Diskuse
Re: Diskuse
Vies co je cele divne? ze odvadzame polovicu mzdy do tohto prijebaneho zlodejskeho systemu a musis si to ist dat urobit sukromne...... 

tak jsem se dnes vrátil ze špitálu,kde jsem měl být už v době burn-outu,ale stále mi to odkládali,tu pro málo doktorů kvůli kongresu,tu zase pro to,že jich bylo hodně nemocných...a to je primář urologie můj známy...
No Kouďáku,to ti nezávidím a hlavně přeju, ať se ti to co nejrychleji,dá do pořádku a bez újmy...
Sete skvělá hračka...
hodně jsem o tom slyšel,ale ještě nezkoušel...
Franto,přeju ti aby ti to s pojišťovnou vyšlo a doplatil jsi jen spoluúčast...
No Kouďáku,to ti nezávidím a hlavně přeju, ať se ti to co nejrychleji,dá do pořádku a bez újmy...
Sete skvělá hračka...

Franto,přeju ti aby ti to s pojišťovnou vyšlo a doplatil jsi jen spoluúčast...
RACING IS LIFE! ANYTHING THAT HAPPENS BEFORE OR AFTER IS JUST WAITING
sete píše:Nedá mi to se nepochlubit
ale dnes jsem dovezl z Německa tohoto fešáka,tak držte palce at slouží.
Svezení je to neskutečný.
Tak gratuluji, ted jen aby auto neřídilo řidiče, ale řidič auto. Hlavně s tím hned někde neflákni.
- Michal Doskočil
-
Sete gratuluji . Myslím, že jsi ideální cílový zákazník pro tohle auto .
... bylo to fajn, příště to bude eště lepší ...
Já myslím že jsem ideální cílový zákazník pro firmy zabývající se opravami karoseríí
jinak díky za přání,s autem se zžívám v klidu,žádné téžké frajeřiny ala Rychle a zběsile,i když je to těžký se držet na úzde.
Ford má neskutečný zvuk a hlavně zátah na každý rychlostní stupeň.
Prostě paráda a spokojenost

jinak díky za přání,s autem se zžívám v klidu,žádné téžké frajeřiny ala Rychle a zběsile,i když je to těžký se držet na úzde.
Ford má neskutečný zvuk a hlavně zátah na každý rychlostní stupeň.
Prostě paráda a spokojenost

Je to přesně jak jsem předpokládal.
Věci vytržené z kontextu a upravené k obrazu svému. Jak dětinské....
Boreček si potřeboval polechtat ego a získat svých 15min slávy.
Doufám ,že si to tu přečte. Nebudu již zaplevelovat TRIBALovi téma jeho slibně se rozvíjející stavby Vetty.
Admin odpustí ,ale musím :

Co už... Vždycky, všude, se holt najde jeden "hňup". Počítám, že Dale by k tomu dodal, že takový výskyt je statisticky zcela normální...
Mě celkem pobavilo, že na dvou stranách argumentuje větama vytrženýma z kontextu, neexistující komunikací se zakladatelem a celkově si vymýšlí (např. o tom, proč a jak vznikl Paddock) a pak si nakonec autodiagnostikuje "vysoce vyvinutý smysl pro férovost"
Tak mě v první moment napadlo, jestli to není nějaká rodina s Beaverovým obdivovatelem Krejčíkem, ten měl občas taky bordel v tom, která část jeho osobnosti za něho zrovna mluví
Dneska mi přišlo pár SZ od lidí z MF ohledně flame na téma Paddocku. Jejich názory na situaci a na Rendu samotného se shodovaly v tom, že to celé bude asi jen problém jednoho ukřivděného jedince. Možná je příčinou to, co vystihnul Ron (a nejen on): Renda čekal pozvánku do Paddocku, ta nepřišla a on to v depresivním podzimu neustál...
Na druhou stranu se díky němu o Paddocku zase dozvědělo víc lidí, dík Rendo

Tak mě v první moment napadlo, jestli to není nějaká rodina s Beaverovým obdivovatelem Krejčíkem, ten měl občas taky bordel v tom, která část jeho osobnosti za něho zrovna mluví

Dneska mi přišlo pár SZ od lidí z MF ohledně flame na téma Paddocku. Jejich názory na situaci a na Rendu samotného se shodovaly v tom, že to celé bude asi jen problém jednoho ukřivděného jedince. Možná je příčinou to, co vystihnul Ron (a nejen on): Renda čekal pozvánku do Paddocku, ta nepřišla a on to v depresivním podzimu neustál...
Na druhou stranu se díky němu o Paddocku zase dozvědělo víc lidí, dík Rendo

Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
Díky téhle debatě jsem si vzpomněl na aktivnost členů, ale hlavně na Škorpika....co je s ním?
Ví to někdo?
Co Rendovi udělat na MF Anketku:
1) Kdo si myslí, že je hňup Renda?
2) kdo si myslí, že jedinec, či celý VIP team padoock jsou hňupi?

Ví to někdo?

Myslím, že Renda si to už dneska vyhrál sám. Nechal bych to být, on nepotřebuje nás, my jeho - svět se točí dál...
Se Škorpíkem na nějaké výstavě mluvil Šumák a letos ho myslím Smarža potkal na E-day. Jestli se nepletu, tak se odstěhoval kvůli zdraví na chajdu někam na Sázavu, ale prý modelaří zběsile dál.
Se Škorpíkem na nějaké výstavě mluvil Šumák a letos ho myslím Smarža potkal na E-day. Jestli se nepletu, tak se odstěhoval kvůli zdraví na chajdu někam na Sázavu, ale prý modelaří zběsile dál.
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
"vysoce vyvinutý smysl pro férovost" tak to asi bude Mirek Dušín
který dávno "...placky už nehoním , z toho sem už vyrost..." škoda mohl u toho zůstat aspoň u honění 

bazilišek píše:Díky téhle debatě jsem si vzpomněl na aktivnost členů, ale hlavně na Škorpika....co je s ním?
Ví to někdo?
![]()
Není třeba Bazi klesat ještě hlouběji než dotyčný.
Koudy to uzavřel si myslím výstižně.
Na druhou stranu nám to dalo možnost si dodat pár kamínků do mozaiky obrazu lidí jež známe jen "přez sklo" a někteří i osobně.
Tedy nemyslím člombrďu s nickem Renda .
Jinak osazenstvo tu pozdravuje Honza Hovězák a až si vzpomene na své přihlašovací heslo tak i něco dodá do galerky . Snad .

Škorpík byl na Pilsenkitu...
- Přílohy
-
-
-
-
V životě je potřeba se pro něco zapálit. V krematoriu už bude pozdě.
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine