Diskuse
Re: Diskuse
Nedá mi to se nepochlubit
ale dnes jsem dovezl z Německa tohoto fešáka,tak držte palce at slouží.
Svezení je to neskutečný.
ale dnes jsem dovezl z Německa tohoto fešáka,tak držte palce at slouží.
Svezení je to neskutečný.
- Přílohy
-
-
-
Bez čtyřiceti stojí stejně jako ten můj, když byl funglovka.
No tak jen ať slouží.
Kolik má nalítaný a kolik majitelů?
No tak jen ať slouží.
Kolik má nalítaný a kolik majitelů?
Vy si s těma Fordama nedáte pokoj
Gratuluju Sete k novýmu autu, musí to být parádní svezení, tak hlavně opatrně a bacha na kuny
Bazi, jak pokračuje tvůj boj s autorizákem?

Gratuluju Sete k novýmu autu, musí to být parádní svezení, tak hlavně opatrně a bacha na kuny

Bazi, jak pokračuje tvůj boj s autorizákem?
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
38.055,-
auto je od pondělka k převzetí, ale čekám ještě na likvidátora z pojišťovny.
Snad to vyjde.
Dnes mě bulikovali do telefonu, že po vyřešení a opravě tam zkusili dát tu původní a že jim to pořát hlásilo tu chybu.
No já si myslím své a to to, co jste tu psali, prostě anderséni a zákazníku plať.
auto je od pondělka k převzetí, ale čekám ještě na likvidátora z pojišťovny.
Snad to vyjde.
Dnes mě bulikovali do telefonu, že po vyřešení a opravě tam zkusili dát tu původní a že jim to pořát hlásilo tu chybu.
No já si myslím své a to to, co jste tu psali, prostě anderséni a zákazníku plať.
- Michal Doskočil
-
tak to je v pohodě, nech si k vráceným dílům vytsknout i protokol z průběhu hlášení chyb . Tím budeš mít jasno . No a jinak zkus příště nejdříve zkusit poptat pro radu a pak po rozmyšlení konat, ne naopak ...bazilišek píše:... tam zkusili dát tu původní a že jim to pořát hlásilo tu chybu. ....
... bylo to fajn, příště to bude eště lepší ...
Veřejně musím hodit omluvenku, ale vypadá to tak, že min. do konce roku si dám od modelů pokoj. Už jsem mohl být týden po operaci kolene, ale na předop. vyšetření mi v lýtku zjistili ucpaný cévy (asi následek úrazu) a reálně mi hrozí embolie. Tak se už druhý týden válím v posteli, noha musí být v úrovni srdce (tzn. ani nemůžu dlouho sedět), žeru prášky a pichám si do břicha injekce na ředění krve. Operaci odložili o 3 měsíce a tak jsem si dal za cíl aspoň čistit díly všech stavebnic, co mám skladem
Btw: nemáte někdo známého ortopeda? Ten, který řeší moje koleno mě už nechce znova poslat na mag. rezonanci (první neudělali kvůli velkému otoku, proto rozhodl rovnou o operaci) a pokud mám 3 metry čekat, chtěl bych vědět, co je špatně (i kvůli určení přesné diagnozy pro pojišťovnu). Klidně s tím pojedu na druhý konec republiky a zaplatím, ale mít dokurvený koleno a nevědět proč mě nebaví...

Btw: nemáte někdo známého ortopeda? Ten, který řeší moje koleno mě už nechce znova poslat na mag. rezonanci (první neudělali kvůli velkému otoku, proto rozhodl rovnou o operaci) a pokud mám 3 metry čekat, chtěl bych vědět, co je špatně (i kvůli určení přesné diagnozy pro pojišťovnu). Klidně s tím pojedu na druhý konec republiky a zaplatím, ale mít dokurvený koleno a nevědět proč mě nebaví...

díkes,to svezení fakt bylo úžasný.
Za chvilku běžim přihlašovat- to už s ti českym úřednickym systémem tak úžasný nebude
Bohužel ortopeda žádnýho neznam,ale držim palce at ti to dobře dopadne- zhuntoval ses teda pěkně.
Za chvilku běžim přihlašovat- to už s ti českym úřednickym systémem tak úžasný nebude

Bohužel ortopeda žádnýho neznam,ale držim palce at ti to dobře dopadne- zhuntoval ses teda pěkně.
v brne musi byt niekolko sukromnych ortopedickych klinik. na drzovku poziadaj o dalsi nazor plus ziadaj magneticku. za poplatok ti ju urcite urobia (v dobrom budu mat aj vlastny stoj, takze by ta tam aj tak poslali). doktora, ktory dnes bez magnetickej nieco riesi by som uz asi viackrat nevidel...

In Rust I Trust
Sete blahopřeju ke krasavci, a ať slouží!
Koudy, přiklonil bych se k názoru Rona - radši bych vytáh z kešeně nějakou kačku, ať mám jistotu... jeden můj kamarád (vystudovaný, ale nepraktikující) doktor říká, že chodí aspoň ke třem doktorům...
Koudy, přiklonil bych se k názoru Rona - radši bych vytáh z kešeně nějakou kačku, ať mám jistotu... jeden můj kamarád (vystudovaný, ale nepraktikující) doktor říká, že chodí aspoň ke třem doktorům...
ked vas este bavi doplna motor detailami, pozrite sem. mna by, ak ma nepresla uz davno, isto presla pri takychto pohladoch. 1/24

In Rust I Trust
Tak pokud bych si chtěl zaplatit mag. rezonanci sám, za koleno je to cca 13 tisíc a čeká se měsíc
Nakonec to zachránil můj obvoďák, který zavolal nějakýmu kamošovi a na pátek mám domluvenou rezonanci v Prostějově přes pojišťovnu. Až budu mít v ruce CD s obrázkama, zkusím specializovaný ortoped. kliniky, abych měl víc názorů na řešení. Doprdele, to jsou starosti, nepřeju to nikomu...

Nakonec to zachránil můj obvoďák, který zavolal nějakýmu kamošovi a na pátek mám domluvenou rezonanci v Prostějově přes pojišťovnu. Až budu mít v ruce CD s obrázkama, zkusím specializovaný ortoped. kliniky, abych měl víc názorů na řešení. Doprdele, to jsou starosti, nepřeju to nikomu...
to je nejake cele divne. ja som isiel na sukromnu kliniku. vysetrenie 39€, magneticka rezonancia 39€, kontrola 25€. cd je automaticky k tomu. a to je akoze ta draha verzia postupu. preto 13.000czk sa mi zda ako sialenstvo...

In Rust I Trust