Diskuse
Re: Domeček pro panenky cca 1:12
Tak pro stejný nadšení v ublížení dotyčnému jsem to šel ještě nafotit.
Bohužel ten dotyčný dnes když jsem byl v práci se tam zase velice důležitě vrtal a nechal tam bordel, ale vidět to je.
Ty KGčka atd. jsou pro mě španělská vesnice a musel bych si to nejdřív našprtat, než bych se do něčeho pouštěl.
Udělá nám to známý, který se tím živí, také on nám provizorně zprovoznil záchod těma šedejma trubkama kde se mě líbí, že je už i "centimetrovník" po celé délce.
Samozdřejmě že odpady i voda budou komplet nové.
Takže ty venkovní by byly lepší, jistěší, bytelnější?
Jinak šikminou jsem myslel jak je krov od pozednice- šikmina.

Bohužel ten dotyčný dnes když jsem byl v práci se tam zase velice důležitě vrtal a nechal tam bordel, ale vidět to je.
Ty KGčka atd. jsou pro mě španělská vesnice a musel bych si to nejdřív našprtat, než bych se do něčeho pouštěl.
Udělá nám to známý, který se tím živí, také on nám provizorně zprovoznil záchod těma šedejma trubkama kde se mě líbí, že je už i "centimetrovník" po celé délce.
Samozdřejmě že odpady i voda budou komplet nové.
Takže ty venkovní by byly lepší, jistěší, bytelnější?
Jinak šikminou jsem myslel jak je krov od pozednice- šikmina.

Myslím,že zelený knauf je dostatečný ohledně vlhkosti,ale jest-li chceš mít jistotu tak to penetruj Sokratem.Stejně to musíš udělat pokud tam chceš obklady.Při dnešní kvalitě lepidel nebude ani problém ta šikmina. Spíš by mně zajímalo co to máš na podlaze?
http://plastove-trubky.blog.cz/1210/odpadni-trubky
rozdíl mezi KG a HT
Popros známého co ti dělá ten odpad ať pokud jde tam nenechává ty staré ludry trubky.
Jak tu hnědou tak tu červenou. Pokud tam jsou více jak 20 let tak budou zkřehlé a budou mít tendenci praskat.
A doporučuji ti, aby ten pán co tomu rozumí vysvětlil tomu pánovi co si myslí ,že tomu rozumí, aby se vrátil ke své činnosti a nejlépe se do ničeho nemontoval.
Znám to z pracovní i soukromé stránky....

rozdíl mezi KG a HT
Popros známého co ti dělá ten odpad ať pokud jde tam nenechává ty staré ludry trubky.
Jak tu hnědou tak tu červenou. Pokud tam jsou více jak 20 let tak budou zkřehlé a budou mít tendenci praskat.
A doporučuji ti, aby ten pán co tomu rozumí vysvětlil tomu pánovi co si myslí ,že tomu rozumí, aby se vrátil ke své činnosti a nejlépe se do ničeho nemontoval.
Znám to z pracovní i soukromé stránky....

- Michal Doskočil
-
.. zase nic moc, ten HT převlek za kolenem nám jednou zlobil, je tam možná zbytečně. A opravdu ty původní trubky raději komplet pryč, ideálně včetně odvětrací hlavice. Taky koukám, že spád je minimum a nevidim čistící kus. Jinak se radši ozvi, tohle je stavebně dost jednoduchá záležitost, i co se týče trubek / konstrukcí. Strejdu pošli k turbínám, jinak se z toho po..reš a ty nervy jsou nejhorší pakárna.
... bylo to fajn, příště to bude eště lepší ...
prosim ta, preco to chces obkladar ponad hlavu? verim, ze udrzat sa to udrzi, ale ved si to troska pocitovo aj vizualne odlahci.

In Rust I Trust
Ty woe Bazi, překopával jsem celý barák a taky jsem si tím prošel. Jednoho umělca jsem vyrazil po dvou den takovým fofrem, že tu mám o něm dodnes v kůlně nářadí. Odcházel rovnou oknem z obýváku, kde se tehdy realizoval
Co se týká konečné podoby, nech si udělat 3D model. V našem případě to dělala manželka a vyplatilo se, několikrát jsme to měnili než jsme se dostali k finální podobě.
Držím palce a strýčka se zbav.

Co se týká konečné podoby, nech si udělat 3D model. V našem případě to dělala manželka a vyplatilo se, několikrát jsme to měnili než jsme se dostali k finální podobě.
Držím palce a strýčka se zbav.
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
Já bych se na to vyprd, ale bude tam vana se sprchou a takhle to chci ochránit před vodou.
Michal mi ale psal něco o natírané izolaci, tak uvidím jak to myslel
Myslím si, že asi jde o tohle...
https://www.youtube.com/watch?v=7ZfNWSImhUM
Michal mi ale psal něco o natírané izolaci, tak uvidím jak to myslel
Myslím si, že asi jde o tohle...
https://www.youtube.com/watch?v=7ZfNWSImhUM
beaver63 píše:Myslím,že zelený knauf je dostatečný ohledně vlhkosti,ale jest-li chceš mít jistotu tak to penetruj Sokratem.Stejně to musíš udělat pokud tam chceš obklady.Při dnešní kvalitě lepidel nebude ani problém ta šikmina. Spíš by mně zajímalo co to máš na podlaze?
Nevím co konkrétně myslíš na té podlaze?
Jinak jak jsem psal, tohle napojení je provizorium.
Po zítřejším a pozítřejším dobourání se začne s novou instalací a stavbou.
Zbavit strejdy....myslím, že to dlouho trvat nebude, je na tom asi už hodně špatně zdravotně a má pěknej třes ono jedna ledvina, ozařování a jiné věci se na něm dost podepsaly.
O spádu ten co nám to bude dělat taky mluvil a nevím co si představit pod "čistícím" kusem???? to to tam ty hovna jako pucuje?

Čistící kus může být zároveň revizním kusem, pro případ ,že by se vyskytly nějaké ty problémy s průchodností.
Např. některé ženské splachují svoje menstruační tampony. A to by jsi nevěřil jak ten se dokáže za pár let obalit a navázat na sebe další humus.To postupem času tvrdne. No a pak je ze stovky trubky jen třeba 40 a neštěstí je hotovo. A aby jsi nemusel oddělávat záchod slouží k tomu čistící kus ,kam péro pro čištění odpadů dostaneš daleko snáze než přez mísu.
Např. některé ženské splachují svoje menstruační tampony. A to by jsi nevěřil jak ten se dokáže za pár let obalit a navázat na sebe další humus.To postupem času tvrdne. No a pak je ze stovky trubky jen třeba 40 a neštěstí je hotovo. A aby jsi nemusel oddělávat záchod slouží k tomu čistící kus ,kam péro pro čištění odpadů dostaneš daleko snáze než přez mísu.
Betonová litá deska tlošťky cca 100mm na nějaké staré asi původní dlažbě.
Asi tě zmátnul ten zbytek duté červené cihly, nevím jak se jí přesně ndává.
Asi tě zmátnul ten zbytek duté červené cihly, nevím jak se jí přesně ndává.

Tak to je potom v poho ono to vypadalo na dřevoštěpku nebo něco podobnýho ...
Co je pod dlažbou nevím, ale není to panel, ani beton, je to něco divnýho, už mi to bylo řečený, ale nepamatuji se.
Je to starej barák, ale dřevoštěpkový podlahy nemáme.
Je to starej barák, ale dřevoštěpkový podlahy nemáme.