Diskuse
Re: Diskuse
Dneska dorazila novinka od Beemaxu - Celica ST165 Monte Carlo v limited setu (navíc dekály Marlboro + plechy). Zatím je to u Michala, až se ke mě dostane, udělám nějaký fotky a minirecenzi. Celníci k tomu ani nečuchli, takže radost je dvojnásobná

Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
co to je za otazku more.. okamzite si chod kupit weathering magazine. cislo s nazvom sneh. dokonca ho mas v cestine.

In Rust I Trust
Kopná a Mikuláš rally Slušovice končí.
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
Pomaly sa rozhliadam po nejekom extraktore pri striekani. cely ebay je zaplaveny tymto... ma to zmysel?
https://www.youtube.com/watch?v=sUTy824G3mo
https://www.youtube.com/watch?v=sUTy824G3mo
Re: Domeček pro panenky cca 1:12
Koukám ,že praskla odpadní trubka. Ne ?
Odtok od vany dělal nějaký "šikula".
Odtok od vany dělal nějaký "šikula".
- Michal Doskočil
-
no potěš, to musely bejt Vánoce ... myslim, že s tim bouráním můžeš klidně pokračovat. Koupelnu dělanou lepenkou jsem asi ještě neviděl ..
... bylo to fajn, příště to bude eště lepší ...
To je věcí nad čím by vám rozum stál, někdy se o tom můžu rozepsat.
Dělal to strejček z manželčiny strany, kterej je yvzklej že ho každej vychvaluje.
Ale u mě narazil, je to hroznej lajdák a lempl všechno ví nejlíp, kdekomu hned tyká atd.
Třeba včera přišel s tím, že v týhle malý koupelně chce dělat tři příčky (zřejmě z lepenky) a když jsme se mu vysmály, tak se nasral jakto že se nám jeho návrch nemůže nelíbit.
Jinak trubka nebyla prasklá, začal prosakovat jeho spo,j kterej si pojistil zalitím spoje do betonu, já tomu nehovím, ale tohle by mě nenapadlo.
Musím do práce....tak odpo budu pokračovat.
Dělal to strejček z manželčiny strany, kterej je yvzklej že ho každej vychvaluje.
Ale u mě narazil, je to hroznej lajdák a lempl všechno ví nejlíp, kdekomu hned tyká atd.
Třeba včera přišel s tím, že v týhle malý koupelně chce dělat tři příčky (zřejmě z lepenky) a když jsme se mu vysmály, tak se nasral jakto že se nám jeho návrch nemůže nelíbit.
Jinak trubka nebyla prasklá, začal prosakovat jeho spo,j kterej si pojistil zalitím spoje do betonu, já tomu nehovím, ale tohle by mě nenapadlo.
Musím do práce....tak odpo budu pokračovat.
bazilišek píše:...
Jinak trubka nebyla prasklá, začal prosakovat jeho spo,j kterej si pojistil zalitím spoje do betonu, já tomu nehovím, ale tohle by mě nenapadlo. ...

Odkdy je klasický beton vodotěsný ?
Ta halzlová trubka je oranžová ?
Co to je za materiál? Plast ?
'Já bych třeba řekl, že beton vodotěsný neni, ale jsou tací.....
Je oranžová, prej si to vzal tehdá v práci, že nic jinýho nebylo a tak se všechno dělalo z toho co bylo a tádý dádý dá.(jo je z takovýho tvrdýho plastu)
Hlavně že tam měl klasický plastový koleno co se prodává i dnes.
Prostě samé vyhovorky.
Dneska nám do toho zase kecal a že na šikminu se dá sádroš a na něj palubky že to tak dělal v německu a že to tam dělají všichni a že je to ověřená tutovka.
Já bych rád šikminu obložil, ikdyž se bojím, že by to mohlo opadat, ale viděl jsem to na pár fotkách, že se to taky dělá.
Pokud víte nějakou radu s tím obložením šikminy sem s ní.
Nebo třeba i jakou správnou izolaci proti vlhkosti, nebo jestli se ještě nějak funkce zelenejch sádrošů dá proti vlhkosti zvýšit?
Má nějakej malej ventilátor vůbec zásdní vliv na odvod té vlhkosti?
Jinak prosím adminy
o přesun do babyboxu a nebo diskuse, dík.
Tak tady pro přesnost, tu bílou partii zalil do betonu a je tam vidět i ten průsak.
A to červené je odpad k vaně, na to sedí tohle:
https://www.youtube.com/watch?list=PLBe ... pGxA#t=236
Jinak ten byl zavedenej do díry v průchodce, no a když jsem si ho chtěl jen ndlehčit tak upadl, no a ten okraj byl celej zrezlej, tak to už mi hlava nebrala.
Vysvětlení bylo, že to není plechový, ale že to tam heftnul tmelem na lepení bloků motorů ve kterém bylo kovové plnivo....na odpad chápete....tmelení a kovem
A tenhle člověk ve waltrovce vyvažoval hřídele do turbín.

