Diskuse
- PeťoWRC
-
Re: Diskuse
Nikdy to už nebude tá Toyota ako bola... Corolla WRC a už vôbec nie ako Celica!!!! Vyzerá to ako škatula... otrasné auto.

Mam taky pocit ze v rovnakom prostredi sa natacal aj ten spotik na nove subaru wrx ako chlapik zbehne po pecivko na ranajky
Mám dotaz ohledně rampy a příkopáků na Corollu.
Vyrábí jí někdo, nebo byla součástí některého modelu?
A ještě tahle verze....nedělala jí hasegawa?
Vyrábí jí někdo, nebo byla součástí některého modelu?
A ještě tahle verze....nedělala jí hasegawa?
Rampu pro Corollu dávala do nějakých verzí Hasegawa, ale příkopáky tam tuším nebyly.
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
Klidně ti dám tu svou, k ničemu ji nevyužiju...
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
- Dale Cooper
-
- Dale Cooper
-
Nevím, je to na nic, tyhle akce nemají podporu a těžko by bylo dostat je po zrušení zpátky... Osobně to odhaduju, že Barumka se udrží na 70%, MotoGP dávám ještě slabou naději, že se ty peníze najdou, tipuju, že šance na přežití pro příští rok je 30% a Motokros je dead... Snad bych ani nenadával našim vládám bez ohledu na složení, peníze v dostatečném množství nedali na MotoGP ti minulí, ani ti současní, problém je spíše v tom, že promotéři mají velké nabídky od všech těch ropných států, Azerbajdžánů, Rumunska a podobných netradičních oblastí, kterým se nedá čelit a vyšroubovaly náklady na uspořádání moc vysoko...Jsem z toho docela špatnej... Další věc je FAS, který by určitě mohl koruny uvolnit, ale nechce, povětšinou spíše z důvodů osobních antipatií... Těch argumentů do diskuse je hafo, bylo by to na dlouhý pokec...F1 si už koupili naplno, teď si přikoupí i motorky a rally...
Nevím, zda Abraham sen. používá peníze automotodromu na finacování svého týmu, jak často zaznívá, nevím, jak hospodaří Automotodrom, zda skutečně ty druhé největší návštěvnosti utrácejí jinde než u nich, nebo jestli jsou to jen diletanti, zda je Barumka ztrátová...
Nakonec pro mne zůstane nejpozitivnějším okanžikem sezony Brno GP Revival, kde jsem viděl starší rodinky, většinou angličany, ale ve své kategorii také hodně našich, co tam přijeli přes kontinent s karavanem, s károu se starým Lotusem v luxusním stavu, tam si zazávodili a vrátili se z výletu domů... Dnes už doba amatérům nepřeje, ale byla to krása... Kdo nezná, doporučuji prostřední pasáže z filmu "1" nebo "The One", jak vypadal život na okruhu ještě v půlce 70. let...
Nevím, zda Abraham sen. používá peníze automotodromu na finacování svého týmu, jak často zaznívá, nevím, jak hospodaří Automotodrom, zda skutečně ty druhé největší návštěvnosti utrácejí jinde než u nich, nebo jestli jsou to jen diletanti, zda je Barumka ztrátová...
Nakonec pro mne zůstane nejpozitivnějším okanžikem sezony Brno GP Revival, kde jsem viděl starší rodinky, většinou angličany, ale ve své kategorii také hodně našich, co tam přijeli přes kontinent s karavanem, s károu se starým Lotusem v luxusním stavu, tam si zazávodili a vrátili se z výletu domů... Dnes už doba amatérům nepřeje, ale byla to krása... Kdo nezná, doporučuji prostřední pasáže z filmu "1" nebo "The One", jak vypadal život na okruhu ještě v půlce 70. let...