na to alclad steel cez sietku, co urobilo plochu hodne striebornu a potom v inom smere znova cierna. Rozmyslal som ze keby sa medzi tie vrstvy este lakovalo priesvitnym, tak by to mohlo chytit aj peknu hlbku....ktovie na to som prilis lenivy
A cerstva sada slickov namazane leskom na topanky
And SHE SAID.....
Tak na toto nemám slov, chcem to vidieť naživo
Čomu pomôže tá kvapka bielej do čiernej farby?
Čomu pomôže tá kvapka bielej do čiernej farby?
Ján Hanuska
a uvidis tie chyby a budes sklamany
kvapka bielej trocha zmeni odtien a cierna nieje potom ako uhol, ale napriklad ako plast na aute, aj seda v ciernej naprikad zmeni odtien na gumovu farbu
kvapka bielej trocha zmeni odtien a cierna nieje potom ako uhol, ale napriklad ako plast na aute, aj seda v ciernej naprikad zmeni odtien na gumovu farbu
- Michal Doskočil
carbon je moc pěknej, budu to muset nějak vyzkoušet, protože obtisky mi jdou, ale děsně to trvá ....
... bylo to fajn, příště to bude eště lepší ...
Presne preto ho striekam, fest sa mi nechce nanasta tie dekaly.
mame postup. suspension arms su vo farbe. X18+kvapka X2 zase a brzdove vlace + spojkovy valec (myslim ze to tak je) su alcladom dull alu
medzichladice su viac menej ready na finalny surfacer, ale keby ste niekto mali pekny obrazok ako boli uchytene snorchle turba na nich privital by som
a este som stihol umiestnit reklamy na monokok. taka mala zaujimavost s logom hercules.... tamiya ho ma v arsiku aj s rozlisenym malickym pismom a je tam ze Distributed by hercules, zatial co tabu ma na arsiku ciaru miesto drobnych pismen, i ked si myslim ze by vedeli v pohode aj take drobne tlacit. Lenze neviem ci si mysleli v tamii ze herkules je distribucna firma na cigarety alebo co, ked tam ma byt napisane materials by hercules
mame postup. suspension arms su vo farbe. X18+kvapka X2 zase a brzdove vlace + spojkovy valec (myslim ze to tak je) su alcladom dull alu
medzichladice su viac menej ready na finalny surfacer, ale keby ste niekto mali pekny obrazok ako boli uchytene snorchle turba na nich privital by som
a este som stihol umiestnit reklamy na monokok. taka mala zaujimavost s logom hercules.... tamiya ho ma v arsiku aj s rozlisenym malickym pismom a je tam ze Distributed by hercules, zatial co tabu ma na arsiku ciaru miesto drobnych pismen, i ked si myslim ze by vedeli v pohode aj take drobne tlacit. Lenze neviem ci si mysleli v tamii ze herkules je distribucna firma na cigarety alebo co, ked tam ma byt napisane materials by hercules