Je oranžová, prej si to vzal tehdá v práci, že nic jinýho nebylo a tak se všechno dělalo z toho co bylo a tádý dádý dá.(jo je z takovýho tvrdýho plastu)
Hlavně že tam měl klasický plastový koleno co se prodává i dnes.
Prostě samé vyhovorky.
Dneska nám do toho zase kecal a že na šikminu se dá sádroš a na něj palubky že to tak dělal v německu a že to tam dělají všichni a že je to ověřená tutovka.
Já bych rád šikminu obložil, ikdyž se bojím, že by to mohlo opadat, ale viděl jsem to na pár fotkách, že se to taky dělá.
Pokud víte nějakou radu s tím obložením šikminy sem s ní.
Nebo třeba i jakou správnou izolaci proti vlhkosti, nebo jestli se ještě nějak funkce zelenejch sádrošů dá proti vlhkosti zvýšit?
Má nějakej malej ventilátor vůbec zásdní vliv na odvod té vlhkosti?
Jinak prosím adminy

Tak tady pro přesnost, tu bílou partii zalil do betonu a je tam vidět i ten průsak.
A to červené je odpad k vaně, na to sedí tohle:
https://www.youtube.com/watch?list=PLBe ... pGxA#t=236
Jinak ten byl zavedenej do díry v průchodce, no a když jsem si ho chtěl jen ndlehčit tak upadl, no a ten okraj byl celej zrezlej, tak to už mi hlava nebrala.
Vysvětlení bylo, že to není plechový, ale že to tam heftnul tmelem na lepení bloků motorů ve kterém bylo kovové plnivo....na odpad chápete....tmelení a kovem

A tenhle člověk ve waltrovce vyvažoval hřídele do turbín.

Kvůli té mokré skvrně jsem psal ,že ti praskl odpad u vany, protože za to jak to bylo provedené by ten co to udělal měl mít za trest přeražen každý prst na ruce a jednotlivě.

Ten odpad od záchodu ,co koukám, není proveden v KGčkovým oranžovým plastu (ten se používá od půlky 90.let pro venkovní kanalizaci), ale z takového barvy skořicového či snad nedej bože hnědé barvy. Ten se používal tak do konce 90.let a spojoval se lepidlem a hrdla se dělaly nahříváním (což je taky vidět jak to někdo hezky připálil).
Pokud ti mohu poradit, tak to co tam máš vytrhej a udělej to znova pořádně a z typizovaných kusu, jenž se skládají do hrdel s těsněním. Bude tě to stát řekněme o několik stovek více, ale na druhou stranu už na to nebudeš muset nikdy sáhnout.
Použij buď klasiku HTčko nebo ten oranžový KG venkovní, který má silnější stěny.
Šikminou myslíš co ?
Ventilátor je v koupelně potřeba téměř vždy(tedy pokud není možnost přímého větrání). Ale je třeba myslet na to ,že když vzduch odvádíš musíš jej taky odněkud ve stejném množství přivést.

Stavebně zednické části konzultuj s Michalem.
Moje parketa je topení ,voda, plyn(ten hlavně).